Jump to content
Dogomania

-O krok od śmierci- NARNIA JUŻ ZDROWA!! I JUZ W BAJKOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale imie dla malej wymyslilam - piekne piekne, tylko sobie wszyscy na nim jezyki polamiemy :)

Za to Narni poszarpany jezyczek zostal pozszywany - prawde mowiac nie pytalam jak z jedzeniem :oops: ale wydaje mi sie, ze narazie papu idzie z kroplowek. Tak mi wstyd, jutro zrobie dokladniejszy wywiad... no i spacerek bedzie, wiec i nowe fotki sie pojawia :)

Posted

Dziuba naprawde super imię :) Ciesze się że już się lepiej czuje, bidulka z tym języczkiem, ja miałam kiedyś przekuty i mała dziurka to straszny był ból , więc jej naprawde współczuje, cio ona biedna musi przeżywać z tym języczkiem,ale do tygodnia powinien jej się mniej więcej zagoić, mam nadzieje że reszta też jej sie poukłada, o sunia cudaśna strasznie jest :), a te jej oczy..... :) trzymam kciuki

Posted

Pierwsza strona przeszla maly tuning - mam nadzieje, ze juz wszystko widac :) Sunia ma na AFN skarpete "Narnia"... narazie pusta, wiec niewidzialna :( ale mam nadzieje, ze juz niedlugo

Posted

Prosimy o wsparcie dla suni
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA
Zrobiłam bazarek ale narazie nijak
Trzeba zapłacić za operacje suni.
Koniecznie z dopiskiem Narnia

Posted

Narnia wyglada i czuje sie o niebo lepiej! Chetnie wychodzi na spacerki, od dzisiaj je i pije samodzielnie (choc narazie z apetytem srednio na jeza). Z badaniami krwi poczekamy jeszcze ze 2 dni, az stan malej sie ustabilizuje.

Blekitne spojrzenie jest nadal niesmiale, ale duzo bardziej kontaktowe. Wyglada na psa wychowywanego samemu sobie - nie garnie sie jakos bardzo do czlowieka, nie domaga sie uwagi, chce tylko na spacerek - ale jak juz jest glaskanie, to czemu nie :) I ogon juz dziala!

Mam kilka nowych zdjec Narni w moro wdzianku, ale kabelka brak :( Jutro postaram sie je jakos wgrac.

Jesli ktos bylby chetny na spacerek z towarzystwie niebieskookiej damy, to prosze o kontakt :loveu: Spacerkowanie bardzo jej sie podoba, a w lecznicy, gdzie lekarze maja ciagle pelne rece roboty, nie ma szans na zbyt czeste wyjscia.

Posted

Dziewczyny, jak dobrze ze wtedy wzielyscie ja do wrocławia :(
u nas nawet w hotelu nie mialaby szans :(
tak naprawde krakow to kliniczny zascianek...
nie mamy takiej kliniki w klrakowie.
czesto pzrydaloby sie leczenie stacjonarne a tu tylko jedna czy dwie kliniki, z takimi cenami ze głowa puchnie.
na dodatek niezbyt chetne przyjac psa bezdomnego.

trzymam kciuki za malenka, to cudowna psinka, taka spokojna...

Posted

dziuba napisał(a):
Dzieki GoWa :loveu: :loveu: Skarpetka juz odczarowana :multi:

Podnosimy sunię i dalej prosimy o grosiki i o domek dla malutkiej dziewczynki.

Posted

Dobrze że ją wzięłyście. To prawda Kraków to zadupie weterynaryjne. Nie ma możliwości leczenia stacjonarnego na dłuższy czas, a już bezdomniaka na krechę to wcale :(
NARNIA zdrowiej pięknoto!

Posted

Wszystko byloby pieknie, gdyby nie to, ze kazda kreche trzeba kiedys splacic...
Narnia byla dzisiaj na spacerku, wygrzala dupcola na trawce... a dupcolek chudy jak przecinek.... jest wysmarowana antykleszczem i odpadaja z niej takie male suche skurczybyki

Jedno wczorajsze nocne ujecie... zeby nie bylo, ze wczoraj nie bylysmy na spacerku :cool3:

I dzisiejsze opalansko

Tu chcialam ujac jej trojkolorowe tylne nozki, ale cos srednio to wyszlo :)

I jeszcze specjalnie dla Cisex -- Narnia na tle Cisexa... jak pieknie sie komponuja :evil_lol:

Posted

MagYa^^ napisał(a):
:loveu:Jaka ona piekna :loveu:

Wrzuciłam do skarpetki Narni 50 zl na dobry poczatek :razz:

Dzięki WIELKIE dzięki dobra kobieto :modla::modla::modla: