Guest Lotty Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Byłam w Komarom w zeszłym roku i w internecie były dostępne stawki ilościowe ( bez podziału na klasy i chyba na płeć o ile dobrze pamiętam). Ale teraz może już nie być. Quote
jo-jo Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Ok, wystawa będzie, potwierdzenia już wysyłają, tylko jest pewien problem... W katalogu wpisali psa NA MNIE, gdzie w zgłoszeniu i wszędzie wypisane były dane właściciela. Czy może mnie ktoś teraz oświecić jak na to spojrzy FCI gdyby (tfu tfu) udało nam sie dostać ost potrzebnego CACIBa ? Quote
Irviers Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nie będzie problemu :) Cacib jest przypisany psu a nie właścicielowi! :)) Gdyby było inaczej, dorosłe psy po zmianie właściciela musiałby zaczynać zbieranie wniosków od początku ;) Quote
Imperial-Blue Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 http://www.kennelclub.hu/ na głównej w okienku na środku masz :) plan sędziowania oraz statystyki. Quote
Guest Lotty Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Odświeżę temat. Czy wiecie coś na tema tego, czy i ewentualnie jakie wystawy ( oprócz Światówki) będą organizowane na Węgrzech w przyszłym roku? Quote
Elitesse Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 na stronie MEOE jest juz podany kalendarz wystaw krajowych i miedzynarodowych Quote
Guest Lotty Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Elitesse']na stronie MEOE jest juz podany kalendarz wystaw krajowych i miedzynarodowych[/QUOTE] Mogłabyś wstawić link, bo nie potrafię tego znaleźć?:oops: Quote
Błyskotka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Prosze [url]http://www.kennelclub.hu/dogshow/index_2013_new.html[/url] Quote
Guest Lotty Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Bardzo dziękuję, Błyskotko. Zastanawiamy się nad wyjazdem. Quote
krzysio Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 [TABLE] [TR] [TD="bgcolor: #F5F5FF, align: center"] Byliśmy w zeszłym roku i nam się spodobały wystawy w Komarom :multi: Jeżeli ktoś chciałby pojechać z nami to kontakt :krzysio40@op.pl [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: #F5F5FF, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #F5F5FF, align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Recommended Posts