anouk92 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Zapraszam na wątek nowego nabytku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10519103#post10519103 Quote
Tomo 2 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Sporo pięknych psów , widzę żę z nudów wzieły się za budowlanke i brukarstwo :lol:. Pozdrowionka z biglowej pyrlandii dla całej przytuliskowej ekipy:roll: Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Tomo 2']Sporo pięknych psów , widzę żę z nudów wzieły się za budowlanke i brukarstwo :lol:. Pozdrowionka z biglowej pyrlandii dla całej przytuliskowej ekipy:roll: To jest ich hobby. Wszystkie prace nadzoruje Rambo Quote
bric-a-brac Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mam do oddania sporo poduszek, jakieś ręczniki, narzuty. W sumie kilka dużych worków. Ktoś chętny? Odbiór w W-wie, w Śródmieściu. Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 bric-a-brac napisał(a):Mam do oddania sporo poduszek, jakieś ręczniki, narzuty. W sumie kilka dużych worków. Ktoś chętny? Odbiór w W-wie, w Śródmieściu. wrzuć na pw gdzie dokładnie, ja bym odebrał. przyda się Quote
tomcug Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Zmysł napisał(a):To jest ich hobby. Wszystkie prace nadzoruje Rambo Kierownik zawsze jest potrzebny. :evil_lol: Quote
Zmysł Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 tomcug napisał(a):Kierownik zawsze jest potrzebny. :evil_lol: tak, a to jest taki kierownik pracujący. lubi nosić w zębach kamienie, belki, taczkę Quote
tomcug Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Zmysł']tak, a to jest taki kierownik pracujący. lubi nosić w zębach kamienie, belki, taczkę To bardzo cenny kierownik - rzadkość w naszych czasach. :diabloti: Quote
dolores181 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Witam chciałabym prosić osoby które bywają w tym schronisku aby się szeroko rozglądały za moją suńką , średniego wzrostu, maści czarnej podpalanej , klapnięte uszy i ogon zawinięty , co prawda ma ona już założony wątek na forum i tam są jej zdjęcia ale bardzo proszę bo od tesco stalowa do zielonki najbliżej przecież jest . Quote
Zmysł Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dolores181 napisał(a):Witam chciałabym prosić osoby które bywają w tym schronisku aby się szeroko rozglądały za moją suńką , średniego wzrostu, maści czarnej podpalanej , klapnięte uszy i ogon zawinięty , co prawda ma ona już założony wątek na forum i tam są jej zdjęcia ale bardzo proszę bo od tesco stalowa do zielonki najbliżej przecież jest . podaj link do tego wątku Quote
dolores181 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zmysł napisał(a):podaj link do tego wątku Witam , nie umiem wstawiać linków ale tytuł brzmi- zaginęła suczka czarnopodpalana spod Tesco . A wątek jest założony w psach zaginionych ukradzionych i są tam jej fotki Quote
Kostek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ile psiakow jest na terenie przytuliska i jak duzy jest to teren? Quote
esperanza Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Zmysł czy w Zielonce przydadzą się materace piankowe (chyba 90x200cm)? Jest sporo do oddania i szukamy potrzebujących schronisk/przytulisk. Quote
Zmysł Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 esperanza napisał(a):Zmysł czy w Zielonce przydadzą się materace piankowe (chyba 90x200cm)? Jest sporo do oddania i szukamy potrzebujących schronisk/przytulisk. zapytam. myślę, że tak. na pewno potrzeba takowych również Kocim Świecie Quote
esperanza Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ok. Jayo ma bezpośredni kontakt z osobą, która ma do nich dostęp. Czy możesz się z nią skontaktować? Na pw wysyłam nr tel. Quote
Zmysł Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 esperanza napisał(a):Ok. Jayo ma bezpośredni kontakt z osobą, która ma do nich dostęp. Czy możesz się z nią skontaktować? Na pw wysyłam nr tel. Bardzo dziękuję:loveu: Quote
Zmysł Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wczoraj odebrałem od bric-a-brac wiele worów poduszek, ręczników itp. Wszystko już jest w Zielonce i bardzo się przyda. Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts