Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

KWL napisał(a):
Zrzucanie zrzucaniem, może by tak zaktualzować chociaż psy do adopcji bo brakuje tam całego ostatniego miesiąca.

KWL, przesłałam wczoraj do Ciebie maila - spójrz proszę i napisz co i jak.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
O której jedziesz? Mogę popilotować, bo po samych adresie to cieżko trafić.

Czekam na telefon o której mam odebrać żarcie, ale myślę, że nie dłużej jak w ciągu 2-ch godzin. Podaj mi swoją komórkę, to dam Ci znać jak będę jechała.

Posted

lamia2 napisał(a):
Czekam na telefon o której mam odebrać żarcie, ale myślę, że nie dłużej jak w ciągu 2-ch godzin. Podaj mi swoją komórkę, to dam Ci znać jak będę jechała.

Ja mogę niestety dopiero po 15-tej :oops:

Posted

Odnoszę wrażenie że 200kg to ilość przekraczająca możliwości "przerobowe" przytuliska, więc może poszukać przynajmniej kogoś do podziału.

Posted

KWL napisał(a):
Odnoszę wrażenie że 200kg to ilość przekraczająca możliwości "przerobowe" przytuliska, więc może poszukać przynajmniej kogoś do podziału.

To niech wezmą ile mogą, resztę rozparceluję gdzie indziej.Czy ktoś mi poda adres?

Posted

Brawo cioteczka Paros :multi: która się wzieła za aktualizowanie strony - faktycznie ty chyba jedyna w tej chwili wiesz gdzie są wszystkie zielonkowe wątki na dogo :-)
Naprawiłem już szablony które nie pokazywały pełnej treści.

Posted

KWL napisał(a):
Brawo cioteczka Paros :multi: która się wzieła za aktualizowanie strony - faktycznie ty chyba jedyna w tej chwili wiesz gdzie są wszystkie zielonkowe wątki na dogo :-)
Naprawiłem już szablony które nie pokazywały pełnej treści.

Tak, teraz działają :multi: :multi:

Jeszcze trochę uaktualnień zostało mi :razz:

Posted

paros napisał(a):
Tak, teraz działają :multi: :multi:

Jeszcze trochę uaktualnień zostało mi :razz:

Postaram się wieczorem przejżeć opisy psików które znam i coś w nich pozmieniać.

Posted

W niedzielę pojedziemy z P. Joanną do kilku domków tymaczasowych i zrobimy fotki. Przepraszam, że jeszcze nie zajrzałam do strony, ale właśnie skończyłam upychać mięsko w zamrażarce. Bieżące zaraz wstawiam do gara :)
Dzięki lamia2 :)

Posted

Jeszcze brak na stronie: :roll:
[LIST]
[*]30 Rudy[*]31 Grubi[*]32 Sawa[*]33 Nutka[*]34 Homer[*]35 Bary[*]36 Sandra[*]37 Dwie sunie podrzucone[*]38 Jordan[*]39 Aba i Roma (wyrzucone na ulicę)[*]40 Sinus (znaleziony przez Anouk92)
[/LIST]

Wszystkie psiaki mają wątki i linki były wklejane na bieżąco tu na wątku. Szczeniaki z pozycji 37 i 39 są w "Aktualnosciach" na stronie www i tam są linki do wątków :lol:

Sa też kociaki do adopcji, info w "Aktualnościach" ;)

Nie wiem jak Skrzat i Rusałka, które pojechały do Emir?? :shake: Czy zostały przekazane, czy są Fundacji Maja??

Posted

paros napisał(a):
Jeszcze brak na stronie: :roll:

• 30 Rudy
  • 31 Grubi
  • 32 Sawa
  • 33 Nutka
  • 34 Homer
  • 35 Bary
  • 36 Sandra
  • 37 Dwie sunie podrzucone
  • 38 Jordan
  • 39 Aba i Roma (wyrzucone na ulicę)
  • 40 Sinus (znaleziony przez Anouk92)

Wszystkie psiaki mają wątki i linki były wklejane na bieżąco tu na wątku. Szczeniaki z pozycji 37 i 39 są w "Aktualnosciach" na stronie www i tam są linki do wątków :lol:

Sa też kociaki do adopcji, info w "Aktualnościach" ;)

Nie wiem jak Skrzat i Rusałka, które pojechały do Emir?? :shake: Czy zostały przekazane, czy są Fundacji Maja??

Skrzat i Rusałka są w Emir i teraz nazywaja się Zuzia i Zorro. Są przez Emir ogłoszone.

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc w dystrybucji jedzenia szczególnie Bazyliah :cool3: i Joannie z Maji. Jutrzejszy transport jedzie w całości do Zielonki. Dziękuję :lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Dziękuję wszystkim za pomoc w dystrybucji jedzenia szczególnie Bazyliah :cool3: i Joannie z Maji. Jutrzejszy transport jedzie w całości do Zielonki. Dziękuję :lol:

Lamia2- Joanna jest zachwycona i prosiła, abu Ci jeszcze raz podziękować. Szkoda, że nie mogłem być, ale mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Dzięki:loveu:

Posted

Zmysł napisał(a):
Lamia2- Joanna jest zachwycona i prosiła, abu Ci jeszcze raz podziękować. Szkoda, że nie mogłem być, ale mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Dzięki:loveu:

Cieszę się, że mogłam się przydać :cool3:

Guest Elżbieta481
Posted

Ogromnie się cieszę,że jestes juz Zmysł na beaglach:lol: .Oni się starają pomóc i ufam,ze pomogą.
Teraz zajmę się szukaniem choćby dorażnej pomocy dla Pro Equo...
Muszę tylko sobie przypomnieć pare adresów..
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
Ogromnie się cieszę,że jestes juz Zmysł na beaglach:lol: .Oni się starają pomóc i ufam,ze pomogą.
Teraz zajmę się szukaniem choćby dorażnej pomocy dla Pro Equo...
Muszę tylko sobie przypomnieć pare adresów..
Ela

Dzięki Elu, że poleciłaś mi Beagle.

Posted

Witam serdecznie, przybiegłam tu z Beaglowego forum, chciałam się dowiedzieć co ze stroną internetową dla Fundacji Maja? Przecież to podstawa a w wyszukiwarkach nie znalazłam...:shake:

Posted

bea100 napisał(a):
Witam serdecznie, przybiegłam tu z Beaglowego forum, chciałam się dowiedzieć co ze stroną internetową dla Fundacji Maja? Przecież to podstawa a w wyszukiwarkach nie znalazłam...:shake:

Cześć Bea.
Adres strony to www.maja-zielonka.org. Teraz trwa jej reaktywacja.