malagos Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Na razie podałam kontakt do dt, do Ani. ale skrzętnie zapiszę każdego rozsadnego kandydata na sunię. zresztą od niedzieli sama będę miała tymczasowiczkę i sie zacznie szukanie domu....... Quote
Marfi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='fona']czy potrzebne sa koce, koldry itp./[/QUOTE] jak najbardziej, jeśli tylko masz coś na zbyciu daj znać, mogę odebrać w wawie :) Quote
fona Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dzieki, przekaze kolezance, ktora pytala o miejsce, ktore potrzebuje tego typu pomocy ja moge dac obrozki, jesli sa potrzebne Quote
fona Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 tylko to sa takie dla malych pieskow, 20-35 cm obwodu szyi ile sztuk mam zalatwic/ Quote
Marfi Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='fona']tylko to sa takie dla malych pieskow, 20-35 cm obwodu szyi ile sztuk mam zalatwic/[/QUOTE] Trochę szczeniaków teraz jest więc ile Ci się uda, czy 5-6 nie byłoby za dużo? Quote
Marfi Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='fona']tylko to sa takie dla malych pieskow, 20-35 cm obwodu szyi ile sztuk mam zalatwic/[/QUOTE] Trochę szczeniaków teraz jest więc ile Ci się uda, czy 5-6 nie byłoby za dużo? Quote
Marfi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='fona']mysle, ze dostane z 10 ;-][/QUOTE] Cudnie , odbiór tam gdzie choinka? Jeśli koleżanka ma te kołdry to może podrzuciłaby do Ciebie i odebrałabym to jednym rzucem? Quote
Marfi Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='fona']jaka choinka///[/QUOTE] ajjj przepraszam, pomyliłam Cię z rozi ;). To daj znać skąd mogę odebrać rzeczy. Quote
anouk92 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Kto zajmuje się stroną fundacji? Tzreba przy info o 1% wpisać numer KRS. Miałam 2 maile w tej sprawie. Quote
Marfi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 anouk92 napisał(a):Kto zajmuje się stroną fundacji? Tzreba przy info o 1% wpisać numer KRS. Miałam 2 maile w tej sprawie. Wszystko przejęła Paros. Gdyby ktoś sie jednak pytał to do czasu wprowadzenia zmian w zakładce "kontakt" jest nr KRS Quote
gameta Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A jak zakupy? Udały się? No i czy wygrana na Krakvecie jest mocno pomocna, czy to tylko "kropla w morzu" ? Z ciekawości pytam :) Quote
Marfi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zakupami zajął się Zmysł i zrobił "wypasione" zapasy, ok. dwie tony jedzenia, starczy napewno na długo. Ten Krakvet to z nieba spadł :D Quote
Marfi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Jak możesz wyślij mi na PW telefon i adres do Ciebie Quote
paros Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='anouk92']Kto zajmuje się stroną fundacji? Tzreba przy info o 1% wpisać numer KRS. Miałam 2 maile w tej sprawie. Na stronie fundacji są wszystkie psiaki (przynajmniej te mi znane) oraz poprawiłam nagłówek i w nagłówku jest nr KRS :lol: Nikt nie zaglądał na stronę:shake: http://www.fundacjamaja.zielonka.pl/index2.html Quote
Marfi Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Jolu a zaglądałam jeszcze wczoraj , kawał dobrej roboty, gratulacje :) Tylko od razu mogę zgłosić zmiany do strony: szczeniaki - Delfina niestety z TM, Mitra adoptowana w piątek przez siostrę Julii, którą znasz z rozmów nt strony www Maji. Fala uciekła z DT - może warto utworzyć zakładkę (poszukiwane/zaginione? ). Quote
anouk92 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Paros super robota :) Lusia jest już adoptowana dawno, dawno temu :) Yeti jest w sukach do adopcji a przecież to facecik, hi, hi Co to za sunia Ruda? Quote
Marfi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kolejna zmiana na stonie - Nike już w nowym domku :D Quote
Recommended Posts