Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich a szczególnie panią Joannę i panią Anię -oczywiście głosuję na FUNDACJĘ MAJA-pani Joanna to wspaniała kobieta z wielkim sercem i wielkim oddaniem dla zwierząt.Kobieta jest wspaniała i zawsze wszystkim pomoże.Głosuję razem ze swoim pieskiem ROGEREM.:loveu:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gameta napisał(a):
Szukajcie głosów, jeszcze cały łikend trwa głosowanie i cały poniedziałek - obudźcie ducha walki w znajomych ;)

od wczoraj w zasadzie nic innego nie robię;)

Posted

grubaa8 napisał(a):
Witam wszystkich a szczególnie panią Joannę i panią Anię -oczywiście głosuję na FUNDACJĘ MAJA-pani Joanna to wspaniała kobieta z wielkim sercem i wielkim oddaniem dla zwierząt.Kobieta jest wspaniała i zawsze wszystkim pomoże.Głosuję razem ze swoim pieskiem ROGEREM.:loveu:

Witamy na wątku i dziękujemy za głos:multi:

Posted

Wrzucam 4 psiaki które są w jednym hoteliku, oczywiście pod opieką Fundacji MAJA:

Daisy - nie wiem jak trafiła do Fundacji jednak jej charakter sie nie spaczył, cudowna do ludzi i innych zwierząt, bez problemu podeszła do nas, wywąchała i wylizała ;).

Więcej fotek Daisy: Picasa Web Albums - agamarfi - Daisy#

Molto -ma swój wątek na dogo, zrobiliśmy mu nowe fotki także wrzucam i tu. To ukochany Daisy, swiata poza sobą nie widzą :loveu:, ahhhta miłość :razz:.

Więcej fotek w linku: Picasa Web Albums - agamarfi - Molto#

Ergo - też ma wątek na dogo, to dużych gabarytów ADHD-owiec, tęskni za domkiem z ogódkiem gdzie mógłby sie w końcu wybiegać.

Więcej fotek Ergo w linku: Picasa Web Albums - agamarfi - Ergo#

Peru - to psiak z problemami, znaleziony jako szczeniak z rodzeństwem przy gliniankach w Zielonce, jedyny z rodzeństwa zastraszony i zachukany, boi sie dosłownie wszystkiego jednak gdy sie przekona do człowieka, jak to zrobił z opiekunem, będzie ok, chociaż praca behawiorysty z pewnościa będzie potrzebna.
Idealny domek to dom bez innych zwierząt i dzieci.

Wiecej fotek Peru w linku: Picasa Web Albums - agamarfi - Peru#

Posted

No i jest problem, Joanna dostała telefon od faceta u któego są w/w 4 psy, ze maja zniknąć do końca listopada bo on wyjeżdża , w innym przypadku odda je na Paluch, co robić? ja nie mam kompletnie zadnych pomysłów, jedyne co mogę to porobić ogłoszenia :(