Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

żabusia napisał(a):
Ja bym nie kładła bo płyty g/k są nasiąkliwe.

To juz ustaliliśmy, pod pcv pujdą płyty osb, pewnie i one, lub kart-gips na ściany, zeby było cieplej.

Posted

[quote name='malagos']i jak tam prace, postępują?

[quote name='Marfi']
Chcemy rozpocząć prace w weekend 26-27.09

:cool3:
na razie robię jeszcze zakupki, wczoraj przyjechały klatki i transporterki więc wyposażenie kociarni już jest, w przyszłym tyg kupimy jeszcze z TŻ płyty k-g i osb i w następny weekend zakasamy rękawy i do roboty :cool3:.

Posted

Cioteczki, sprawa jest bardzo ważna.

To jest wątek suczek, które były pod opieką dr Klamczyńskiego w Wołomienie.
Wszyscy lub prawie wszyscy o nim słyszeli.

On prawie do śmierci benia Trevora, który walczy z życiem.
Do dzisiaj rano były tam jeszcze inne sunie; między innymi jedna świeżo po sterylce druga z raną w boku.
Dzis o 8 rano zostały zabrane odwiezione przez Kalmke do Celestynowa.
Dla potrzeb transportu podano im sedalin i za ogony jak worki kartofli wrzucono do samochodu.:diabloti:
Chcemy je zabrać dziś/jutro z Celestynowa i umieścić w płatnych dt ale nie mamy funduszy.

Prosimy o wsparcie

Zajrzyjcie proszę...

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-deklaracje-bazarki-inaczej-suki-zgina-146056/

Posted

Długo chorował i się męczył co także obciążało Panią Joannę. Współczuję jej i bardzo mi przykro, że tego typu ludzie, co jej mąż umierają. To niesprawiedliwe i dla mnie dowodzi, że życie każdego z nas to czysty przypadek, nikt tym nie kieruje, nikt mądry i sprawiedliwy a jedynie ślepy los.

Posted

zmiewrzchPrzed:
Imageshack - img1927z
Imageshack - img1931t
Imageshack - img1925f
Imageshack - img1929p

W trakcie:
Imageshack - img1936vd
Imageshack - img1937pa zasmarkana Pakita musiała pracować bo rąk do roboty nie było za wiele
Imageshack - img1939o zakupiony sprzęcioch
Imageshack - img1940k
Imageshack - img1945j
Imageshack - img1946xp
Imageshack - img1962e

po dwóch dniach pracy od rana do zmierzchu oto rezultat końcowy :multi::
Imageshack - img1974k
Imageshack - img1978y
Imageshack - img1970f
Imageshack - img1971j

Baardzo dziękujemy z Pakitą - Agacie, Maćkowi alias łysemu i mojemu TŻ który dzielnie położył płytki :loveu:

Posted

Dzięki dziewczyny, plany były takie, że nabierzemy wprawy i odlatujemy na roboty do Londynu, jednak przy tak nierówno położonych płytkach :diabloti: (nie nasza w tym zasługa a krzywych ścian, chociaż pod spód poszły płyty k-g) długo byśmy tam miejsca nie zagrzali wiec zostajemy na obczyźnie :evil_lol:.

I dobrze, że zostaliśmy bo w tą niedzielę w dzień Św. Franciszka byłyśmy z podopiecznymi Fundacji Maja na cmentarzu w Halinowie gdzie promowaliśmy adopcje "naszych" psiaków a i kilka złotych na karmę uzbierały :loveu:.

Picasa Web Albums - agamarfi - Dzień Św. Fra...#

Gdyby ktoś zastanawiał sie co to za cudny collie to Ren: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/ren-piekny-owczarek-collie-robil-za-tarcze-na-petardy-szuka-ds-148084/

Posted

kochana, super robota, płytki jak ta lala, wcale nie widac, ze krzywo :-) tylko nie wyjezdzajcie do Anglii:shake:
postaram sie wyszukac jakies koce, zeby kociakom miekko bylo :-)

Posted

Pajdka napisał(a):
kochana, super robota, płytki jak ta lala, wcale nie widac, ze krzywo :-) tylko nie wyjezdzajcie do Anglii:shake:
postaram sie wyszukac jakies koce, zeby kociakom miekko bylo :-)

hahaha lubię jak tak zgrabnie kłamiesz :evil_lol:, no co zrobić jak tak ładnie prosisz - trzeba zostać :cool3:.

Posted

W radiowej jedynce słyszałam dr Sumińską, jak prosiła o wsparcie finansowe p. Joanny, o kilka zł, ale co miesiac. Zwłaszcza po śmierci męża jest cieżko ...

Posted

Dokładnie Małgosiu, dlatego staramy sie skończyć stronkę internetową Fundacji Maja, żeby wprowadzić w życie adopcję wirtualną.
Zarzucono mi spamowanie dlatego linka do strony, którą zbudowaliśmy dla Fundacji w Obronie Zwierząt MAJA, za otrzymane z BreBanku pieniądze, wyślę na prośbę na pw. Można tam adoptować wirtualnie psiaki :D.

Posted

paros napisał(a):
Moim zdaniem trzeba pilnie skończyć stronę i umieścić zdjęcia i informacje o psiakach pod opieką fundacji

Paros z nieba mi spadłaś, bardzo Cię prosze jak znajdziesz czas wyslij mi na pw linki do ogłoszeń psów, które umieszczałaś w imieniu Joanny / fundacji Maja. Psów jest niestety tak dużo że nie jestem w stanie wszędzie pojechać i porobić zdjęcia. Część już wyłapałam z Twoich tematów ale potem dogo sie zbuntowało i nic nie mogę znaleść :angryy:.
Programista ma sporo inforamcji, poprawek, które teraz wprowadza we współpracy z Beatą z UM Zielonka. Mam nadzieję, że na dniach stronka bedzie zautualizowana.

Posted

Jesteśmy na stronie jedenprocent.pl :multi: , mam nadzieję, że dzięki temu wzrośnie wielkość wpłacanego podatku :cool3:.

ps. ale się stronka ceni troszkę - 44zł za możliwość umieszczenia info o OPP :angryy:.