Delph Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 anouk92 napisał(a):W piątek wieczorem będę w Warszawie - daj znać czy Ci pasuje Pasuje, dopiero teraz zauważyłam propozycję, bo nie miałam wcześniej dostępu do netu. Quote
anouk92 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Delph napisał(a):Pasuje, dopiero teraz zauważyłam propozycję, bo nie miałam wcześniej dostępu do netu. Były takie korki że nie dałam rady- przepraszam. Dam znać jak już na 100% będę mogła odebrać - za dużo się dzieje i po prostu nie daje rady wszystkiego ogarnąć :shake: Quote
Negri_2008 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Aniu, żarło pojechało razem z Grzesiem ;) Quote
anouk92 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Negri_2008 napisał(a):Aniu, żarło pojechało razem z Grzesiem ;) Negri bardzo dziękujemy za jedzonko :loveu:- psiaki dostaną super prezent na gwiazdkę. Quote
Delph Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 anouk92 napisał(a):Były takie korki że nie dałam rady- przepraszam. Dam znać jak już na 100% będę mogła odebrać - za dużo się dzieje i po prostu nie daje rady wszystkiego ogarnąć :shake: Ok, rozumiem, czekam na telefon w takim razie. Najlepiej by było, gdybyście się wyrobili jeszcze przed Świętami... albo chociaż przed Nowym Rokiem ;) Quote
anouk92 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Delph napisał(a):Ok, rozumiem, czekam na telefon w takim razie. Najlepiej by było, gdybyście się wyrobili jeszcze przed Świętami... albo chociaż przed Nowym Rokiem ;) Delp raczej po świętach - wcześniej nie dam rady chyba że ktoś inny mógłby to odebrać. Ale trzymaj jedzonko - czy teraz czy później zawsze będzie potrzebne. Quote
tomcug Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
Negri_2008 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jutro już sprawy przygotowania Wigilii i Świąt pochłoną mnie na dobre. Jeszcze jakieś zakupy, pakowanie prezentów, przygotowanie kolacji. Taki piękny wieczór, że tylko go wdychać, upajać się nim i cieszyć. Ale jest przecież coś, co nie pozwala o sobie zapomnieć; to ten smutek, opuszczenie, głód i cierpienie, którego tak wiele w schroniskach, azylach i w tych wszystkich miejscach, gdzie krzywdzi się psy...:-( Wszystkim osobom, które poznałam na tym wątku już dzisiaj chciałabym złożyć życzenia świąteczne. Poza życzeniami spokoju, zdrowia i wszelkiej pomyślności chciałabym dołożyć życzenia o nadzieji, abyśmy wszyscy mieli jej jak najwięcej. Nadzieji na to, że każdy pies o którego walczymy znajdzie swoje miejsce na ziemi u boku człowieka, który będzie go kochał, będzie o niego dbał. Nasza nadzieja to wszystko, co te psy mają... Wesołych Świąt :tree1: Quote
Delph Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wczoraj Mikołaj przyniósł pod choinkę jeszcze jeden worek karmy dla piesków z Zielonki ;) Wesołych Świąt dla wszystkich :santagri: Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Delph Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Hej hej, pamiętacie jeszcze o mnie? Proszę o kontakt czy przyjedziecie, bo nie za bardzo mam gdzie trzymać żarełko, poza tym jeden z worków nie jest niestety pierwszej świeżości i jeżeli jeszcze miałby się do czegokolwiek przydać, to trzeba go szybko zjeść (nie wiem czy w ogóle jeszcze się nadaje, ale wiem że niedługo na pewno przestanie ;)) Szkoda żeby się zmarnowało, jeżeli nie możecie przyjechać, to też proszę dać znać, przekażę jedzonko gdzieś indziej. Niestety nadal nie mam transportu, a jedyny jaki mi się trafił wykorzystałam do przewozu psiaka do adopcji... Quote
anouk92 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Delph ja cały czas pamiętam tylko nie bardz mam jak po to jechać. Jedzonko bardzo się przyda więc na pewno szukamy jakiegoś sposobu żeby je odebrać. Czy ktoś może je odebrać? Quote
Delph Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Właśnie przed chwilą suczki, które są u mnie gościnnie rozerwały przez moją nieuwagę jeden z worków :roll: Lecę to jakoś pozaklejać, mam nadzieję że się da... Naprawdę bym się nie przypominała, gdybym miała jak przywieźć jedzonko, a nie mam nawet gdzie tego schować, mieszkam w jednym pokoju i właśnie mam u siebie 5 psów, z których każdy chętnie podkradłby jedzonko Waszych psiaków, mimo że ma swoje :diabloti: Diabełki małe... Quote
Negri_2008 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Gdyby udało Ci się dotransportowac to żarełko jutro do Arkadii - mogłabym je od Ciebie przejąć. Będę tam jutro około godz. 17-30 - 18.00. Jeżeli to jakieś rozwiązanie podam Ci na PW mój nr komórki i jakoś doprecyzujemy temat. Inaczej nie dam rady, bo nie mobilna jestem i na co dzień nie dysponuje samochodem :shake: Quote
Delph Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Nie da rady, bo to jest jakieś 35 kg suchego + puszki które dużo ważą. Nie ma szans żebym to dotaszczyła do autobusu :evil_lol: W tym właśnie tkwi problem, a gdybym mogła wykombinować jakiś transport to już bym podwiozła wszystko do Zielonki :roll: Pomyślę jeszcze z tą Arkadią, to nie jest daleko ode mnie, ale marne szanse żebym coś zorganizowała. Niby mogłabym jechać taksówką, ale trochę szkoda kasy, za to można by kupić więcej jedzenia dla psiaków. Najlepiej jakby komuś było po drodze, żeby specjalnie też nie jeździć... Quote
Delph Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Obdzwoniłam wszystkich i może uda mi się na jutro załatwić transport tak koło 19:00. Czy jest możliwość żeby po tej godzinie podrzucić jedzonko do Zielonki? Ostatnio byłam u Pani Małgosi i tam bym pewnie trafiła. Albo możemy umówić się na przekazanie gdzieś w Warszawie. Co Wy na to? Quote
anouk92 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Delph napisał(a):Obdzwoniłam wszystkich i może uda mi się na jutro załatwić transport tak koło 19:00. Czy jest możliwość żeby po tej godzinie podrzucić jedzonko do Zielonki? Ostatnio byłam u Pani Małgosi i tam bym pewnie trafiła. Albo możemy umówić się na przekazanie gdzieś w Warszawie. Co Wy na to? Superby było gdyby udało Ci się podjechać do Małgosi:multi:. Nawet jak jej nie będzie to karmę można zostawić na podwórku. Podam Ci numer do Małgosi na wszelki wypadek - 888-423-034 Quote
Delph Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ok, dzięki, to jutro dam znać czy coś z tego wyszło. Quote
Negri_2008 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Delph napisał(a):Udało się, jedzonko dostarczone :multi: :lol::lol: Brak samochodu bardzo utrudnia bycie doomaniakiem :shake: Quote
anouk92 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Delph napisał(a):Udało się, jedzonko dostarczone :multi: Super Delph:multi: - udało Ci się pogadać z Małgosią? Quote
Delph Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 anouk92 napisał(a):Super Delph:multi: - udało Ci się pogadać z Małgosią? Jasne, bardzo miła wizyta, dostaliśmy nawet w prezencie jajka od ich kurek :lol: Oglądałam też zdjęcia piesków, które już znalazły domy, ale super im się poszczęściło... Pani Małgosia pamiętała nie tylko mnie z ostatniej wizyty, ale nawet to, że pokazywałam wtedy zdjęcia mojej tymczasowiczki Soni. Dopytywała czy Sońka znalazła domek... Naprawdę robicie wszyscy mnóstwo dobrego, aż mi głupio, że tylko tak mogłam pomóc :oops: Quote
anouk92 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Ergo. Traci tymczas i nie ma co z nim zrobić.:shake: Młody. maltretowany jako szczeniak, uwiązany na bardzo krótkim łańcuchu, przetrzymywany w rozlatującej się komórce, w zimie - polewany zimną wodą, żeby się schował i żeby ludzie go nie widzieli. Mimo to kocha ludzi, jest uległy i towarzyski. Moze mieszkać w ocieplonej budzie. NIE TOLERUJE ŻADNYCH ZWIERZĄT!!!. Pilnie czeka na swój kochający dom. Kontakt: 507-132-363 Quote
Recommended Posts