Negri_2008 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Anouk, a Ty jesteś jeszcze złotsza :loveu::loveu::loveu: Quote
eziell Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='anouk92']ale może uda się uzbierać trochę karmy dla Maji przed Świętami. Nie wiem czy ktoś będzie chciał pomóc, ale chciałabym spróbować. Możemy zbierać pieniążki lub gotową karmę. Ja im zawsze kupuje karmę w Tesco 10 kg za 20 zł. Więc każde nawet 10 zł jest na wagę złota. Proszę sprawmy, aby psiaki dostały od nas piękny prezent na Święta Anouk, cytuję, bo post jest już kilka stron do tyłu i może nie każdy wie, że jest taka akcja. Jak idzie zbiórka? Ilu jest tam podopiecznych, ile trzeba karmy na jeden dzień? Quote
tomcug Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja też podrzucę, jest jeszcze gwiazdka przecież. :cool3: Quote
zuzel Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Znajomy ma 12kg kaszy jęczmiennej bodajże, przeterminowanej. przyda sie? Quote
anouk92 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 zuzel napisał(a):Znajomy ma 12kg kaszy jęczmiennej bodajże, przeterminowanej. przyda sie? Kasza jęczmienna to raczej nie. Psiaki mogą dostać biegunkę. Z kasz to raczej tylko gryczana ale dziękujemy że o nas pomyśleliście. Quote
anouk92 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Zapomniałam napisać - do zeszłego tygodnia uzbierało się 110 zł. Psiaki w sobotę na Mikołajki dostały 60 kg karmy. Monika i Zbigniew C. - 40 zł Ewa G. - 30 zł Anna D. - 40 zł Małgosia bardzo się ucieszyła i prosiła abym przekazała serdeczne podziękowania od niej i jej całej gromadki:loveu:. Bardzo jest wzruszona tym że są ludzie którze chcą jej pomagać. Nadal zbieramy pieniążki na karmę gwiazdkową. Czy ktoś się jeszcze dołoży? Negri czy te Twoje Bony można zrealizować w Tesco lub w Realu bo tam jest tania karma i można by kupić trochę ryżu i trochę karmy - decyzja należy do Ciebie. Quote
anouk92 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Delph napisał(a):Mam dla psiaków trochę karmy, jeżeli ktoś z was będzie przejeżdżał w najbliższych dniach przez wolę, to zapraszam, specjalnie nie opłaca się przyjeżdżać po taką ilość, ale pomyślałam, że to zawsze coś :oops: Delp czy to nadal aktualne. Przepraszam ale ma urwanie głowy i z psiakami i ze swoimi sprawami:oops:. Quote
Negri_2008 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czy będzie organizowany "świąteczny" transport do Zielonki? Jeżeli tak, chciałabym się jakoś podłączyć i przekazać kilkanaście kg ryżu, ok 10 dużych puszek i 2 duże wory suchej karmy :lol:. ps te bony można zrealizować w każdym supermarkecie;) Quote
anouk92 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Negri_2008']Czy będzie organizowany "świąteczny" transport do Zielonki? Jeżeli tak, chciałabym się jakoś podłączyć i przekazać kilkanaście kg ryżu, ok 10 dużych puszek i 2 duże wory suchej karmy :lol:. ps te bony można zrealizować w każdym supermarkecie;) Negri ja mogę to odebrać od Ciebie albo mój TZ. Podaj mi swój adres i telefon na pw. Quote
paros Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pani Joanna pilnie szuka budy dla średniego psiaka :roll: Quote
żabusia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A może kupić na Allegro, zaraz zobaczę czy jest coś ciekawego... Quote
uryssa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 w ramach otrzymanego z pracy bonu świątecznego na zakupy w supermarkecie zamierzam kupić troche karmy dla psiaków z Maji. Co potrzeba? Karma czy może lepiej ryż, warzywa? W zeszłym roku był to ryż, marchew, miski. Co potrzeba? Czekam na PW. Quote
anouk92 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 uryssa napisał(a):w ramach otrzymanego z pracy bonu świątecznego na zakupy w supermarkecie zamierzam kupić troche karmy dla psiaków z Maji. Co potrzeba? Karma czy może lepiej ryż, warzywa? W zeszłym roku był to ryż, marchew, miski. Co potrzeba? Czekam na PW. Beagielki jak zwykle nie zapominają o Maji.:loveu: Uryssko trochę ryżu na pewno się przyda i głównie sucha karma. Najlepiej taka w Tesco lub w Realu gdzie są worki 10 kg po 20 zł. Quote
Delph Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 anouk92 napisał(a):Delp czy to nadal aktualne. Przepraszam ale ma urwanie głowy i z psiakami i ze swoimi sprawami:oops:. Jasne, że aktualne, jedzonko stoi i czeka ;) Nawet dobrze się złożyło, bo znajomy obiecał dla Zielonki jeszcze trochę karmy, a podrzuci mi ją pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, to od razu będziecie mogli wszystko odebrać :p Quote
anouk92 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Delph napisał(a):Jasne, że aktualne, jedzonko stoi i czeka ;) Nawet dobrze się złożyło, bo znajomy obiecał dla Zielonki jeszcze trochę karmy, a podrzuci mi ją pewnie dopiero w przyszłym tygodniu, to od razu będziecie mogli wszystko odebrać :p Super to daj znać kiedy:lol: Quote
Delph Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 anouk92 napisał(a):Super to daj znać kiedy:lol: Może być np. jutro, a najlepiej przed przyjazdem do mnie zadzwonić, żeby się nie rozminąć ;) Quote
anouk92 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Delph napisał(a):Może być np. jutro, a najlepiej przed przyjazdem do mnie zadzwonić, żeby się nie rozminąć ;) W piątek wieczorem będę w Warszawie - daj znać czy Ci pasuje Quote
anouk92 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Czy od kogoś jeszcze trzeba odebrać karmę? Quote
Negri_2008 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 anouk92 napisał(a):Czy od kogoś jeszcze trzeba odebrać karmę? ode mnie, ode mnie :sweetCyb: piątek mi jak najbardziej pasuje, ale wieczorem :razz: Quote
anouk92 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Negri_2008 napisał(a):ode mnie, ode mnie :sweetCyb: piątek mi jak najbardziej pasuje, ale wieczorem :razz: Negri czy ty mi podawałaś swój adres bo nie mogę znaleźć. W sobotę rano będę na adopcji w Wawrze - to chyba Twoje okolice? Quote
uryssa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jak rok temu w tym również planuję zawieźć karmę dla psiaków z Zielonki. Razem z przyjaciółmi z e-beagle zbieramy pieniążki. Karmę chcę dostarczyć przed świętami. Myślę że uda mi się w weekend. E-beagle pozdrawia ;) Quote
Negri_2008 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 anouk92 napisał(a):Negri czy ty mi podawałaś swój adres bo nie mogę znaleźć. W sobotę rano będę na adopcji w Wawrze - to chyba Twoje okolice? Anouk, o której w sobotę planujesz być w mojej okolicy? W świetle badań Igora do południa nie będę mogła się z Tobą zobaczyć :shake: Quote
anouk92 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Negri_2008 napisał(a):Anouk, o której w sobotę planujesz być w mojej okolicy? W świetle badań Igora do południa nie będę mogła się z Tobą zobaczyć :shake: Tak sobie myślę że może mogłabyś Grzesiowi przekazać karmę tylko powiedz mu że ja ją komuś obiecałam i muszę ją zawieźć. Ja ją jakoś od niego odbiorę. Quote
anouk92 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Chciałbym serdecznie podziękować wujaszkowi Tomo i innym zaangażowanym osobą za pieniążki na karmę. P.Joanna, Małgosia i psiaki ślicznie dziękują:loveu: Quote
Recommended Posts