anouk92 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Bardzo dziękujemy:loveu: - szkoda że nie mogłyśmy się spotkać - innym razem. Quote
anouk92 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 sleepingbyday napisał(a):co słychać w zielonce? Stara bida - karmy brak, psiaków przybywa, Pani Joanna staje na głowie żeby je gdzieś umieszczać. Ale jakoś leci. Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 wiem, że ta niedziela tak bardziej świąteczna, ale może ktoś jedzie do zielonki, żebym się mogła dołączyć? Quote
zuzel Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mam do oddania jakieś drobiazgi - 1kg suchej, 4 saszetki, szelki dla niedużego psa, 2 wełniane szaliki niepotrzebne. Kolega miał 12kg kaszy przeterminowanej czy coś ale nie mam z nim kontaktu teraz, jak będę wiedziała czy sie przyda to będę go ścigać. Gdyby ktoś jechał to moge podrzucić może się przyda? EDIT: 12kg kaszy jęczmiennej będzie na 100% Quote
Zmysł Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jutro - wtorek 4 listopada, o godz.18.40 w Telewizji TVP INFO(dawny WOT) w paśmie programów lokalnych będzie reportaż o Fundacji Maja z Zielonki. Quote
przyjaciel_koni Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Zmysł']Jutro - wtorek 4 listopada, o godz.18.40 w Telewizji TVP INFO(dawny WOT) w paśmie programów lokalnych będzie reportaż o Fundacji Maja z Zielonki. Zmysł - reportaż będzie o suni zakopanej żywcem. Joanna próbowała ją uratować... Niestety nie dało rady. Teoretycznie wiadomo kto to zrobił... Ale co dalej będzie... Jak się sprawa potoczy... Czy będą konsekwencje i jakie dla winnych... Bardzo bym chciała, by starania Joanny o przykładne ukaranie sprawcy (czy też sprawców) nie poszły na marne. Z moich info wynika, że miejsce suni już zastąpiono "nowszym" modelem... Quote
malagos Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 nie zdążyłam obejrzeć tego reportazu :cool1: Niewiarygodne okrucieństwo. Quote
tomcug Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Zmysł napisał(a):a ja widziałem. brak słów A ja boję się takich reportaży oglądać, potem nie mogę o niczym innym mysleć ani spać. Koszamar. Quote
anouk92 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Link do reportażu: iTVP - Katalog wideo Quote
Zmysł Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 anouk92 napisał(a):Link do reportażu: iTVP - Katalog wideo można zobaczyć wypowiedź p. Joanny. Quote
tomcug Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Jednak nie dałam rady, zabrakło mi odwagi. :cool1: Quote
anouk92 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Słuchajcie wszycy wiemy że Święta tuż, tuż... Bardzo chciałabym sprawić aby te Święta były szczęśliwe dla Małgosi i P.Joanny, aby choć na chwilę zagościł uśmiech na ich twarzach. Wpadałm na pomysł aby przygotować paczkę świąteczną dla psiaków. Wiem że każdy zbiera na jakiegoś psiaka ale może uda się uzbierać trochę karmy dla Maji przed Świętami. Nie wiem czy ktoś będzie chciał pomóc ale chciałabym spróbować. Możemy zbierać pieniążki lub gotową karmę. Ja im zawsze kupuje karmę w Tesco 10 kg za 20 zł. Więc każde nawet 10 zł jest na wagę złota. Proszę sprawmy aby psiaki dostały od nas piękny prezent na Święta i aby Małgosia i Joanna uwierzyły że są ludzie którzy nadal chcą im pomagać. Chcę również pomyśleć o jakiś drobnych prezentach dla Małgosi i Joanny. Proszę dajcie znać co o tym myślicie. Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jak zwykle Aniu - bardzo dobry pomysł !!! Ja dorzucę !!! Czy Kogoś jeszcze uda się namówić ?????? 20zł. - 10 kg karmy !!! Może to i nie jest najlepsza karma, ale jeśli nie ma wyboru... Tam psiaki bardzo potrzebują pomocy... Quote
2010 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 SA dwie male budy do podarowania w Warszawie i w okolicach. Czy w Zielonce brakuje bud? Jezeli tak to zajrzyjcie na dogomanii pod:akcje; podaruje ; podaruje budy. Jeszcze sa do wydania !! Albo napisz do palomino na dogomani. Quote
_beatka_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotół Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne! Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej 1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. 3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Quote
tomcug Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Podnoszę wątek i przypominam o propozycji Ani. Kto się przyłączy? Quote
dzidda Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja z chęcią podaruję 40 zł:) gdzie przelać pieniążki??:lol: Quote
dzidda Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Chcialam się jeszcze zapytać czy coś dodatko jest potrzebne jakieś koce stare np? moze zorganizuje jakas zbiorke w pracy i coś się da załatwić:roll: Quote
anouk92 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dzidda napisał(a):Chcialam się jeszcze zapytać czy coś dodatko jest potrzebne jakieś koce stare np? moze zorganizuje jakas zbiorke w pracy i coś się da załatwić:roll: Koce też by się przydały ale chyba tylko jeśli są gdzieś do odbioru w Warszawie lub okolicy. Co do zbiórki w pracy to świetny pomysł - mam nadzieję że masz wrażliwych współpracowników;). Quote
Recommended Posts