Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

qeram napisał(a):
A które nie są pieszczochami? Ja na takie nie trafiłem jeszcze.Wszystkie moje pieski a miałem już ich w życiu kilka bo przeważnie mam po 2 - 3 psy w domu. były pieszczochami. Nie raz sie kłócą którego mam najpierw pomiziać. Najmniejsza Fiona siedzi na kolanach a dwa duże Romulus i Tekla spychają ją pyskami z kolan

:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo miło Tomcug, że jesteś na wątku psiaków z Zielonki:loveu:. Stąd właśnie wywodzą się dobrze Ci znane i Alterek i Sefora i Duduś. One już w domkach, ale jeszcze tyle psiaków czeka. Wiele ma osobne wątku, np. faworyt(słusznie) Gerama czyli Jordan, czy Carmen, Bartuś, Omega, Fifi, Soraya, no i trzy coraz większe maluchy.

Posted

Żeby rozwiać wątpliwości - Minimaleństwo to jedna z 7 szczeniaków które trafiły do Małgosi. Nazwałyśmy ją tak dlatego że była najmniejsza z całej gromadki. Obecnie zostały 3 suczki w tym właśnie Minimaleństwo która wyrosła na piękną pannę i jest moją faworytką - jest pięna czego niestety nie widać na zdjęciach.
Obecnie ma ok. 7 mieisęcy i jest takim podrabianym Onkiem.;)

Posted

Zmysł napisał(a):
Bardzo miło Tomcug, że jesteś na wątku psiaków z Zielonki:loveu:. Stąd właśnie wywodzą się dobrze Ci znane i Alterek i Sefora i Duduś. One już w domkach, ale jeszcze tyle psiaków czeka. Wiele ma osobne wątku, np. faworyt(słusznie) Gerama czyli Jordan, czy Carmen, Bartuś, Omega, Fifi, Soraya, no i trzy coraz większe maluchy.

Nie wiem, dlaczego wcześniej nie widziałam tego wątku :oops:. Rzeczywiście piesków moc, potrzeb pewnie tyle samo. Widać, ze Małgosia ma wielkie serce dla psiaków (na zdjęciach tak tuli te bidy). W czerwcu troszkę wspomogę finansowo - piesków zabrać nie mogę do siebie :-(. Jejku, mnie dosłownie przeraża ogrom nieszczęść i ilość niechcianych zwierząt. :placz:

Posted

tomcug napisał(a):
Nie wiem, dlaczego wcześniej nie widziałam tego wątku . Rzeczywiście piesków moc, potrzeb pewnie tyle samo. Widać, ze Małgosia ma wielkie serce dla psiaków (na zdjęciach tak tuli te bidy). W czerwcu troszkę wspomogę finansowo - piesków zabrać nie mogę do siebie . Jejku, mnie dosłownie przeraża ogrom nieszczęść i ilość niechcianych zwierząt.

O tak, Małgosia ma wielkie serce

• 2 weeks later...
Posted

Wieści od Korsyki:

"WITAM SERDECZNIE!
Nic dodać nic ująć:)
Korsyka bawi na działce, pływa, szaleje i podgryza dziadkowi kable!
Bardzo kocha moją Oliwkę, dziadka preferuje, z mamą śpi ale cały czas
się wszystkiego boi.
Biega już luzem ale podgryza obcym nogi, nawet na smyczy.

Myślę, że ma jak w raju, ja jej ciągle mówię, że jej się udało.:))

Pozdrawiam Ewa"

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78811

Posted

Mini -
Mini ma 6 miesięcy. Jest bardzo spokojna i łagodna.
Jest jeszcze młodą sunią która nigdy nie miała
swojego własnego domu. Czy znajdzie go u Ciebie?

Posted

Lusia - siostra Mini.
Lusia to średniej wielkości sunia. Ma 6 miesięcy. Jest bardzo spokojna,
łagodna i bardzo subtelna. Jest prawdziwym pieszczochem i uwielbia
się przytulać.

Posted

Laura - nowy nabytek. Biegała po ulicy obok Małgosi.
ma ok. 4 miesięcy. To jeszcze psie dziecko przed którym całe życie.
Bardzo ciekawska i przyjacielska.
Wszędzie jej pełno. Poznaje świat i czeka na swój własny domek.