Zmysł Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Taki starowinek poczciwina. Bardzo dobrze się dogadują Quote
anouk92 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czy ktoś w Warszawie lub okolicach ma do oddania lodówkę? Bardzo potrzebna do domu tymczasowego na mokotowie. Quote
esperanza Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jakiś czas temu KingaW miała do oddania lodówkę Mińsk. Może jeszcze ją ma. Quote
anouk92 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 esperanza napisał(a):Jakiś czas temu KingaW miała do oddania lodówkę Mińsk. Może jeszcze ją ma. Czy możesz się dowiedzieć czy nadal aktualne i dać znać. Dzięki:loveu: Quote
esperanza Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Lodówkę można brać, tylko transport trzeba załatwić. Kontakt do KingiW wysyłam na pw. Quote
anouk92 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 esperanza napisał(a):Lodówkę można brać, tylko transport trzeba załatwić. Kontakt do KingiW wysyłam na pw. Dzięki bardzo:loveu: Quote
anouk92 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Zapraszam na wątek suni w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544 Quote
tomcug Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dopiero teraz trafiłam na wątek - jest trochę tego Zwierzyńca, same śliczne pieski. A Minimaleństwo to chyba taki ogromny przytulak. :p Quote
qeram Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Mi najlepiej podoba się Jordan, duży ładny futrzak. Wszystkie pieski są sympatyczne ale ja lubię duże psy. Quote
tomcug Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A ja sama nie wiem, czy wolę małe, czy duże. Kiedyś wydawało mi się, że małe są piękne, teraz mam i malucha i dużą sunię collie - obydwa śliczne. :p Bardziej zwracam uwagę na charakter - lubię takie pieszczochy - przytulaki :loveu:. Quote
qeram Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 tomcug napisał(a):A ja sama nie wiem, czy wolę małe, czy duże. Kiedyś wydawało mi się, że małe są piękne, teraz mam i malucha i dużą sunię collie - obydwa śliczne. :p Bardziej zwracam uwagę na charakter - lubię takie pieszczochy - przytulaki :loveu:. A które nie są pieszczochami? Ja na takie nie trafiłem jeszcze.Wszystkie moje pieski a miałem już ich w życiu kilka bo przeważnie mam po 2 - 3 psy w domu. były pieszczochami. Nie raz sie kłócą którego mam najpierw pomiziać. Najmniejsza Fiona siedzi na kolanach a dwa duże Romulus i Tekla spychają ją pyskami z kolan Quote
Recommended Posts