elainfo Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 ufff kolejne dwa psiaczki maja domek- super:multi::multi::multi: Quote
MEGNUM Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Witajcie. Ja też przekażę swój 1%:) Pracuję w Zielonce i wczoraj widziałam przy ul. Kolejowej psiaka bardzo w typie Tosa Inu. Widziałam go już drugi raz ale nie mam możliwości go złapać. Podejrzewam skąd on mógł się tu wziąć. Szkoda psiny:( Moze ktoś z Was jest z Zielonki i go już widział?? Quote
anouk92 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 MEGNUM napisał(a):Witajcie. Ja też przekażę swój 1%:) Pracuję w Zielonce i wczoraj widziałam przy ul. Kolejowej psiaka bardzo w typie Tosa Inu. Widziałam go już drugi raz ale nie mam możliwości go złapać. Podejrzewam skąd on mógł się tu wziąć. Szkoda psiny:( Moze ktoś z Was jest z Zielonki i go już widział?? Świetnie dziękujemy za 1%:loveu:. Jeśli masz jakieś podejrzenia to daj znać. Jeśli jest to Tosa to trzeba by było zainteresować tym dziewczyny które się na tym znają. Czy masz możłiwość zrobienia zdjęcia? Quote
MEGNUM Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 anouk92 napisał(a):Świetnie dziękujemy za 1%:loveu:. Jeśli masz jakieś podejrzenia to daj znać. Jeśli jest to Tosa to trzeba by było zainteresować tym dziewczyny które się na tym znają. Czy masz możłiwość zrobienia zdjęcia? Jak spotkam jeszcze tego psa to postaram się go zgarnąć do domu. Niestety dziś nie widziałam a wczoraj nie miałam jak go zabrać bo musiałam kilka spraw w Warszawie pozałatwiać. Pojeżdżę w weekend po Zielonce i poszukam. W Kobyłce była hodowla Tosa, ale sporo tam się wydarzyło i hodowli juz nie ma. Byćmoże stąd ten pies. Quote
pakita Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Moi drodzy, wraz z Marfi prowadzimy na www.fretki.org.pl agitację na rzecz 1% dla Mai. Możecie liczyć na kilka wpłat od nas... :loveu: Prowadzimy także zbiórkę jedzenia - pierwsza tura pojechała w ostatni czwartek wieczorem do Pani Małgosi; druga tura pojedzie chyba w najbliższy wtorek. Udało nam się zwerbowac do pomocy bielańską podstawówkę z ulicy Staffa, której tu chce bardzo podziękować, tak jak chcę podziękować Juli ( kobitka o wielkim sercu - pracuję z nią) oraz Przemkowi - Panu od biologii z ww. szkoły. Ponoć Maja jako fundacja moze ubiegać sie o dotacje na działalność - z których potem musi się rozliczyć (zajmuje się tym urząd przy Starynkiewicza) - Marfi sprawdzi dziś szczegółowo te informacje. zastanawiam się tylko czy adres rejestracyjny (Kraków) nie stanie na przeszkodzie. Czy mozecie mi za to powiedzieć jak stoi sprawa nowej stronki www ? Mamy informacje od Pani Joasi, że takowa nie długo ruszy... Quote
Zmysł Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='pakita']Moi drodzy, wraz z Marfi prowadzimy na www.fretki.org.pl agitację na rzecz 1% dla Mai. Możecie liczyć na kilka wpłat od nas... :loveu: Prowadzimy także zbiórkę jedzenia - pierwsza tura pojechała w ostatni czwartek wieczorem do Pani Małgosi; druga tura pojedzie chyba w najbliższy wtorek. Udało nam się zwerbowac do pomocy bielańską podstawówkę z ulicy Staffa, której tu chce bardzo podziękować, tak jak chcę podziękować Juli ( kobitka o wielkim sercu - pracuję z nią) oraz Przemkowi - Panu od biologii z ww. szkoły. Ponoć Maja jako fundacja moze ubiegać sie o dotacje na działalność - z których potem musi się rozliczyć (zajmuje się tym urząd przy Starynkiewicza) - Marfi sprawdzi dziś szczegółowo te informacje. zastanawiam się tylko czy adres rejestracyjny (Kraków) nie stanie na przeszkodzie. Czy mozecie mi za to powiedzieć jak stoi sprawa nowej stronki www ? Mamy informacje od Pani Joasi, że takowa nie długo ruszy... Wielkie dzięki za pomoc:loveu: I witamy ;) Co do stronki to faktycznie coś się ma ruszyć wkrótce. Quote
anouk92 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dziękujemy bardzo za wsparcie:loveu:. Z tego co wiem to P.Joanna stara się o przeniesienie fundacji z Krakowa do Zielonki więc nie wiem czy to ma wpływ na jakiekolwiek decyzje. Stronka ma niedługo ruszyć - czekamy cierpliwie. Quote
anouk92 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Zobaczcie zdjęcia Korsyki z nowego domku:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9667850#post9667850 Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 anouk92 napisał(a):Zobaczcie zdjęcia Korsyki z nowego domku:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9667850#post9667850 To jest radość:loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 anouk92 napisał(a):Dziękujemy bardzo za wsparcie:loveu:. Z tego co wiem to P.Joanna stara się o przeniesienie fundacji z Krakowa do Zielonki więc nie wiem czy to ma wpływ na jakiekolwiek decyzje. Stronka ma niedługo ruszyć - czekamy cierpliwie. Owszem - była nawet u notariusza. Nie wiem tylko, czy sprawa już jest do końca załatwiona. Quote
Tomo 2 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Pozdrawiam serdecznie. Widzę wiele superoskich wiadomości to jest budujące . Sporo się napracowaliście .Jakie te psy są szczęśliwe w nowych domkach . Stronka faktycznie by się przydała lepiej chodąca . Pozdrowionka :lol: Quote
Zmysł Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Tomo 2 napisał(a):Pozdrawiam serdecznie. Widzę wiele superoskich wiadomości to jest budujące . Sporo się napracowaliście .Jakie te psy są szczęśliwe w nowych domkach . Stronka faktycznie by się przydała lepiej chodąca . Pozdrowionka :lol: Dzięki Tomo Quote
pakita Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Owszem - była nawet u notariusza. Nie wiem tylko, czy sprawa już jest do końca załatwiona. a po co? oj coś mi sie zdaje że niepotrzebnie.... fundacja nie musi mieć statutu notarialnie spisanego, wystarczy złożyć wniosek w KRS o zmianę adresu (to kosztuje coś koło 600 zł jak sie orientuję) i zmienić adres w zaświadczeniu REGON no i w banku... mam wrażenie że Pani Joasia czasami robi coś zanim pomyśli... ale może sie mylę... :oops: Quote
elainfo Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 przepraszam za offa.. ale może ktos może pomóc , chodzi o jakies lokum dla malenkiej szylkreteczki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107900 Quote
Zmysł Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Przepraszam za offa, ale może macie jakiś pomysł: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108124 Quote
Zmysł Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dzięki Tomo2 zawiozłem dzisiaj do zielonkowskich psiaków 15 kg karmy Royala. Dzięki Tomo:loveu: Quote
Potter Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jeszcze raz Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa. Kilka dni temu dotarła do nas wiadomość, że przyznano nam status opp. Jednak nic się nie zmienia, jeśli chodzi o moja obietnicę, ponieważ pieniądze z 1% możemy zbierać najwcześniej w przyszłym roku. Tak że kolejna znajoma, która chciała wpłacać na nas, przekazała Wam swój 1%, ok. 440 zł :lol:. Sprawdźcie sobie potem (na liście ofiarodawców) Urząd Skarbowy z Tarnowa. Quote
Zmysł Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Potter napisał(a):Jeszcze raz Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa. Kilka dni temu dotarła do nas wiadomość, że przyznano nam status opp. Jednak nic się nie zmienia, jeśli chodzi o moja obietnicę, ponieważ pieniądze z 1% możemy zbierać najwcześniej w przyszłym roku. Tak że kolejna znajoma, która chciała wpłacać na nas, przekazała Wam swój 1%, ok. 440 zł :lol:. Sprawdźcie sobie potem (na liście ofiarodawców) Urząd Skarbowy z Tarnowa. Wielkie dzięki:loveu:. To ogromnie dużo dla psiaków, tyle karmy mozna za to kupić Quote
elainfo Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Potter napisał(a):Jeszcze raz Stowarzyszenie Obrona Zwierząt z Jędrzejowa. Kilka dni temu dotarła do nas wiadomość, że przyznano nam status opp. Jednak nic się nie zmienia, jeśli chodzi o moja obietnicę, ponieważ pieniądze z 1% możemy zbierać najwcześniej w przyszłym roku. Tak że kolejna znajoma, która chciała wpłacać na nas, przekazała Wam swój 1%, ok. 440 zł :lol:. Sprawdźcie sobie potem (na liście ofiarodawców) Urząd Skarbowy z Tarnowa. :crazyeye::crazyeye:Potter Dziekujemy!!!to kupa pieniedzy..:oops: Quote
psiareczka78 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 proponuję, aby do 1-szego posta dokleić banerki (tudzież WSZYSTKIE wątki zielonkowskich psiaków). Może ktoś chciałby sobie wkleić, a nie wie gdzie są (np. ja:evil_lol:). Przepraszam za moje czepialstwo, ale komuś mogłoby się to przydać. Quote
anouk92 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Proszę zerknijcie na ten wątek - potrzebne fanty i osoby do pomocy. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108468[/URL] Quote
Zmysł Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='anouk92']Proszę zerknijcie na ten wątek - potrzebne fanty i osoby do pomocy. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108468[/URL][/quote] zapowiada się fajnie;) Quote
Recommended Posts