przyjaciel_koni Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Fundacja Maja w osobie Pani Joanny i zwierzęta bardzo dziękują Wszystkim za każdą wpłaconą złotówkę !!!!! Sytuacja zwierząt przytuliskowych znowu jest bardzo trudna. Niestety jak wszędzie, więcej ich przybywa, niż udaje się wyadoptować... W tej chwili bardzo pilnie potrzebne jedzenie dla psiaków !!! Suche i puszki. (Lub wpłaty na ten cel) Zwierząt jest masa.... Prosimy - Pomóżcie !!!!!! I jeszcze kocinki.... anouk92 - Co z tą zaginioną sunią ? I czy ta Pani sprawdza w tamtym miejscu, do którego wtedy sunia wróciła ? Quote
anouk92 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 przyjaciel_koni napisał(a): anouk92 - Co z tą zaginioną sunią ? I czy ta Pani sprawdza w tamtym miejscu, do którego wtedy sunia wróciła ? Niestety nic nie wiem:shake: Quote
Zmysł Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A szczeniaczki proszą o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9551450#post9551450 Quote
Zmysł Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Zapraszam na wątek Dudusia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9551496#post9551496 Quote
_beatka_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 proszę zajrzyjcie jak możecie, sprawa jest bardzo pilna!!! psa może rozjechać samochód, nie da się go złapać:placz: może słyszeliście, że taki pies się komuś zgubił???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9553493#post9553493 Quote
enia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Zmysł'] Boska jest, aż dziwne ,że jeszcze nie ma domu........:shake: Quote
Zmysł Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Z wątku Bariego udało się zaoszczędzić trochę grosza i dzisiaj jedzonko pojedzie do Zielonki Quote
Potter Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Zgłasza się Stowarzyszenie Obrona Zwierząt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655, działające na terenie powiatu jedrzejowskiego w woj. świętokrzyskim. Ponieważ jesteśmy dopiero na początku działalności, nie zdążyliśmy uzyskać statusu organizacji pożytku publicznego. W zwiazku z tym, nie mamy jeszcze prawa ubiegać się o wpłaty 1% podatku. A szkoda, bo mamy wielu krewnych i znajomych, którzy deklarowali, że ofiarują nam swój 1%. W związku z tym, w tym roku, postanowiliśmy wpłacić nasz 1% na jakąś wiarygodną organizację zajmującą się ratowaniem bezdomnych zwierząt i rozesłać wśród znajomych wici na temat. Po dłuższym zastanowieniu nasz wybór padł na Waszą organizację :lol:. Ze wstępnych i zupełnie przybliżonych obliczeń wynika, że z tego tytułu powinniście otrzymać od nas i "naszych" ludzi przynajmniej kilkaset złotych - będą to Urzędy Skarbowe głównie z woj. świętokrzyskiego (Jędrzejów, Kielce) i kilka osób z Krakowa. Mam nadzieję, ze dobrze wykorzystacie te pieniądze. Powodzenia i pozdrawiam. Potter Quote
Zmysł Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Potter']Zgłasza się Stowarzyszenie Obrona Zwierząt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655, działające na terenie powiatu jedrzejowskiego w woj. świętokrzyskim. Ponieważ jesteśmy dopiero na początku działalności, nie zdążyliśmy uzyskać statusu organizacji pożytku publicznego. W zwiazku z tym, nie mamy jeszcze prawa ubiegać się o wpłaty 1% podatku. A szkoda, bo mamy wielu krewnych i znajomych, którzy deklarowali, że ofiarują nam swój 1%. W związku z tym, w tym roku, postanowiliśmy wpłacić nasz 1% na jakąś wiarygodną organizację zajmującą się ratowaniem bezdomnych zwierząt i rozesłać wśród znajomych wici na temat. Po dłuższym zastanowieniu nasz wybór padł na Waszą organizację :lol:. Ze wstępnych i zupełnie przybliżonych obliczeń wynika, że z tego tytułu powinniście otrzymać od nas i "naszych" ludzi przynajmniej kilkaset złotych - będą to Urzędy Skarbowe głównie z woj. świętokrzyskiego (Jędrzejów, Kielce) i kilka osób z Krakowa. Mam nadzieję, ze dobrze wykorzystacie te pieniądze. Powodzenia i pozdrawiam. Potter Jej:multi::multi: WIELKIE DZIĘKI POTTER!! DLA ZIELONIAKÓW KILKASET ZŁOTYCH TO BARDZO WIELKA POMOC. Mało jest niestety wpłat na Fundację Maja:shake: A z jednego procenta to chyba policzyć na palcach jednej ręki. Dzięki Wam to się zmieni. Na pewno nie zapomnimy(przynajmniej ja) tego gestu:loveu: Quote
Tomo 2 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Potter ale niespodzianka co za wspaniały prezent zrobiliście. Dzięki bardzo :lol: Zmysl nie martw się napewno jeszce będą wpłaty tylko niestety to wszystko rozciągnie się w czasie . Pozdrowionka Quote
Zmysł Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Tomo 2']Potter ale niespodzianka co za wspaniały prezent zrobiliście. Dzięki bardzo :lol: Zmysl nie martw się napewno jeszce będą wpłaty tylko niestety to wszystko rozciągnie się w czasie . Pozdrowionka Wiem, kochane Bigielki. A to Frascati- nowy "nabytek" Fundacji - dzisiaj miała pierwsze szczepienie. Quote
enia Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Zmysł napisał(a):Jej:multi::multi: WIELKIE DZIĘKI POTTER!! DLA ZIELONIAKÓW KILKASET ZŁOTYCH TO BARDZO WIELKA POMOC. Mało jest niestety wpłat na Fundację Maja:shake: A z jednego procenta to chyba policzyć na palcach jednej ręki. Dzięki Wam to się zmieni. Na pewno nie zapomnimy(przynajmniej ja) tego gestu:loveu: a może bannerki promujące Zielonke i 1%? i wszędzie prośba o wpłaty ( na każdym wątku psiaka stamtąd? ) ew. oddzielny wątek dot. tego tematu- reklama to podstawa ! ja w tym roku wpłacam na koci świat;) Quote
anouk92 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Potter']Zgłasza się Stowarzyszenie Obrona Zwierząt http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655, działające na terenie powiatu jedrzejowskiego w woj. świętokrzyskim. Ponieważ jesteśmy dopiero na początku działalności, nie zdążyliśmy uzyskać statusu organizacji pożytku publicznego. W zwiazku z tym, nie mamy jeszcze prawa ubiegać się o wpłaty 1% podatku. A szkoda, bo mamy wielu krewnych i znajomych, którzy deklarowali, że ofiarują nam swój 1%. W związku z tym, w tym roku, postanowiliśmy wpłacić nasz 1% na jakąś wiarygodną organizację zajmującą się ratowaniem bezdomnych zwierząt i rozesłać wśród znajomych wici na temat. Po dłuższym zastanowieniu nasz wybór padł na Waszą organizację :lol:. Ze wstępnych i zupełnie przybliżonych obliczeń wynika, że z tego tytułu powinniście otrzymać od nas i "naszych" ludzi przynajmniej kilkaset złotych - będą to Urzędy Skarbowe głównie z woj. świętokrzyskiego (Jędrzejów, Kielce) i kilka osób z Krakowa. Mam nadzieję, ze dobrze wykorzystacie te pieniądze. Powodzenia i pozdrawiam. Potter O rany co za wieści:multi:. Bardzo serdecznie dziękujemy za zaufanie i ogromną pomoc Fundacji Maja. Fundacja jest mało znana ale robimy wszystko żeby jak najwięcej osób się o niej dowiedziało. Jeszcze raz ogromne podziękowania za wpłaty a przede wszystkim za serce dla naszych psiaków:loveu: Quote
Zmysł Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 enia napisał(a):a może bannerki promujące Zielonke i 1%? i wszędzie prośba o wpłaty ( na każdym wątku psiaka stamtąd? ) ew. oddzielny wątek dot. tego tematu- reklama to podstawa ! ja w tym roku wpłacam na koci świat;) racja, staramy się promować jak możemy Quote
Tomo 2 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja oczywiście przekaże , rozmawiałem z bratem i bratową też to zrobia. Dostaną dokladne namiary. Od jutra zaczniemy intensywnie prowmać Was na bigielkach i gdzie się tanm da. Pozdrowionka:lol: Quote
Zmysł Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Tomo 2 napisał(a):Ja oczywiście przekaże , rozmawiałem z bratem i bratową też to zrobia. Dostaną dokladne namiary. Od jutra zaczniemy intensywnie prowmać Was na bigielkach i gdzie się tanm da. Pozdrowionka:lol: Wielkie dzięki:loveu: Quote
anouk92 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Tomo 2']Ja oczywiście przekaże , rozmawiałem z bratem i bratową też to zrobia. Dostaną dokladne namiary. Od jutra zaczniemy intensywnie prowmać Was na bigielkach i gdzie się tanm da. Pozdrowionka:lol: Tomo i beagielki jak zwykle nie zawodni. Napisałam krótką informację o Maji i 1% do rozesłania mailem. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o adres mailowy. Quote
elainfo Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 wpisałam nr KRSu Fundacji Maja na pierwszej stronce!! a tu powtórzę FUNDACJA W OBRONIE ZWIERZĄT "MAJA" KRS 0000 181 120 Quote
Zmysł Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='elainfo']wpisałam nr KRSu Fundacji Maja na pierwszej stronce!! a tu powtórzę FUNDACJA W OBRONIE ZWIERZĄT "MAJA" KRS 0000 181 120 o właśnie, bo miałem już dzisiaj sygnał o tym braku Quote
Tomo 2 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 oto adresik t.grzeskowiak@torpol.pl. Roześlę info do znajmych z Wa-wy i nie tylko z którymi współpracuje . Przepraszam za literówkę z poprzedniego postu - praca ,tempo. Pozdrowionka Quote
Zmysł Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Sefora i Szaron mają domek!!! Wczoraj razem trafiły do wspaniałego domku z ogródkiem- pod Warszawą. Szczęściary!!! Quote
anouk92 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 [quote name='Tomo 2']oto adresik t.grzeskowiak@torpol.pl. Roześlę info do znajmych z Wa-wy i nie tylko z którymi współpracuje . Wysłane, dziękujemy za pomoc:loveu: Quote
Recommended Posts