Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

Fundacja Maja w osobie Pani Joanny i zwierzęta bardzo dziękują Wszystkim za każdą wpłaconą złotówkę !!!!!

Sytuacja zwierząt przytuliskowych znowu jest bardzo trudna.
Niestety jak wszędzie, więcej ich przybywa, niż udaje się wyadoptować...

W tej chwili bardzo pilnie potrzebne jedzenie dla psiaków !!! Suche i puszki.
(Lub wpłaty na ten cel)

Zwierząt jest masa....
Prosimy - Pomóżcie !!!!!!

I jeszcze kocinki....

anouk92 - Co z tą zaginioną sunią ? I czy ta Pani sprawdza w tamtym miejscu, do którego wtedy sunia wróciła ?

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):

anouk92 - Co z tą zaginioną sunią ? I czy ta Pani sprawdza w tamtym miejscu, do którego wtedy sunia wróciła ?

Niestety nic nie wiem:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Zgłasza się Stowarzyszenie Obrona Zwierząt

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106655,

działające na terenie powiatu jedrzejowskiego w woj. świętokrzyskim. Ponieważ jesteśmy dopiero na początku działalności, nie zdążyliśmy uzyskać statusu organizacji pożytku publicznego. W zwiazku z tym, nie mamy jeszcze prawa ubiegać się o wpłaty 1% podatku. A szkoda, bo mamy wielu krewnych i znajomych, którzy deklarowali, że ofiarują nam swój 1%.

W związku z tym, w tym roku, postanowiliśmy wpłacić nasz 1% na jakąś wiarygodną organizację zajmującą się ratowaniem bezdomnych zwierząt i rozesłać wśród znajomych wici na temat. Po dłuższym zastanowieniu nasz wybór padł na Waszą organizację :lol:.

Ze wstępnych i zupełnie przybliżonych obliczeń wynika, że z tego tytułu powinniście otrzymać od nas i "naszych" ludzi przynajmniej kilkaset złotych - będą to Urzędy Skarbowe głównie z woj. świętokrzyskiego (Jędrzejów, Kielce) i kilka osób z Krakowa.

Mam nadzieję, ze dobrze wykorzystacie te pieniądze.
Powodzenia i pozdrawiam.
Potter

Posted

[quote name='Potter']Zgłasza się Stowarzyszenie Obrona Zwierząt

działające na terenie powiatu jedrzejowskiego w woj. świętokrzyskim. Ponieważ jesteśmy dopiero na początku działalności, nie zdążyliśmy uzyskać statusu organizacji pożytku publicznego. W zwiazku z tym, nie mamy jeszcze prawa ubiegać się o wpłaty 1% podatku. A szkoda, bo mamy wielu krewnych i znajomych, którzy deklarowali, że ofiarują nam swój 1%.

W związku z tym, w tym roku, postanowiliśmy wpłacić nasz 1% na jakąś wiarygodną organizację zajmującą się ratowaniem bezdomnych zwierząt i rozesłać wśród znajomych wici na temat. Po dłuższym zastanowieniu nasz wybór padł na Waszą organizację :lol:.

Ze wstępnych i zupełnie przybliżonych obliczeń wynika, że z tego tytułu powinniście otrzymać od nas i "naszych" ludzi przynajmniej kilkaset złotych - będą to Urzędy Skarbowe głównie z woj. świętokrzyskiego (Jędrzejów, Kielce) i kilka osób z Krakowa.

Powodzenia i pozdrawiam.
Potter
Jej:multi::multi: WIELKIE DZIĘKI POTTER!! DLA ZIELONIAKÓW KILKASET ZŁOTYCH TO BARDZO WIELKA POMOC. Mało jest niestety wpłat na Fundację Maja:shake: A z jednego procenta to chyba policzyć na palcach jednej ręki. Dzięki Wam to się zmieni.
Na pewno nie zapomnimy(przynajmniej ja) tego gestu:loveu:

Posted

Potter ale niespodzianka co za wspaniały prezent zrobiliście.
Dzięki bardzo :lol:
Zmysl nie martw się napewno jeszce będą wpłaty tylko niestety to wszystko rozciągnie się w czasie .
Pozdrowionka

Posted

[quote name='Tomo 2']Potter ale niespodzianka co za wspaniały prezent zrobiliście.
Dzięki bardzo :lol:
Zmysl nie martw się napewno jeszce będą wpłaty tylko niestety to wszystko rozciągnie się w czasie .
Pozdrowionka
Wiem, kochane Bigielki. A to Frascati- nowy "nabytek" Fundacji - dzisiaj miała pierwsze szczepienie.

Posted

Zmysł napisał(a):
Jej:multi::multi: WIELKIE DZIĘKI POTTER!! DLA ZIELONIAKÓW KILKASET ZŁOTYCH TO BARDZO WIELKA POMOC. Mało jest niestety wpłat na Fundację Maja:shake: A z jednego procenta to chyba policzyć na palcach jednej ręki. Dzięki Wam to się zmieni.
Na pewno nie zapomnimy(przynajmniej ja) tego gestu:loveu:

a może bannerki promujące Zielonke i 1%? i wszędzie prośba o wpłaty ( na każdym wątku psiaka stamtąd? ) ew. oddzielny wątek dot. tego tematu- reklama to podstawa !
ja w tym roku wpłacam na koci świat;)

Posted

[quote name='Potter']Zgłasza się Stowarzyszenie Obrona Zwierząt

Powodzenia i pozdrawiam.
Potter

O rany co za wieści:multi:.
Bardzo serdecznie dziękujemy za zaufanie i ogromną pomoc Fundacji Maja.
Fundacja jest mało znana ale robimy wszystko żeby jak najwięcej osób się o niej dowiedziało.

Jeszcze raz ogromne podziękowania za wpłaty a przede wszystkim za serce dla naszych psiaków:loveu:

Posted

enia napisał(a):
a może bannerki promujące Zielonke i 1%? i wszędzie prośba o wpłaty ( na każdym wątku psiaka stamtąd? ) ew. oddzielny wątek dot. tego tematu- reklama to podstawa !
ja w tym roku wpłacam na koci świat;)

racja, staramy się promować jak możemy

Posted

Ja oczywiście przekaże , rozmawiałem z bratem i bratową też to zrobia.
Dostaną dokladne namiary.
Od jutra zaczniemy intensywnie prowmać Was na bigielkach i gdzie się tanm da.
Pozdrowionka:lol:

Posted

Tomo 2 napisał(a):
Ja oczywiście przekaże , rozmawiałem z bratem i bratową też to zrobia.

Wielkie dzięki:loveu:

Posted

[quote name='Tomo 2']Ja oczywiście przekaże , rozmawiałem z bratem i bratową też to zrobia.

Tomo i beagielki jak zwykle nie zawodni.

Napisałam krótką informację o Maji i 1% do rozesłania mailem.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o adres mailowy.

Posted

[quote name='elainfo']wpisałam nr KRSu Fundacji Maja na pierwszej stronce!! a tu powtórzę

FUNDACJA W OBRONIE ZWIERZĄT "MAJA"

KRS 0000 181 120

o właśnie, bo miałem już dzisiaj sygnał o tym braku