Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki:lol: staram się jak najbardziej pomagać schroniskom i bezdomnym zwierzętom...
PS może znacie kogoś kto miałby miejsce dla malutkiego kociaka? (narazie jeszcze ssie mame) Bo idzie zima a on mieszka na parkingu...

Posted

[quote name='baffi2']dzięki:lol: staram się jak najbardziej pomagać schroniskom i bezdomnym zwierzętom...
PS może znacie kogoś kto miałby miejsce dla malutkiego kociaka? (narazie jeszcze ssie mame) Bo idzie zima a on mieszka na parkingu...
W tej sprawie masz priv

Posted

Mamy do oddania dużą podwójną budę dla większych psów: ocieplana styropianem, z przedsionkiem, tylko troszeczkę zniszczona. A także lodówko-zamrażarkę (dwie szuflady). Kcecie :loveu:?
Jeśli tak to jest potrzebny transport i są gotowe do odbioru. :lol:

Posted

[quote name='DIF']Mamy do oddania dużą podwójną budę dla większych psów: ocieplana styropianem, z przedsionkiem, tylko troszeczkę zniszczona. A także lodówko-zamrażarkę (dwie szuflady). Kcecie :loveu:?
Jeśli tak to jest potrzebny transport i są gotowe do odbioru. :lol:

Budę na pewno tak tylko że do Kociego Świata - mam nadzieję że nie masz nic przeciwko?
Lodówka pojechała do Maji 2 tygodnie temu więc na razie dziękujemy!:lol:

Tu wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=84066

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj kupiłam i zawiozłam 80 kg karmy z zebranych pieniążków z bazarków Cangarutto oraz wpłat z forum beagle.

Bardzo dziękujemy:loveu:

Nieśmiało przypominam że Fundacji Maja w dalszym ciągu potrzebne jest wsparcie - zwłaszcza karma.
Jeśli ktoś chce wpłacić to ja kupuje w Tesco worek 10 kg za 20 zł.

Bazarki również mile widziane.

Psiaków z dnia na dzień przybywa - właśnie przybyła 1 sunia i 7 szczeniaków - 1 już za TM.
W weekend przybędą kolejne 2 sunie i pies:shake:

Posted

potrzebne są takie rzeczy jak fotel (dla psow oczywiscie bo byl uzytkowany przez siersciuchy i sie troszku sfatygowal ...), dywan, garnki???
jesli tak to mam do oddania, z tym ze dosc pilnie bo sie wyprowadzam w tym tygodniu....

• 2 weeks later...
Posted

O schronisku "Maja " mówiła doktor Sumińska w "Zwierzeniach na 4 łapy" w sobotę, w radiu, w "jedynce". Dziękowała osobie, która zaadoptowała Perełkę i jamniczkę, a pan Jerzy podał nr tel. do siebie, jesli by ktoś chciał adoptować jekiegoś pieska z "Mai".

Posted

malagos napisał(a):
O schronisku "Maja " mówiła doktor Sumińska w "Zwierzeniach na 4 łapy" w sobotę, w radiu, w "jedynce". Dziękowała osobie, która zaadoptowała Perełkę i jamniczkę, a pan Jerzy podał nr tel. do siebie, jesli by ktoś chciał adoptować jekiegoś pieska z "Mai".

Tak Dr. Sumińska dosyć regularnie ogłasza psiaki z Maji.
Kilka już znalazło nowe domki a większość jeszcze czeka.

Posted

mtf zalesie napisał(a):
mam plotno na ubranka posterylkowe do przekazania pani joannie moze macie kogos w w/wie lub okolicach piaseczna gdzie moznaby to zostawic.

Ja odpadam nie dam rady - ostatnio bardzo żadko bywam w Warszawie, ale może ktoś się będzie wybierał do Zielonki?