lamia2 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 baffi2 napisał(a):Czekam, czekam... czyżbyś mogła pomóc?:cool3: Cały czas prowadzę rozmowy, ale czy jesteś pewna, że chodzi o płatny tymczas, postaram się znaleźć jak najtańszy, ale to zawsze jakieś pieniądze. Quote
baffi2 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 lamia2 napisał(a):Cały czas prowadzę rozmowy, ale czy jesteś pewna, że chodzi o płatny tymczas, postaram się znaleźć jak najtańszy, ale to zawsze jakieś pieniądze. chodzi o jakikolwiek tymczas im tańszy tym lepiej. a jak bezpłatny (w co wątpię) to byłoby świetnie:lol: dzięki za pomoc Quote
_beatka_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 uwaga apel!!! [SIZE=2]2 miesiace temu gdy walczylismy o glosy dla fundacji maja prosilismy o glosy kogo sie da, byleby wygrac. w tym miesiacu taka prosbę do mnie wyslala IRYSEK, ktora sama zalatwila maji mnóstwo glosów stąd też prośba zebysmy my w tym miesiacu pomogli jej i zaglosowali na rzeszowskiego kundelka, rozeslijcie ta prosbe gdzie sie da! ona bardzo nam pomogla, wiec teraz my pomozmy jej! ja juz zaglosowalam, z gory dziekuje za wasze glosy:multi: Quote
_beatka_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 w imieniu iryska i kundelka, dziękuję bardzo:loveu: Quote
baffi2 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 lamia2 czy udało Ci się coś załatwić??? Nadal czekam na priva... Quote
lamia2 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 baffi2 napisał(a):lamia2 czy udało Ci się coś załatwić??? Nadal czekam na priva... Szukam bezpłatnego, bo zrzuty na dogo są na krótką chwilę niestety. Quote
yewcia1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Przepraszam za offa ale my bardzo teraz potrzebujemy Waszej pomocy Witam Bardzo proszę o głos - Twój głos = pełna miska psiaka - przypomnę , ze uciechów nie jest dotowany przez nikogo, a psiaki są przy życiu tylko dzięki pomocy dogomaniaków Prosimy pomoc [FONT=Courier New]Prosimy og łos na uciechowskie schronisko[/FONT] [FONT=Courier New]Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii[/FONT] [FONT=Courier New]Boksy odremontowane[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni.[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]pracy jest jeszcze dużo....[/FONT] [FONT=Courier New]teraz zbliża się okres zimowy....[/FONT] [FONT=Courier New]wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę.[/FONT] [FONT=Courier New]---------------------------------------------[/FONT] [FONT=Courier New]1.Aby zagłosować należy kliknąć link[/FONT] [FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f[/FONT] [FONT=Courier New]2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA[/FONT] [FONT=Courier New]3.wybierasz opcje [/FONT][FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat[/FONT] [FONT=Courier New]lub[/FONT] [FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat[/FONT] [FONT=Courier New]4.wypełniasz formularz[/FONT] [FONT=Courier New]5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj[/FONT] [FONT=Courier New]6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu[/FONT] [FONT=Courier New]7.klikasz w link [/FONT][FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4[/FONT] [FONT=Courier New]8. zaznaczasz schronisko w uciechowie [/FONT] [FONT=Courier New]i GOTOWE[/FONT] [FONT=Courier New]----------------------[/FONT] [FONT=Courier New]zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!![/FONT] [FONT=Courier New]bardzo dziękuję[/FONT] [FONT=Courier New]pozdr[/FONT] [FONT=Courier New]ewka[/FONT] Quote
doddy Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 W Markach zaginal taki oto amstaff. Wabi sie Nivek. Ma nieczytelny tatuaz. http://img255.imageshack.us/img255/9350/photogshots3july002pw4.jpg Quote
Zmysł Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Znacie to? http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ Quote
elainfo Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Zmysł napisał(a):Znacie to? http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ dobre..co..??punkt przetrzymań -Wolomin-to juz chyba nie jest jakis czas schroniskiem..??... i Węgrow wciąż istnieje..??:crazyeye: Quote
Zmysł Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 elainfo napisał(a):dobre..co..??punkt przetrzymań -Wolomin-to juz chyba nie jest jakis czas schroniskiem..??... i Węgrow wciąż istnieje..??:crazyeye: Nie istnieje, ale głosy zdobywa Quote
lamia2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 elainfo napisał(a):dobre..co..??punkt przetrzymań -Wolomin-to juz chyba nie jest jakis czas schroniskiem..??... i Węgrow wciąż istnieje..??:crazyeye: W Nunie są 4 psy i 12 kotów (byłam to wiem), to nie jest schronisko, trudno to nawet nazwać przytuliskiem ..... ot pewna pani ma ma u siebie trochę zwierząt .... czy ktoś wie co jest na Baletowej 30 w Warszawie? ja nie znam takiego schroniska :hmmmm: Quote
doddy Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Na Baletowej kiedys miala siedzibe Fundacja Azyl pod Psim Aniolem ;) Quote
lamia2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 doddy napisał(a):Na Baletowej kiedys miala siedzibe Fundacja Azyl pod Psim Aniolem ;) No, to niezłe informacje mają :stupid: Quote
elainfo Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 lamia2 napisał(a):No, to niezłe informacje mają :stupid: hehehe...pewnie dary uzbierane powedruja do jakiejs nieistniejacej już instytucji... Myslicie ,że powinnismy im zwócic uwage.. na te fakty...:diabloti: Quote
doddy Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nawet jak cos dojdzie na adres Baletowej to nie ma problemu z przekazaniem tego do Azylu. Quote
lamia2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A Psi Anioł jeszcze jest, czy już się zlikwidował ? co do reszty to myśłę, że należałoby ... zwiększą się szanse pozostałych. Quote
doddy Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mysle, ze jest. Siedzibe i zarzad tylko zmienili. Fundacja istnieje. I mysle, ze bedzie istniec. Raczej nie byloby madrym posunieciem zlikwidowanie tak "rozbujanej" Fundacji, ktora zbiera najwiecej funduszy ze wszystkich Fundacji pro - zwierzecych. Quote
lamia2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 doddy napisał(a):Mysle, ze jest. Siedzibe i zarzad tylko zmienili. Fundacja istnieje. I mysle, ze bedzie istniec. Raczej nie byloby madrym posunieciem zlikwidowanie tak "rozbujanej" Fundacji, ktora zbiera najwiecej funduszy ze wszystkich Fundacji pro - zwierzecych. Jak byłam ostatnio w "mieście" to mi urzędnicy powiedzieli, że falenicki Anioł schronisko likwiduje. Quote
baffi2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 lamia2 napisał(a):Jak byłam ostatnio w "mieście" to mi urzędnicy powiedzieli, że falenicki Anioł schronisko likwiduje. owszem, likwiduje... do listopada mają się wynieść wraz ze wszystkimi zwierzętami... nie mają do kąd pójść... potrzebują pomocy; tu wątek azylu na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32063 lamia co ze sprawą Baffiego? :razz: Quote
lamia2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 baffi2 napisał(a):... lamia co ze sprawą Baffiego? :razz: Obdzwoniłam co się dało ale bezpłatnego nie mam niestety :shake: Quote
anouk92 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 W fundacji zachodzą małe zmiany - mam nadzieję że wszystkim wyjdą na dobre. Obecnie wszystkimi adopcjami i kontaktami z potencjalnymi chętnymi zajmuje się Kamila 501-635-782 Prosimy o podawanie jej numeru we wszystkich ogłoszeniach. Quote
paros Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Otrzymałam od p. Joanny z prośbą o wklejenie na Dogo :roll: [FONT=Times New Roman]PODZIĘKOWANIE[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest już październik, kolejny miesiąc i zarazem kończący spłatę mojego długu wobec dr-a Rockiego, długu, który w całości wynosił blisko 10 000 zł. z czego połowę spłaciłam sama, drugiej już niestety „udźwignąć” nie mogłam.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przypomnę pokrótce, jak do tego doszło. Z dnia na dzień należało zabrać z pewnego domu cztery 3-miesięczne szczenięta pod groźbą utraty ich życia. Dr Rocki zaproponował bardzo atrakcyjne warunki: 35 zł za dobę za cztery pieski. Ponieważ były prześliczne sądziłam, że z adopcją i to szybką nie będzie problemu, tym bardziej ,że szybko została zaadoptowana jedna z suczek.( Jest szczęśliwą mieszkanką Żoliborza ). I…coś się zastopowało. Dowiedziałam się ,że niezbyt zachęcano do adopcji twierdząc, że to dzikie pieski. Finał tego znamy. Wszystko przeciągnęło się w czasie, a suma zobowiązania stała się porażająca. W końcu-wszystkie maluchy znalazły wspaniałe domy. Kolejna suczka stała się mieszkanką Wrocławia, a dwaj bracia zamieszkali razem w Ząbkach koło Warszawy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozostaję z opiekunami tych zwierząt nie tylko w kontakcie, ale i w przyjaźni.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szczęśliwy finał i to się liczy. Liczy się też Państwa zaangażowanie w pomoc w spłacie moich zobowiązań, bo trzeba było wiele czasu poświęcić by „uruchomić” tę sprawę, by do niej ludzi przekonać i by zebrać tę kwotę.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wiele osób wzięło w tym udział, których nie znam i pewnie nigdy nie poznam. Trudno byłoby mi pewnie ich wymienić. Wszystkim, ale to wszystkim tą droga składam gorące podziękowanie i słowa wdzięczności za okazaną pomoc.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Życzę też Państwu, by wszelkie podejmowane na rzecz zwierząt działania kończyły się zawsze sukcesem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Joanna Zaniewska -Janusz[/FONT] Quote
Recommended Posts