Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

baffi2 napisał(a):
Czekam, czekam... czyżbyś mogła pomóc?:cool3:

Cały czas prowadzę rozmowy, ale czy jesteś pewna, że chodzi o płatny tymczas, postaram się znaleźć jak najtańszy, ale to zawsze jakieś pieniądze.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Cały czas prowadzę rozmowy, ale czy jesteś pewna, że chodzi o płatny tymczas, postaram się znaleźć jak najtańszy, ale to zawsze jakieś pieniądze.

chodzi o jakikolwiek tymczas im tańszy tym lepiej. a jak bezpłatny (w co wątpię) to byłoby świetnie:lol: dzięki za pomoc

Posted

uwaga apel!!!
[SIZE=2]2 miesiace temu gdy walczylismy o glosy dla fundacji maja prosilismy o glosy kogo sie da, byleby wygrac.

w tym miesiacu taka prosbę do mnie wyslala IRYSEK, ktora sama zalatwila maji mnóstwo glosów stąd też prośba zebysmy my w tym miesiacu pomogli jej i zaglosowali na rzeszowskiego kundelka, rozeslijcie ta prosbe gdzie sie da!

ona bardzo nam pomogla, wiec teraz my pomozmy jej!

ja juz zaglosowalam, z gory dziekuje za wasze glosy:multi:

Posted

Przepraszam za offa ale my bardzo teraz potrzebujemy Waszej pomocy

Witam
Bardzo proszę o głos - Twój głos = pełna miska psiaka - przypomnę , ze uciechów nie jest dotowany przez nikogo, a psiaki są przy życiu tylko dzięki pomocy dogomaniaków

Prosimy pomoc

[FONT=Courier New]Prosimy og łos na uciechowskie schronisko[/FONT]

[FONT=Courier New]Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii[/FONT]

[FONT=Courier New]Boksy odremontowane[/FONT]

[FONT=Courier New][/FONT]

[FONT=Courier New]Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni.[/FONT]

[FONT=Courier New][/FONT]

[FONT=Courier New]pracy jest jeszcze dużo....[/FONT]
[FONT=Courier New]teraz zbliża się okres zimowy....[/FONT]
[FONT=Courier New]wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę.[/FONT]
[FONT=Courier New]---------------------------------------------[/FONT]
[FONT=Courier New]1.Aby zagłosować należy kliknąć link[/FONT]
[FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f[/FONT]

[FONT=Courier New]2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA[/FONT]
[FONT=Courier New]3.wybierasz opcje [/FONT][FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat[/FONT]
[FONT=Courier New]lub[/FONT]
[FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat[/FONT]
[FONT=Courier New]4.wypełniasz formularz[/FONT]
[FONT=Courier New]5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj[/FONT]
[FONT=Courier New]6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu[/FONT]
[FONT=Courier New]7.klikasz w link [/FONT][FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4[/FONT]
[FONT=Courier New]8. zaznaczasz schronisko w uciechowie [/FONT]
[FONT=Courier New]i GOTOWE[/FONT]
[FONT=Courier New]----------------------[/FONT]
[FONT=Courier New]zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!![/FONT]

[FONT=Courier New]bardzo dziękuję[/FONT]
[FONT=Courier New]pozdr[/FONT]
[FONT=Courier New]ewka[/FONT]

Posted

elainfo napisał(a):
dobre..co..??punkt przetrzymań -Wolomin-to juz chyba nie jest jakis czas schroniskiem..??... i Węgrow wciąż istnieje..??:crazyeye:

Nie istnieje, ale głosy zdobywa

Posted

elainfo napisał(a):
dobre..co..??punkt przetrzymań -Wolomin-to juz chyba nie jest jakis czas schroniskiem..??... i Węgrow wciąż istnieje..??:crazyeye:

W Nunie są 4 psy i 12 kotów (byłam to wiem), to nie jest schronisko, trudno to nawet nazwać przytuliskiem ..... ot pewna pani ma ma u siebie trochę zwierząt ....

czy ktoś wie co jest na Baletowej 30 w Warszawie? ja nie znam takiego schroniska :hmmmm:

Posted

lamia2 napisał(a):
No, to niezłe informacje mają :stupid:

hehehe...pewnie dary uzbierane powedruja do jakiejs nieistniejacej już instytucji...
Myslicie ,że powinnismy im zwócic uwage.. na te fakty...:diabloti:

Posted

Mysle, ze jest. Siedzibe i zarzad tylko zmienili. Fundacja istnieje.
I mysle, ze bedzie istniec. Raczej nie byloby madrym posunieciem zlikwidowanie tak "rozbujanej" Fundacji, ktora zbiera najwiecej funduszy ze wszystkich Fundacji pro - zwierzecych.

Posted

doddy napisał(a):
Mysle, ze jest. Siedzibe i zarzad tylko zmienili. Fundacja istnieje.
I mysle, ze bedzie istniec. Raczej nie byloby madrym posunieciem zlikwidowanie tak "rozbujanej" Fundacji, ktora zbiera najwiecej funduszy ze wszystkich Fundacji pro - zwierzecych.

Jak byłam ostatnio w "mieście" to mi urzędnicy powiedzieli, że falenicki Anioł schronisko likwiduje.

Posted

W fundacji zachodzą małe zmiany - mam nadzieję że wszystkim wyjdą na dobre.

Obecnie wszystkimi adopcjami i kontaktami z potencjalnymi chętnymi zajmuje się Kamila 501-635-782

Prosimy o podawanie jej numeru we wszystkich ogłoszeniach.

Posted

Otrzymałam od p. Joanny z prośbą o wklejenie na Dogo :roll:

[FONT=Times New Roman]PODZIĘKOWANIE[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Jest już październik, kolejny miesiąc i zarazem kończący spłatę mojego długu wobec dr-a Rockiego, długu, który w całości wynosił blisko 10 000 zł. z czego połowę spłaciłam sama, drugiej już niestety „udźwignąć” nie mogłam.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przypomnę pokrótce, jak do tego doszło. Z dnia na dzień należało zabrać z pewnego domu cztery 3-miesięczne szczenięta pod groźbą utraty ich życia. Dr Rocki zaproponował bardzo atrakcyjne warunki: 35 zł za dobę za cztery pieski. Ponieważ były prześliczne sądziłam, że z adopcją i to szybką nie będzie problemu, tym bardziej ,że szybko została zaadoptowana jedna z suczek.( Jest szczęśliwą mieszkanką Żoliborza ). I…coś się zastopowało. Dowiedziałam się ,że niezbyt zachęcano do adopcji twierdząc, że to dzikie pieski. Finał tego znamy. Wszystko przeciągnęło się w czasie, a suma zobowiązania stała się porażająca. W końcu-wszystkie maluchy znalazły wspaniałe domy. Kolejna suczka stała się mieszkanką Wrocławia, a dwaj bracia zamieszkali razem w Ząbkach koło Warszawy.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pozostaję z opiekunami tych zwierząt nie tylko w kontakcie, ale i w przyjaźni.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szczęśliwy finał i to się liczy. Liczy się też Państwa zaangażowanie w pomoc w spłacie moich zobowiązań, bo trzeba było wiele czasu poświęcić by „uruchomić” tę sprawę, by do niej ludzi przekonać i by zebrać tę kwotę.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wiele osób wzięło w tym udział, których nie znam i pewnie nigdy nie poznam. Trudno byłoby mi pewnie ich wymienić. Wszystkim, ale to wszystkim tą droga składam gorące podziękowanie i słowa wdzięczności za okazaną pomoc.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Życzę też Państwu, by wszelkie podejmowane na rzecz zwierząt działania kończyły się zawsze sukcesem.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Joanna Zaniewska -Janusz[/FONT]