Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

beka napisał(a):
Elainfo w razie co masz na dogo 2 osoby z Konstancina :)
Z kotka wszystko w porządku??

ach..dzięki;-)))kita dostaje antybiotyk, goraczka juz przeszła-jest poprawa;-)) kotke mozna odwiedzać w Urzedzie Miasta- tam przynajmniej kita mieszka.

dopiero wrócilam spod Riviery remont-udało nam sie odłowić kotkę -siostrzyczke tych dwóch malców- o których pisałam kiedyś na tym watku. Kitka jest dzikuską, ok. 4- 5 miesięczna i prawdopodobnie juz moze być w ciązy , więc szukam kogoś kto zechciałby sie podjąć udomowienia Kitki- sterylką i leczeniem ja sie zajme ale może znacie kogos kto by sie podjąl socjalizacji kotki z czlowiekiem..dwójka jej braci jest juz pieknie udomowiona i przebywa u 92 letniej pani..niestety ta pani 3 -go kota nie weźmie..

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

elainfo napisał(a):
ach..dzięki;-)))kita dostaje antybiotyk, goraczka juz przeszła-jest poprawa;-)) kotke mozna odwiedzać w Urzedzie Miasta- tam przynajmniej kita mieszka.

dopiero wrócilam spod Riviery remont-udało nam sie odłowić kotkę -siostrzyczke tych dwóch malców- o których pisałam kiedyś na tym watku. Kitka jest dzikuską, ok. 4- 5 miesięczna i prawdopodobnie juz moze być w ciązy , więc szukam kogoś kto zechciałby sie podjąć udomowienia Kitki- sterylką i leczeniem ja sie zajme ale może znacie kogos kto by sie podjąl socjalizacji kotki z czlowiekiem..dwójka jej braci jest juz pieknie udomowiona i przebywa u 92 letniej pani..niestety ta pani 3 -go kota nie weźmie..

czy ktos zna jakiegos doświadczonego kociarza, który potrafiłby i chciał zając sie udomawianiem koteczki.. i zając się opieką po sterylizacji...onajest dopiero takim podrostkiem..miejsce w którym mieszkała bardzo ruchliwe.. bo przy samej marszałkowskiej.. starsza Pani ,która dokarmiała ją jak i jej braci.. tylko w tym roku pare rozjechanych kotów sprzatala..z tego miejsca..
sorry za offa..;-((

Posted

Zmysł napisał(a):
Ruszyliśmy temat kojców i mamy jakieś wstępne odzewy. M.in. dobrzy ludzie z Beagle pytają, jaki powinien być rozmiar tych kojców, czy kojca.

Zmysł myślałam o min. 2mx3m tak żeby weszła buda i psiaki miały trochę luzu.

Posted

beka napisał(a):
A nie próbowałś rozmawiać z p. Irena Jarosz z Azylu 101 kotów w Konstancinie??

taak jestem z nia w kontakcie.. ale chodzi o to ,ze by ktos kociatko nauczył obcowania z człowiekiem- Irenka ma zbyt wielu podopiecznych u siebie..ale pomaga mi w kazydy inny sposób;-))

Posted

anouk92 napisał(a):
Niestety ale musimy zapomnieć o budowie kojcy.
Jak się o tym pomyśle dowiedział brat Małgosi to ketegorycznie zabronił ich budowy.:shake:

dlaczego zabronił? :shake:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Tak tylko gwoli wyjaśnienia, aby nie było wątpliwości, bo wątek jednakowoż dotyczy Fundacji Maja ;)
Psina nie jest pod opieką Fundacji Maja, lecz wolontariuszy, którzy psinę zgarnęli z ulicy i zapewnili dom tymczasowy.

tak tak,Potwierdzam.. ,tutaj sprawe bierzemy w swoje ręce..;-))

Posted

baffi2 napisał(a):
hej jak tam psiaki w przytulisku??:cool3:
elainfo czy rzeczy odemnie już tam trafiły?:cool3:
pozdrawiam:lol:

oczewiście,ze tak;-)bardzo ci dziekujemy Baffi..a psiaki jak to psiaki.. niestety wiekszość wciąż tam siedzi z nadzieja ,ze może wkoncu ktoś je przygarnie do swojego ciepłego domku....

Posted

[quote name='baffi2']Czy jest możliwość aby do przytuliska w Zielonce trafił psiak na płatny tymczas???

Niestety nie - fundacja nie ma miejsca i sama szuka tymczasów dla swoich podopiecznych:shake: