Zmysł Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 anouk92 napisał(a):Dlaczego banerek nie jest polinkowany?:placz: Czy to się robi samemu czy jak:oops: Mnie się to samo zrobiło(ale przynajmniej Tobi jest OK). Quote
anouk92 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Zmysł napisał(a):Anouk, a przy okazji - w licytacjach na Bigielkach jest podawany numer konta - wzięty ze strony Mai. Czy ten numer jest dobry? Numer powinnien być dobry - sprawdzę z ulotką. Napisałam tam że chcielibyśmy zacząć zbierać na kojce - może pomogą, ale na ten cel nie powinniśmy podawać numeru fundacji tylko może mój chyba że ktoś inny chce zbierać na kojce. Quote
anouk92 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Zmysł napisał(a):To Ela - Waldi481 rozpropagowała Maję na Beaglach!!! :loveu: No to Eli dziękujemy!!!:loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cała przyjemnośc po mojej stronie:lol: :lol: :lol: A tak serio,to logowałam się w tamtym czasie na wielu forach,ale Beagle to jedyne które odpowiedziało i dlatego tak ich lubię!!!!!!! Ela Quote
Zmysł Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania. Jest to lek homeopatyczny pomagający w chorobach nowotworowych. Czy ktoś może pomóc? Quote
anouk92 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Zmysł']Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania. Jest to lek homeopatyczny pomagający w chorobach nowotworowych. Czy ktoś może pomóc? Wpisuje nazwę w wyszukiwarkę ale nic nie znajduję.:shake: Quote
elainfo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 baffi2 napisał(a):CZY JEST JESZCZE JAKIś PIESEK KTóRY NIE MA SWOJEGO WąTKU NA DOGO?? JEśLI JEST TO CHęTNIE MOGę ZAłOżYć DLA NIEGO WąTEK... elainfo odpisz mi na PM w sprawie tych rzeczy na przytulisko...:cool3: Baffi- tojestesmy umówione na jutro- ja podjade między 13.00 a 14.00 na Konstancinska po odbiór tych rzeczy , jak bede dojeżdzac to zadzwonie , ok? hmmmm.. niedługo bedzie tak sunia ,której trzeba bedzie załozyc wątek..ale póki co czekam na zdjęcia suni..:cool3: Quote
elainfo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Zmysł']Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania. Jest to lek homeopatyczny pomagający w chorobach nowotworowych. Czy ktoś może pomóc? zapytam dzis mojej zaprzyjaźnionej wetki..czy sie orientuje z tymi zastrzykami.. Quote
paros Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Zmysł']Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania. Jest to lek homeopatyczny pomagający w chorobach nowotworowych. Czy ktoś może pomóc? A nie powinno być "tarantula cubensis" ?? :roll: Quote
Kara. Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Wygląda na to, że to niemiecki lek.Może pajunia albo Tundra będą w stanie załatwić? I znalazłam taką stronkę.Może da sie zamówić w zwykłej aptece właśnie od tego dystrybutora? http://www.scholz.pl/pliki/oferta_dhu.pdf Quote
elainfo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Zmysł']Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania. Jest to lek homeopatyczny pomagający w chorobach nowotworowych. Czy ktoś może pomóc? hmm to jest lek na recepte i zamawia sie go w aptece..apteka zamawia w hurtowni(ponoc sa dostepne w hurtowniach..) -zastrzyki.. moja wetka mówiła znów o zastrzykach.. nie słyszała o tabletkach do ssania.;-) myslę ,ze trzeba by sie zapytac w aptece ile czeka sie na dostawe z hurtowni..a to pewnie tez zależy od apteki.. Quote
baffi2 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ela więc jesteśmy umówione, tylko proszę nie przyjeżdzaj już o 13;00 najlepiej 13;30 :lol: Quote
Zmysł Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dzięki za pomoc w sprawie leku. Sporo osób juz sie do mnie odezwało w tej sprawie. Może się uda pomóc psiakowi kolegi Quote
baffi2 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mam pytanie: Czy pani Joasia przyjmie plastikowe pudełka po lodach jako miski?? Koleżanka mi podsunęła ten pomysł a ja mam sporo niepotrzebnych poszukałam na googlach czy ktoś morze chce oddać lodówkę i znalazłam sporo ogłoszeń ale większosć nie aktualne... może wy poszukajcie:cool3: Quote
em-chan Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Klarnet czeka... wiecie już na co... [SIZE="5"]NIE DAJMY PSU ZGINĄĆ!!! Quote
elainfo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 baffi2 napisał(a):ela więc jesteśmy umówione, tylko proszę nie przyjeżdzaj już o 13;00 najlepiej 13;30 :lol: OK- bAFFI BEDE TAK MIEZY 13.30 A 14.00 U cIEBIE. :cool3: Quote
baffi2 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 elainfo napisał(a):OK- bAFFI BEDE TAK MIEZY 13.30 A 14.00 U cIEBIE. :cool3: ok, super:cool3: może napisze Ci jak tam dojechać...: przy dużej zielonej myjni 'robo wash center' wjechac w ul. Bonifacego tak aby miec myjnie po lewej, jechac prosto, minąc skrzyzowanie, dalej prosto, przy duzym srebrnym bloku skręcić w lewo (tuz przed tym blokiem) jechac prosto i wjechac w pierwszą uliczke po lewej, jechac prosto... i dalej niewiem jak Ci bedzie wygodniej to mozesz się zatrzymac tam gdzie będzie rozjazd uliczek (zebys mogła łatwo puzniej wyjechac) lub mozesz tez jechac ciągle tą uliczką (będzie skręcac w lewo) i dojechac do jej końca (ze staniesz pod moim oknem :cool3:) to juz zalezy od ciebie ... stań tam gdzie chcesz:lol: Quote
baffi2 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 sory ale nie umiem edytowac postów więc pisze drugiego: ela zapomniałam napisac że ta myjnia jest na skrzyżowaniu ul Witosa i Bonifacego, musisz jechać ul Witosa do tego skrzyzowania... a czy dorzucić coś dla P. Joasi?? Np kawę lub herbatę... i czy nada się legowisko zrobione z pudełka kartonowego? jeśli nie to mam inne... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Zmysł,ważna wiadomośc na PW.Zajrzyj! Ela Quote
Zmysł Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 waldi481 napisał(a):Zmysł,ważna wiadomośc na PW.Zajrzyj! Ela Dziękuję Elu! Quote
elainfo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='baffi2']sory ale nie umiem edytowac postów więc pisze drugiego: ela zapomniałam napisac że ta myjnia jest na skrzyżowaniu ul Witosa i Bonifacego, musisz jechać ul Witosa do tego skrzyzowania... a czy dorzucić coś dla P. Joasi?? Np kawę lub herbatę... i czy nada się legowisko zrobione z pudełka kartonowego? jeśli nie to mam inne... hej Baffi.. ojj ja ju z niezdażyłam doczytac tychh twoich postów ostatnich bo musiałam jecha c do Knstancina podac lekarstwa pewnej wolnozyjacej kotce, która sie pochorowała;-)) BAFFI JA CO CHICĄŁM GORACO PODZIEKOWAĆ ZA WSZYSTKO CO PODAROWAŁAŚ DLA PRZYTULISKA, ZA TEN RYZ, KASZĘ, MARCHEWKE, SUCHĄ KARME, MISKI, SMYCZ I CUDNE POSLANKA;-))))):loveu: :loveu: :loveu: . SŁUCHAJCIE SPOTKAŁAM SIE DZIS Z BAFFI-KTÓRA JEST BARDZO MLODĄ OSÓBKĄ O WIELEKIM SERCU I SAMA SZYJE PIEKNE POSŁANKA DLA PSÓW!!!!! BAFFII BARDZI CI DZIĘKUJEMY W IMIENIU PSIAKÓW;-) Quote
elainfo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='baffi2']sory ale nie umiem edytowac postów więc pisze drugiego: ela zapomniałam napisac że ta myjnia jest na skrzyżowaniu ul Witosa i Bonifacego, musisz jechać ul Witosa do tego skrzyzowania... a czy dorzucić coś dla P. Joasi?? Np kawę lub herbatę... i czy nada się legowisko zrobione z pudełka kartonowego? jeśli nie to mam inne... hej Baffi.. ojj ja ju z niezdażyłam doczytac tychh twoich postów ostatnich bo musiałam jechac do Knstancina podac lekarstwa pewnej wolno zyjacej kotce, która sie pochorowała;-)) BAFFI JA CI CHCIAŁAM GORACO PODZIEKOWAĆ ZA WSZYSTKO CO PODAROWAŁAŚ DLA PRZYTULISKA, ZA TEN RYZ, KASZĘ, MARCHEWKE, SUCHĄ KARME, MISKI, SMYCZ I CUDNE POSLANKA;-))))):loveu: :loveu: :loveu: . SŁUCHAJCIE SPOTKAŁAM SIE DZIS Z BAFFI-KTÓRA JEST BARDZO MLODĄ OSÓBKĄ O WIELEKIM SERCU I SAMA SZYJE PIEKNE POSŁANKA DLA PSÓW!!!!! BAFFII BARDZI CI DZIĘKUJEMY W IMIENIU PSIAKÓW;-) Quote
baffi2 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='elainfo']hej Baffi.. ojj ja ju z niezdażyłam doczytac tychh twoich postów ostatnich bo musiałam jechac do Knstancina podac lekarstwa pewnej wolno zyjacej kotce, która sie pochorowała;-)) BAFFI JA CI CHCIAŁAM GORACO PODZIEKOWAĆ ZA WSZYSTKO CO PODAROWAŁAŚ DLA PRZYTULISKA, ZA TEN RYZ, KASZĘ, MARCHEWKE, SUCHĄ KARME, MISKI, SMYCZ I CUDNE POSLANKA;-))))):loveu: :loveu: :loveu: . SŁUCHAJCIE SPOTKAŁAM SIE DZIS Z BAFFI-KTÓRA JEST BARDZO MLODĄ OSÓBKĄ O WIELEKIM SERCU I SAMA SZYJE PIEKNE POSŁANKA DLA PSÓW!!!!! BAFFII BARDZI CI DZIĘKUJEMY W IMIENIU PSIAKÓW;-) DZIęKUJę ZA MIłE SłOWA:p I DZIEKUJę żE MOGłAM POMóC. TO NAPRAWDę WPANIAłE UCZUCIE KIEDY SIę POMOżE BIEDNYM PSIAKOM I KIEDY SIę DOSTANIE TAKIE PODZIęKOWANIE:loveu::loveu: ZACHęCAM INNYCH DO POMOCY:cool3: Quote
beka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Elainfo w razie co masz na dogo 2 osoby z Konstancina :) Z kotka wszystko w porządku?? Quote
Recommended Posts