Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Anouk, a przy okazji - w licytacjach na Bigielkach jest podawany numer konta - wzięty ze strony Mai. Czy ten numer jest dobry?

Numer powinnien być dobry - sprawdzę z ulotką.
Napisałam tam że chcielibyśmy zacząć zbierać na kojce - może pomogą, ale na ten cel nie powinniśmy podawać numeru fundacji tylko może mój chyba że ktoś inny chce zbierać na kojce.

Guest Elżbieta481
Posted

Cała przyjemnośc po mojej stronie:lol: :lol: :lol:
A tak serio,to logowałam się w tamtym czasie na wielu forach,ale Beagle to jedyne które odpowiedziało i dlatego tak ich lubię!!!!!!!
Ela

Posted

Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania.
Jest to lek homeopatyczny pomagający w chorobach nowotworowych.
Czy ktoś może pomóc?

Posted

[quote name='Zmysł']Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania.
Czy ktoś może pomóc?

Wpisuje nazwę w wyszukiwarkę ale nic nie znajduję.:shake:

Posted

baffi2 napisał(a):
CZY JEST JESZCZE JAKIś PIESEK KTóRY NIE MA SWOJEGO WąTKU NA DOGO?? JEśLI JEST TO CHęTNIE MOGę ZAłOżYć DLA NIEGO WąTEK...

elainfo odpisz mi na PM w sprawie tych rzeczy na przytulisko...:cool3:

Baffi- tojestesmy umówione na jutro- ja podjade między 13.00 a 14.00 na Konstancinska po odbiór tych rzeczy , jak bede dojeżdzac to zadzwonie , ok?
hmmmm.. niedługo bedzie tak sunia ,której trzeba bedzie załozyc wątek..ale póki co czekam na zdjęcia suni..:cool3:

Posted

[quote name='Zmysł']Mój znajomy na chorego rottka. Potrzebuje pilnie lekarstwo o nazwie "tarantula cubensin" - zastrzyki. Podobne w Polsce obecnie o to trudno, są jedynie dostępne pastylki do ssania.
Czy ktoś może pomóc?
zapytam dzis mojej zaprzyjaźnionej wetki..czy sie orientuje z tymi zastrzykami..

Posted

Czy ktoś może pomóc?

A nie powinno być "tarantula cubensis" ?? :roll:

Posted

Czy ktoś może pomóc?
hmm to jest lek na recepte i zamawia sie go w aptece..apteka zamawia w hurtowni(ponoc sa dostepne w hurtowniach..) -zastrzyki.. moja wetka mówiła znów o zastrzykach.. nie słyszała o tabletkach do ssania.;-)
myslę ,ze trzeba by sie zapytac w aptece ile czeka sie na dostawe z hurtowni..a to pewnie tez zależy od apteki..

Posted

Mam pytanie: Czy pani Joasia przyjmie plastikowe pudełka po lodach jako miski?? Koleżanka mi podsunęła ten pomysł a ja mam sporo niepotrzebnych
poszukałam na googlach czy ktoś morze chce oddać lodówkę i znalazłam sporo ogłoszeń ale większosć nie aktualne... może wy poszukajcie:cool3:

Posted

baffi2 napisał(a):
ela więc jesteśmy umówione, tylko proszę nie przyjeżdzaj już o 13;00 najlepiej 13;30 :lol:

OK- bAFFI BEDE TAK MIEZY 13.30 A 14.00 U cIEBIE.
:cool3:

Posted

elainfo napisał(a):
OK- bAFFI BEDE TAK MIEZY 13.30 A 14.00 U cIEBIE.
:cool3:

ok, super:cool3: może napisze Ci jak tam dojechać...:
przy dużej zielonej myjni 'robo wash center' wjechac w ul. Bonifacego tak aby miec myjnie po lewej, jechac prosto, minąc skrzyzowanie, dalej prosto, przy duzym srebrnym bloku skręcić w lewo (tuz przed tym blokiem) jechac prosto i wjechac w pierwszą uliczke po lewej, jechac prosto... i dalej niewiem jak Ci bedzie wygodniej to mozesz się zatrzymac tam gdzie będzie rozjazd uliczek (zebys mogła łatwo puzniej wyjechac) lub mozesz tez jechac ciągle tą uliczką (będzie skręcac w lewo) i dojechac do jej końca (ze staniesz pod moim oknem :cool3:) to juz zalezy od ciebie ... stań tam gdzie chcesz:lol:

Posted

sory ale nie umiem edytowac postów więc pisze drugiego:
ela zapomniałam napisac że ta myjnia jest na skrzyżowaniu ul Witosa i Bonifacego, musisz jechać ul Witosa do tego skrzyzowania...
a czy dorzucić coś dla P. Joasi?? Np kawę lub herbatę...
i czy nada się legowisko zrobione z pudełka kartonowego? jeśli nie to mam inne...

Guest Elżbieta481
Posted

Zmysł,ważna wiadomośc na PW.Zajrzyj!
Ela

Posted

[quote name='baffi2']sory ale nie umiem edytowac postów więc pisze drugiego:
ela zapomniałam napisac że ta myjnia jest na skrzyżowaniu ul Witosa i Bonifacego, musisz jechać ul Witosa do tego skrzyzowania...
i czy nada się legowisko zrobione z pudełka kartonowego? jeśli nie to mam inne...

hej Baffi.. ojj ja ju z niezdażyłam doczytac tychh twoich postów ostatnich bo musiałam jecha c do Knstancina podac lekarstwa pewnej wolnozyjacej kotce, która sie pochorowała;-))

BAFFI JA CO CHICĄŁM GORACO PODZIEKOWAĆ ZA WSZYSTKO CO PODAROWAŁAŚ DLA PRZYTULISKA, ZA TEN RYZ, KASZĘ, MARCHEWKE, SUCHĄ KARME, MISKI, SMYCZ I CUDNE POSLANKA;-))))):loveu: :loveu: :loveu: .

SŁUCHAJCIE SPOTKAŁAM SIE DZIS Z BAFFI-KTÓRA JEST BARDZO MLODĄ OSÓBKĄ O WIELEKIM SERCU I SAMA SZYJE PIEKNE POSŁANKA DLA PSÓW!!!!!
BAFFII BARDZI CI DZIĘKUJEMY W IMIENIU PSIAKÓW;-)

Posted

[quote name='baffi2']sory ale nie umiem edytowac postów więc pisze drugiego:

hej Baffi.. ojj ja ju z niezdażyłam doczytac tychh twoich postów ostatnich bo musiałam jechac do Knstancina podac lekarstwa pewnej wolno zyjacej kotce, która sie pochorowała;-))

BAFFI JA CI CHCIAŁAM GORACO PODZIEKOWAĆ ZA WSZYSTKO CO PODAROWAŁAŚ DLA PRZYTULISKA, ZA TEN RYZ, KASZĘ, MARCHEWKE, SUCHĄ KARME, MISKI, SMYCZ I CUDNE POSLANKA;-))))):loveu: :loveu: :loveu: .

SŁUCHAJCIE SPOTKAŁAM SIE DZIS Z BAFFI-KTÓRA JEST BARDZO MLODĄ OSÓBKĄ O WIELEKIM SERCU I SAMA SZYJE PIEKNE POSŁANKA DLA PSÓW!!!!!

Posted

[quote name='elainfo']hej Baffi.. ojj ja ju z niezdażyłam doczytac tychh twoich postów ostatnich bo musiałam jechac do Knstancina podac lekarstwa pewnej wolno zyjacej kotce, która sie pochorowała;-))

BAFFI JA CI CHCIAŁAM GORACO PODZIEKOWAĆ ZA WSZYSTKO CO PODAROWAŁAŚ DLA PRZYTULISKA, ZA TEN RYZ, KASZĘ, MARCHEWKE, SUCHĄ KARME, MISKI, SMYCZ I CUDNE POSLANKA;-))))):loveu: :loveu: :loveu: .

DZIęKUJę ZA MIłE SłOWA:p I DZIEKUJę żE MOGłAM POMóC. TO NAPRAWDę WPANIAłE UCZUCIE KIEDY SIę POMOżE BIEDNYM PSIAKOM I KIEDY SIę DOSTANIE TAKIE PODZIęKOWANIE:loveu::loveu:

ZACHęCAM INNYCH DO POMOCY:cool3: