Zmysł Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Bazyliah napisał(a):Zmysł - właśnie wysłałam wszystko mailem.:razz: Dobra, zaraz sprawdzam Quote
Bazyliah Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Strona aktualna. KWL, moje koty też mają instunkt charta :evil_lol: i w gratisie pitbula :diabloti: A jednocześnie łagodne jak baranki. To są koty, które jeszcze obecnie żyją dziko w skandynawskich lasach (moje przy -20 stopniach idą spać na balkon). Niestety, mimo, że są pod ochroną, rasie grozi wyginięcie. To tak trochę OT ;) Quote
elainfo Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Bazyliah napisał(a):Strona aktualna. KWL, moje koty też mają instunkt charta :evil_lol: i w gratisie pitbula :diabloti: A jednocześnie łagodne jak baranki. To są koty, które jeszcze obecnie żyją dziko w skandynawskich lasach (moje przy -20 stopniach idą spać na balkon). Niestety, mimo, że są pod ochroną, rasie grozi wyginięcie. To tak trochę OT ;) wow masz koty Leśne?? jesli to te o których mysle to piękne są.. ja od 3 dni mam kolejny koci pysk na garnuszku;-)) codziennie o 20.00 przychodzi do mnie na balkon cały czarny kot/kotka-dzikulec- czytaj identyczny jak moje 2 czarnulce..i zaprzyjaxnił sie z moimi kotami.. codziennie go karmie, ale niestety albostety boi sie ludzi... Quote
Bazyliah Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 elainfo napisał(a):wow masz koty Leśne?? jesli to te o których mysle to piękne są.. ja od 3 dni mam kolejny koci pysk na garnuszku;-)) codziennie o 20.00 przychodzi do mnie na balkon cały czarny kot/kotka-dzikulec- czytaj identyczny jak moje 2 czarnulce..i zaprzyjaxnił sie z moimi kotami.. codziennie go karmie, ale niestety albostety boi sie ludzi... Tylko 4 Norwegi i jednego Syberyjczyka :) Dlatego kocim azylom mogę pomagać tylko finansowo, jak w kopercie kociej coś się uzbiera. Balkon musiałam cały osiatkować, dla moich kotów nie ma wysokości nie do osiągnięcia. To lepiej, że czarnuszek boi się ludzi. Zdecydowanie lepiej... Quote
elainfo Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Bazyliah napisał(a):Tylko 4 Norwegi i jednego Syberyjczyka :) Dlatego kocim azylom mogę pomagać tylko finansowo, jak w kopercie kociej coś się uzbiera. Balkon musiałam cały osiatkować, dla moich kotów nie ma wysokości nie do osiągnięcia. To lepiej, że czarnuszek boi się ludzi. Zdecydowanie lepiej... ja mieszkam na partezrze i tez nam osiatkowany;_) ale za siatka mamy zejscie z balkonu ,na który przychodzi dzikulec;-)ok- może pogadamy sobie kiedys face to face o kotach bo to w sumie watek dot. pomocy "MAJI";-) Quote
Zmysł Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ela, a Ty będziesz około 18-19 w okolicach Zielonki? Może tam się spotkamy? Quote
elainfo Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Zmysł napisał(a):Ela, a Ty będziesz około 18-19 w okolicach Zielonki? Może tam się spotkamy? moge być..raczej bliżej 18.00 niz 19.00-pasowało by Ci?? bedziesz u Asi?? kurcze a ja mam dla niej rzeczy w domu... no nic to może jej wieczorem w wawie podrzuce.. Quote
Zmysł Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 elainfo napisał(a):moge być..raczej bliżej 18.00 niz 19.00-pasowało by Ci?? bedziesz u Asi?? kurcze a ja mam dla niej rzeczy w domu... no nic to może jej wieczorem w wawie podrzuce.. Ja jestem między 18-19 umówiony z Bazyliah, to jest niedaleko Asi. Możemy się umówić na Wesołej o 18. Quote
elainfo Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Zmysł napisał(a):Ja jestem między 18-19 umówiony z Bazyliah, to jest niedaleko Asi. Możemy się umówić na Wesołej o 18. z checia tylko ja wysiadam z Autobusu, prawie 3 km od Aski..;-(((((po drugiej stronie miasta..chyba ,że przejde sie do pociagu.. anie odpada , bo jade z laptopem..nie bede ryzyowac..no nic, Darek to zdzwonimy sie najwyzej po 17.00 Quote
Zmysł Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 elainfo napisał(a):z checia tylko ja wysiadam z Autobusu, prawie 3 km od Aski..;-(((((po drugiej stronie miasta..chyba ,że przejde sie do pociagu.. anie odpada , bo jade z laptopem..nie bede ryzyowac..no nic, Darek to zdzwonimy sie najwyzej po 17.00 Dobra, możemy się umówić przy autobusie. Czekam na telefon. Quote
paros Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzisiaj na dzień dobry prośba do wszystkich o udział w głosowaniu na Krakvecie na Pro Equo :lol: Mieliśmy pomóc :roll: I potrzebna jest pomoc przy rozgłaszaniu :roll: Jest tekst :lol: Oddaj głos na Krakvecie na Pro Equo. Zgodnie z regulaminem organizatora udział mogą brać dowolne podmioty, w tym również osoby fizyczne. My podajemy propozycje i wybieramy kto wygra. Twój głos na Pro Equo to szansa na pokarm dla zwierząt!! Ankieta http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132 ABY ZAGŁOSOWAĆ, NALEŻY NAJPIERW SIĘ ZAREJESTROWAĆ, A NASTĘPNIE ODDAĆ GŁOS W ANKIECIE. SAM GŁOS NA FORUM SIĘ NIE LICZY. Jeśli nie widzisz aktywnej ankiety tylko same wyniki, to zaloguj sie na forum jeszcze raz i dopiero zagłosuj. Zapraszam na stronę Pro Equo www.proequo.pl i jest banerek z linkiem do Krakvetu Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='paros']Dzisiaj na dzień dobry prośba do wszystkich o udział w głosowaniu na Krakvecie na Pro Equo :lol: Mieliśmy pomóc :roll: I potrzebna jest pomoc przy rozgłaszaniu :roll: Jest tekst :lol: Oddaj głos na Krakvecie na Pro Equo. Zgodnie z regulaminem organizatora udział mogą brać dowolne podmioty, w tym również osoby fizyczne. My podajemy propozycje i wybieramy kto wygra. Twój głos na Pro Equo to szansa na pokarm dla zwierząt!! Ankieta http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132 ABY ZAGŁOSOWAĆ, NALEŻY NAJPIERW SIĘ ZAREJESTROWAĆ, A NASTĘPNIE ODDAĆ GŁOS W ANKIECIE. SAM GŁOS NA FORUM SIĘ NIE LICZY. Jeśli nie widzisz aktywnej ankiety tylko same wyniki, to zaloguj sie na forum jeszcze raz i dopiero zagłosuj. Zapraszam na stronę Pro Equo www.proequo.pl i jest banerek z linkiem do Krakvetu Myślę, że słowa dotrzymaliśmy jeśli chodzi o pomoc. Ja wyagitowałem sporo głosów spoza dogo, wiem, że Anouk, Elainfo i Em-chan zagłosowały. Quote
lamia2 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy to jest mail do Joasi: elkriss@gazeta.pl prosiła mnie o pewne informacje dot finansowania, ale nie podała maila. Quote
elainfo Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='lamia2']Czy to jest mail do Joasi: elkriss@gazeta.pl prosiła mnie o pewne informacje dot finansowania, ale nie podała maila. najlepiej zadzwon do Joasi, ona sama nie ma maila.. , ale poda ci jakiejs kolezanki z pracy maila lub może poda ci nr faxu gdzie mozesz przesłac jej te info;-) ewentualnie przeslij do mnie na : elainfo@wp.pl to jej podrzucę wieczorkiem. ale najlepiej jesli możesz to zadzwon do niej ona ci powie gdzie to przesłać. pzdr Quote
lamia2 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='elainfo']najlepiej zadzwon do Joasi, ona sama nie ma maila.. , ale poda ci jakiejs kolezanki z pracy maila lub może poda ci nr faxu gdzie mozesz przesłac jej te info;-) ewentualnie przeslij do mnie na : elainfo@wp.pl to jej podrzucę wieczorkiem. ale najlepiej jesli możesz to zadzwon do niej ona ci powie gdzie to przesłać. pzdr Wyślę na Twojego maila ;) Quote
elainfo Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 lamia2 napisał(a):Wyślę na Twojego maila ;) ok- wyślij ja jej przekażę;-) Quote
KWL Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='lamia2']Czy to jest mail do Joasi: elkriss@gazeta.pl prosiła mnie o pewne informacje dot finansowania, ale nie podała maila. To jest mój mail, zmieniłem opis na bardziej jednoznaczny. Quote
lamia2 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzięki, dzięki :) Ela, potwierdź czy dokument się otworzył (bo mi się nie chciał załączyć) ;) Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A przy okazji stronki - ten numer konta na niej to jest właściwy? Quote
elainfo Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 lamia2 napisał(a):Dzięki, dzięki :) Ela, potwierdź czy dokument się otworzył (bo mi się nie chciał załączyć) ;) dopiero wróciłam do biura.. niestety w zalaczniku nic niema i malo tego niemoge z niego wyjsc......zawwiesza mi sie .. przyszlij mi na fax. 022/787 09 13 jesli możesz.. z dopiskiem "ela O" Quote
KWL Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Skopiowany z wątka, a czy jest właściwy nie mam pojęcia, nie widziałem w życiu dokumentacji fundacji. Quote
lamia2 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 elainfo napisał(a):dopiero wróciłam do biura.. niestety w zalaczniku nic niema i malo tego niemoge z niego wyjsc......zawwiesza mi sie .. przyszlij mi na fax. 022/787 09 13 jesli możesz.. z dopiskiem "ela O" Faxem nie mogę. Wysłałam Ci jeszcze raz. Jeśli się nie otworzy to poproszę o podanie innego maila. Quote
lamia2 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Zmysł'] Jakiej ona jest wielkości i ile ma lat? tu mój wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77088 Quote
Recommended Posts