Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybc!a']Hurra!
Moja praca nie idzie na marne!
Spójrzcie tylko:
http://warszawa.naszemiasto.pl/wydarzenia/759427.html
Zajmę się również ogłoszeniem psiaków na Alegratce.

jest odpowiedź do artykułu: http://warszawa.naszemiasto.pl/forum/wiadomosci/254719_678953.html a konkretnie:

Witam Serdecznie, bardzo chciałabym pomóc, chętnie kupiłabym karmę dla psów i inne środki. Ale ponieważ tak dużo jest obecnie przekłamań w sieci - wolałabym sama zawieźć je do Zielonki, zamiast wysylać na adres do Krakowa (zwłaszcza, że mieszkam niedaleko). Czy jest to możliwe?
mailto xonnie@poczta.onet.pl

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Rybcia super tylko jeśli się szybko da to proszę zmień ades dostaw paczek.

Fundacja jest tylko zarejesrtowana w Krakowie, ale jej siedziba jest w Zielonce ul.Wesoła 4.

Proszę zmień bo ludzie zaczną wysyłać paczki do krakowa a ja nawet nie wiem co znajduję się pod tamtym adresem.

już podałam w komentarzu pod artykułem namiary co prawda na mnie tylko, bo nie jestem chyba uprawniona do podawania cudzych ;) ale za to potem mogę przekazać dalej, nie wiem czy na naszemiasto jest możliwośc edycji artykułów :(

Posted

anouk92 napisał(a):
Zawsze najpierw trzeba zadzonić do P.Joanny i się umówić - 507-132-363

myślisz, że mogę podac ten numer na forum w portalu nasze misto? tak publicznie?

Posted

[quote name='KWL']Lodówka przerdzewieje a problem z elektryką pozostanie. Jak coś drgnie to się znajdzie i lodówka. W tej chwili zawożenie czegokolwiek na prąd nie jest sensowne.

Sami nie wiecie czego chcecie, oto cytat z pierwszej strony:

A w kwestii okrawków mięsnych - Pani Joanna nie ma również lodówki !!!!
Nie bardzo może przechowywać produkty psujące się.
Lodówka odmówiła pracy jakiś czas temu.... Niestety na zakup brak pieniędzy, bo nawet na jedzenie nie starcza...
Może Ktoś ma sprawną, zbędną lodówkę i może przekazać dla psiaków ????

Posted

em-chan napisał(a):
myślisz, że mogę podac ten numer na forum w portalu nasze misto? tak publicznie?

Telefon Asi jest prawie wszędzie i nie ma problemu żeby podawać go w miejscach publicznych.

Natomiast co do adresu to myślę że powinnien być tylko na stronie interentowej i na tym wątku - w pozostałych przypadkach możemy go podawać osobom zainteresowanych konkretną pomocą.

Posted

baffi2 napisał(a):
mogę przekazać na shronisko kkoce poslania, miski ale nie mogę ich dowieżć... mieszkam w warszawi na mokotowie

Skontaktuj się z eląinfo ona mieszka na mokotowie i mogłaby to od Ciebie odebrać.

Posted

Kara. napisał(a):
Będą nowe ubranka :knuje:

Szykuj się, co prawda z rozm. 62 już niewiele zostało, ale Duśka już wyrasta z 68, więc niedługo nowe rozmiary :razz:

Zmysł, wystaw może ten niebieski kombinezon, fotkę którego Ci przesłałam. Jesień idzie!

Posted

Bazyliah napisał(a):
Szykuj się, co prawda z rozm. 62 już niewiele zostało, ale Duśka już wyrasta z 68, więc niedługo nowe rozmiary :razz:

Zmysł, wystaw może ten niebieski kombinezon, fotkę którego Ci przesłałam. Jesień idzie!

Dobra, wystawię. Kiedy mogę od Ciebie udebrać te ubranka, bo muszę zacząć wysyłać?

Posted

Zmysł - albo w Zielonce - dziś między 18.00 a 20.00, albo jutro na Mokotowie przy Polskim Radiu w godz. 8.00-16.00 lub od rana do 20.00 w Zielonce, ew. gdzieś na trasie Mokotów - Zielonka w godz. 16-17. Niestety, w najbliższych dniach trochę jesteśmy ograniczeni czasoprzestrzennie ;) Proszę o decyzję :cool3:
W razie czego tel. 600-817-205

Posted

Bazyliah napisał(a):
Zmysł - albo w Zielonce - dziś między 18.00 a 20.00, albo jutro na Mokotowie przy Polskim Radiu w godz. 8.00-16.00 lub od rana do 20.00 w Zielonce, ew. gdzieś na trasie Mokotów - Zielonka w godz. 16-17. Niestety, w najbliższych dniach trochę jesteśmy ograniczeni czasoprzestrzennie ;) Proszę o decyzję :cool3:
W razie czego tel. 600-817-205

To dzisiaj w Zielonce wieczorkiem. Tylko gdzie?

Posted

Bazyliah napisał(a):

Kiedy wysłałaś mi zdjęcie tego kombinezonu? Nie mogę znaleźć:shake:

Posted

[quote name='Bazyliah']Zaraz będę wrzucać na stronę, czekam na opis Sorayi od KWL.
Mam jeszcze prośbę zmień tytuł wątku Giocondy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6519754#post6519754

Tymczas ma, ale szukamy nadal domku stałego. Mimo nalegań TŻta jednak trzy duże psy, to trochę dużo :cool3:

Krótki opis Sorayi dopisałem na wątku.
Trzy duże psy na dwie osoby ? :cool3:
Według punktu widzenia pewnych znanych mi z innych wątków osób występuje tu wyraźne "niedopsienie". Sugeruje zajżeć na wątki kaukazie :evil_lol:

Posted

KWL napisał(a):
Krótki opis Sorayi dopisałem na wątku.
Trzy duże psy na dwie osoby ? :cool3:
Według punktu widzenia pewnych znanych mi z innych wątków osób występuje tu wyraźne "niedopsienie". Sugeruje zajżeć na wątki kaukazie :evil_lol:

W bloku, KWL, w bloku :roll:
Plus 5 kotów na stałe (kruszynki - od 5 do 10 kg żywca), ilość zmienna w porywach do 14 (jeszcze tydzień temu).

Dzięki, zaraz wrzucę na stronę.

Posted

No blok jest pewnym usprawiedliwieniem :lol:
Ja niestety kotów nie posiadam, nie mogę. Hela ma silny instynkt charta - goni wszystko co ucieka.