Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
W takim razie dlaczego na pierwszej stronie był podany zły adres?
Kurczę, ale kicha. Tyle ile ja wysłałam wiadomości, wszystkie z błędem. I to takim rażącym!

Parę postów wcześniej też pisałam o dezinformacji :(

Zawiozłam dzisiaj 3 wory makaronu i kilkadziesiąt litrów mleko .... ale tam jest krowa i mleko chyba nie było potrzebne .... dlaczego nikt mi nie powiedział i tarłam rurą po asfalcie żeby to mleko dowieźć, pytałam przecież czy potrzebne ale nikt mi nie odpowiedział, zamiast tego ciężkiego mleka mogłam zawieźć ryż :shake:

Posted

lamia2 napisał(a):
Parę postów wcześniej też pisałam o dezinformacji :(

Zawiozłam dzisiaj 3 wory makaronu i kilkadziesiąt litrów mleko .... ale tam jest krowa i mleko chyba nie było potrzebne .... dlaczego nikt mi nie powiedział i tarłam rurą po asfalcie żeby to mleko dowieźć, pytałam przecież czy potrzebne ale nikt mi nie odpowiedział, zamiast tego ciężkiego mleka mogłam zawieźć ryż :shake:

Ale gdzie byłaś??? :razz: U p. Joanny chyba nie ma krowy :shake:

Posted

paros napisał(a):
Ale gdzie byłaś??? :razz: U p. Joanny chyba nie ma krowy :shake:

No co Ty :crazyeye:

rozmawiałam z p. Małgosią, skądinąd niezwykle sympatyczną, pokazała mi psiaki (ok. 30), opowiadała o fundacji i o Joasi, poczęstowała świeżutkim mlekiem prosto od krowy, pomogła się rozpakować .... :lol: :lol: :lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
No co Ty :crazyeye:

rozmawiałam z p. Małgosią, skądinąd niezwykle sympatyczną, pokazała mi psiaki (ok. 30), opowiadała o fundacji i o Joasi, poczęstowała świeżutkim mlekiem prosto od krowy, pomogła się rozpakować .... :lol: :lol: :lol:

Byłaś u P.Małgosi która mieszka blisko P.Joanny - obie mają psiaki z fundacji.

Posted

anouk92 napisał(a):
Byłaś u P.Małgosi która mieszka blisko P.Joanny - obie mają psiaki z fundacji.

No to o.k.
chodzi mi tylko o to, po co na diabła wiozłam tam mleko?

Posted

lamia2 napisał(a):
No to o.k.
chodzi mi tylko o to, po co na diabła wiozłam tam mleko?

Ja nie zwróciłam uwagi że pytasz o mleko.
Ale przynajmiej krowa sobie troszkę odpocznie:evil_lol:

Posted

Jest sporo różnych błędów i pomyłek. A zdaje się elainfo która założyła wątek nie może obecnie wyedeytować pierwszego posta, zwrócę się do modów o przeedytowanie lub dostęp do tego posta dla kogoś z nas. Tylko ustalmy definitywnie co tam ma być

1. Namiary na fundację - konto
2. Adresy i telefony - które
3. Strona, bo z linkowaniem wątków do pierwszej to się pozabijamy, za dużo tego.

Co mam poprawić na stronie ?

Lamia, przepraszam nie wiedziałem że jedziesz do Małgosi a nie na Wesołą, w ogóle czasami sam się w tym wszystkim plączę :shake:

Posted

KWL napisał(a):
Lamia, przepraszam nie wiedziałem że jedziesz do Małgosi a nie na Wesołą, w ogóle czasami sam się w tym wszystkim plączę :shake:

Rozumiemiem, problem polega tylko na tym, że ta Zielonka to dla mnie strasznie daleko a ja nie jeżdźę na wodę, koszty paliwa są dla mnie zbyt duże, żeby regularnie dostarczać jedzenie (bo zawsze sie coś załatwi), więc taka wyprawa z niepotrzebnym produktem mnie zniechęca :shake:

Posted

KWL napisał(a):
Wiem, też mam daleko.
Nie wiem czy nie byłoby dobrym rozwiązaniem żeby BazyliaH koordynowała dostawy - jest na miejscu.

Do Bazyliah przywoziłam pierwszą dostawę mięsa, ale ona też jest w Zielonce.

Posted

KWL napisał(a):
Jest sporo różnych błędów i pomyłek. A zdaje się elainfo która założyła wątek nie może obecnie wyedeytować pierwszego posta, zwrócę się do modów o przeedytowanie lub dostęp do tego posta dla kogoś z nas. Tylko ustalmy definitywnie co tam ma być

1. Namiary na fundację - konto
2. Adresy i telefony - które
3. Strona, bo z linkowaniem wątków do pierwszej to się pozabijamy, za dużo tego.

Co mam poprawić na stronie ?

Myślę że wyraźnie trzeba zaznaczyć że fundacja jest TYLKO zarejestrowana w Krakowie ale działa w Zielonce (trzeba podać adres).
W zakładce kontakt wstawić adres w zielonce i telefon P.Asi i może jeszcze P.Małgosi.

Posted

Anouk który adres ?
Weoła 4 czy może Małgosi w Kobyłce ?
Pamietam ze Joanna miała kiedyś zastrzeżenia co do podawania adresu na Wesołej.
Na razie wstawiłem w kontakty.

Posted

KWL napisał(a):
Anouk który adres ?

Jeśłi już do adres Joanny - pogadam z nią czy możemy go podawać na stronie.
Myślę że z pierwszej strony wogóle możemy wyrzucić adres Krakowski - tylko wprowadza w błąd.

Posted

Zmysł napisał(a):
No to ruszyło. Brawo. Ja na razie wypoczywam kilka dni, a tutaj blue connect praktycznie nie działa. Może chociaż tego posta uda się wysłać. Pozdrawiam

Miłego wypoczynku - należy się;)

Posted

KWL napisał(a):
Anouk który adres ?

Rozmawiałam z Joanną i zgodziła się żeby podać adres korespondencyjny do Zielonki ul.Wesoła 4 05-220

Myślę że powinniśmy z prawego boku wyrzucić adres wKrakowie - tylko miesza.

Posted

Mam wątpliwości - figuruje w oficjalnych dokumentach, zapewne także w banku przy koncie fundacji, a w niektórych bankach wymagane jest podawanie adresu na przelewie, jeśli będzie różny od figurującego w banku przelew może być odrzucony. Spróbuje to jakoś inaczej rozjaśnić.

Posted

Adres jest w dziale kontakt, na pierwszej Kraków został tylko przy koncie i wołami napisałem Zielonka więc może będzie dostatecznie wyraźnie :-)
Odpaliłem dziś dział banery - jest tam pierwsze dzieło Paros - może wenętrzny konkurs na najładniejszy baner ?
Bo sądzę że już czas na nowe banerki - w różnych rozmiarach :-)

Posted

KWL napisał(a):
Adres jest w dziale kontakt, na pierwszej Kraków został tylko przy koncie i wołami napisałem Zielonka więc może będzie dostatecznie wyraźnie :-)
Odpaliłem dziś dział banery - jest tam pierwsze dzieło Paros - może wenętrzny konkurs na najładniejszy baner ?
Bo sądzę że już czas na nowe banerki - w różnych rozmiarach :-)

Jak wróci elainfo to poproszę ją o wklejenie banerku bo ja nadal nie umiem:oops:

Posted

Myślę, że wszystkie bannery powinny być w pierwszym poście-oby każdy mógł sobie go skopiować do swojego podpisu.
Dziewczyny z bannerowych wątków, na moją prośbę, porobią nam bannery, oto jeden z nich:

Posted

Rybciu...
Już tłumaczyłem, po to jest strona żeby można było nie pakować wszystkiego do pierwszego posta :-) I tak już jest nieczytelny...
Strona działa lepiej niż dogo, może ją edytować kilka osób i o wiele prościej się wkleja zdjęcia czy banery, co więcej mogą być przechowywane w bazie a nie na zewnętrznych serwerach.
IMHO na pierwszej wątku powinna zostać prośba o pomoc konto telefony i duży link do strony www.

Banerek od Rybci dodany :-)

Posted

edytowałam ten pierwszy post.. ale niestety nie mam mozliwości powiększenia liter .. żeby adres www.. maji był mega wielki i widoczny...albo jestem tumanem komputerowym..:evil_lol: