Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

Zrobicie jak uważacie, ale ja na przykład nie znalazłam strony fundacji na pierwszej stronie.

Na pierwszej stronie zamiast zdjęć są informacje (za długie i przynudne) i linki które się długo otwierają.

Do tej pory nie widziałam ani jednej fotki psiaka z Maji, bo nie mam czasu aby jej szukać.

Na bullowatych, zawsze na pierwszej stronie mamy aktualne (no może prawie aktualne) zwierzaki do adopcji. To ma być wygodne dla zainteresowanych, adoptujących nie dla dogomaniaków.

To nie krytyka, chcę pomóc :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś może mi podać linka do nr 37 - dwie porzucone sunie, bo ja już nie wiem, które. :shake:
Dobrze by też było, gdyby autor tego wątku podał w pierwszym mailu adres strony wraz z info, że na stronie są zdjęcia i opisy psów do adopcji - wtedy osoby odwiedzające wątek wiedziałyby, gdzie czego szukać. I nie byłaby konieczna ciągła bieżąca modyfikacja postu przez autora.
KWL - pomysł z podzieleniem jest super, trzeba to w końcu uporządkować - ja siedzę od rana i na razie przekopałam ten wątek i adopcje.

Posted

paros napisał(a):
Jeszcze brak na stronie: :roll:

• 30 Rudy - dodany
  • 31 Grubi - dodany
  • 32 Sawa - nie mogę znaleźć wątku
  • 33 Nutka - dodana

Zaraz będę kontynuowała update www

Posted

[quote name='KWL']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6493836

Przecież Paros napisała że wątek jest podklejony pod aktualności na www :eviltong: :evil_lol: Stronę robimy i zawartości nie znamy :evil_lol:

Znamy znamy, tylko, że psiaki nie dostały imienia, nie byliśmy pewni, czy to te :eviltong:

Proponuję na razie nie wrzucać Sinusa - wg P. Joanny, osoby chętne są nie tylko chętne, ale i zdecydowane.

Posted

Jak to nie wrzucać ?
Jak są chętne i zdeterminowwan to dział psy w nowym domu czeka :-)
No i będzie paskudna luka w numeraci :crazyeye: :evil_lol:
Ofkors można poczekać na rozwój wypadków :lol:

A i proszę doklej linki do wątków :-)

Posted

Nie jest jeszcze. Właśnie obrabiam zdjęcia - jeszcze 2 bidy do ogłoszenia. :shake: Będzie 44 - cudna Soraya i 45 - radosna Fifi. Nie ma ich na stronie, wątków też nie znalazłam.
Rybc!a - super, może ktoś się zainteresuje jakimś psiakiem albo w inny sposób pomoże. :loveu:
Proszę, dawaj tylko na drugi raz też link do strony fundacji - tam są aktualne informacje o psach do adopcji, a w tym wątku można się pogubić - tyle stron.

Posted

Soraye to ja całkiem nieźle znam :-)
Fajna sunia ale troszkę złośliwiec, to głównie przez nią Saharka-Kiwi musiał być izolowana - Soraya ją ciągle szczypała i meczyła.

Posted

Dzisiaj ktoś się do mnie odezwał w sprawie młodego, jamnikowatego pieska. Odesłałam go pod numer pani Joanny. Może ktoś, kto wie o nim więcej niż ja i jest na bieżąco się tym zajmie? Oto numer zainteresowanych: 4571765 (GG)

Posted

[quote name='Rybc!a']Hurra!
Moja praca nie idzie na marne!
Spójrzcie tylko:
http://warszawa.naszemiasto.pl/wydarzenia/759427.html
Zajmę się również ogłoszeniem psiaków na Alegratce.

Rybcia super tylko jeśli się szybko da to proszę zmień ades dostaw paczek.

Fundacja jest tylko zarejesrtowana w Krakowie, ale jej siedziba jest w Zielonce ul.Wesoła 4.

Proszę zmień bo ludzie zaczną wysyłać paczki do krakowa a ja nawet nie wiem co znajduję się pod tamtym adresem.

Posted

W takim razie dlaczego na pierwszej stronie był podany zły adres?
Kurczę, ale kicha. Tyle ile ja wysłałam wiadomości, wszystkie z błędem. I to takim rażącym!