Bazyliah Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 KWL napisał(a):Zrzucanie zrzucaniem, może by tak zaktualzować chociaż psy do adopcji bo brakuje tam całego ostatniego miesiąca. KWL, przesłałam wczoraj do Ciebie maila - spójrz proszę i napisz co i jak. Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Bazyliah- widziałaś bazarki? Niczego nie pomyliłem? Quote
lamia2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Zmysł napisał(a):O której jedziesz? Mogę popilotować, bo po samych adresie to cieżko trafić. Czekam na telefon o której mam odebrać żarcie, ale myślę, że nie dłużej jak w ciągu 2-ch godzin. Podaj mi swoją komórkę, to dam Ci znać jak będę jechała. Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 lamia2 napisał(a):Czekam na telefon o której mam odebrać żarcie, ale myślę, że nie dłużej jak w ciągu 2-ch godzin. Podaj mi swoją komórkę, to dam Ci znać jak będę jechała. Ja mogę niestety dopiero po 15-tej :oops: Quote
paros Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Właśnie uaktualniam stronę :lol: Na razie zrobiłam "Aktualności" :razz: Quote
KWL Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Odnoszę wrażenie że 200kg to ilość przekraczająca możliwości "przerobowe" przytuliska, więc może poszukać przynajmniej kogoś do podziału. Quote
lamia2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 KWL napisał(a):Odnoszę wrażenie że 200kg to ilość przekraczająca możliwości "przerobowe" przytuliska, więc może poszukać przynajmniej kogoś do podziału. To niech wezmą ile mogą, resztę rozparceluję gdzie indziej.Czy ktoś mi poda adres? Quote
lamia2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Niestety muszę już wyjść, czy ktoś może mi podać adres, albo choć numer tel do nich SMS-em, mój numer jest w podpisie. Quote
KWL Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Brawo cioteczka Paros :multi: która się wzieła za aktualizowanie strony - faktycznie ty chyba jedyna w tej chwili wiesz gdzie są wszystkie zielonkowe wątki na dogo :-) Naprawiłem już szablony które nie pokazywały pełnej treści. Quote
Bazyliah Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Wszystko OK. Jeszcze raz dzięki. Zmysł napisał(a):Bazyliah- widziałaś bazarki? Niczego nie pomyliłem? Quote
paros Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 KWL napisał(a):Brawo cioteczka Paros :multi: która się wzieła za aktualizowanie strony - faktycznie ty chyba jedyna w tej chwili wiesz gdzie są wszystkie zielonkowe wątki na dogo :-) Naprawiłem już szablony które nie pokazywały pełnej treści. Tak, teraz działają :multi: :multi: Jeszcze trochę uaktualnień zostało mi :razz: Quote
anouk92 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 paros napisał(a):Tak, teraz działają :multi: :multi: Jeszcze trochę uaktualnień zostało mi :razz: Postaram się wieczorem przejżeć opisy psików które znam i coś w nich pozmieniać. Quote
Bazyliah Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 W niedzielę pojedziemy z P. Joanną do kilku domków tymaczasowych i zrobimy fotki. Przepraszam, że jeszcze nie zajrzałam do strony, ale właśnie skończyłam upychać mięsko w zamrażarce. Bieżące zaraz wstawiam do gara :) Dzięki lamia2 :) Quote
paros Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jeszcze brak na stronie: :roll: [LIST] [*]30 Rudy[*]31 Grubi[*]32 Sawa[*]33 Nutka[*]34 Homer[*]35 Bary[*]36 Sandra[*]37 Dwie sunie podrzucone[*]38 Jordan[*]39 Aba i Roma (wyrzucone na ulicę)[*]40 Sinus (znaleziony przez Anouk92) [/LIST] Wszystkie psiaki mają wątki i linki były wklejane na bieżąco tu na wątku. Szczeniaki z pozycji 37 i 39 są w "Aktualnosciach" na stronie www i tam są linki do wątków :lol: Sa też kociaki do adopcji, info w "Aktualnościach" ;) Nie wiem jak Skrzat i Rusałka, które pojechały do Emir?? :shake: Czy zostały przekazane, czy są Fundacji Maja?? Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 paros napisał(a):Jeszcze brak na stronie: :roll: 30 Rudy 31 Grubi 32 Sawa 33 Nutka 34 Homer 35 Bary 36 Sandra 37 Dwie sunie podrzucone 38 Jordan 39 Aba i Roma (wyrzucone na ulicę) 40 Sinus (znaleziony przez Anouk92) Wszystkie psiaki mają wątki i linki były wklejane na bieżąco tu na wątku. Szczeniaki z pozycji 37 i 39 są w "Aktualnosciach" na stronie www i tam są linki do wątków :lol: Sa też kociaki do adopcji, info w "Aktualnościach" ;) Nie wiem jak Skrzat i Rusałka, które pojechały do Emir?? :shake: Czy zostały przekazane, czy są Fundacji Maja?? Skrzat i Rusałka są w Emir i teraz nazywaja się Zuzia i Zorro. Są przez Emir ogłoszone. Quote
lamia2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dziękuję wszystkim za pomoc w dystrybucji jedzenia szczególnie Bazyliah :cool3: i Joannie z Maji. Jutrzejszy transport jedzie w całości do Zielonki. Dziękuję :lol: Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 lamia2 napisał(a):Dziękuję wszystkim za pomoc w dystrybucji jedzenia szczególnie Bazyliah :cool3: i Joannie z Maji. Jutrzejszy transport jedzie w całości do Zielonki. Dziękuję :lol: Lamia2- Joanna jest zachwycona i prosiła, abu Ci jeszcze raz podziękować. Szkoda, że nie mogłem być, ale mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Dzięki:loveu: Quote
lamia2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Zmysł napisał(a):Lamia2- Joanna jest zachwycona i prosiła, abu Ci jeszcze raz podziękować. Szkoda, że nie mogłem być, ale mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy. Dzięki:loveu: Cieszę się, że mogłam się przydać :cool3: Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 lamia2 napisał(a):Cieszę się, że mogłam się przydać :cool3: I to jak:multi: :multi: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ogromnie się cieszę,że jestes juz Zmysł na beaglach:lol: .Oni się starają pomóc i ufam,ze pomogą. Teraz zajmę się szukaniem choćby dorażnej pomocy dla Pro Equo... Muszę tylko sobie przypomnieć pare adresów.. Ela Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 waldi481 napisał(a):Ogromnie się cieszę,że jestes juz Zmysł na beaglach:lol: .Oni się starają pomóc i ufam,ze pomogą. Teraz zajmę się szukaniem choćby dorażnej pomocy dla Pro Equo... Muszę tylko sobie przypomnieć pare adresów.. Ela Dzięki Elu, że poleciłaś mi Beagle. Quote
paros Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Niestety, :-( Bary odszedł dzisiaj za TM:-( :-( :-( Quote
Zmysł Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 paros napisał(a):Niestety, :-( Bary odszedł dzisiaj za TM:-( :-( :-( Bardzo mi przykro:-( :-( :-( Quote
bea100 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Witam serdecznie, przybiegłam tu z Beaglowego forum, chciałam się dowiedzieć co ze stroną internetową dla Fundacji Maja? Przecież to podstawa a w wyszukiwarkach nie znalazłam...:shake: Quote
Zmysł Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 bea100 napisał(a):Witam serdecznie, przybiegłam tu z Beaglowego forum, chciałam się dowiedzieć co ze stroną internetową dla Fundacji Maja? Przecież to podstawa a w wyszukiwarkach nie znalazłam...:shake: Cześć Bea. Adres strony to www.maja-zielonka.org. Teraz trwa jej reaktywacja. Quote
Recommended Posts