em-chan Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 BAAAAZAAAAREEEK!!! reszta do 18 dnia dzisiejszego :) Quote
Zmysł Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='em-chan']BAAAAZAAAAREEEK!!! reszta do 18 dnia dzisiejszego :) Brawo:multi: :multi: Quote
GreenEvil Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ja przekopiuje z watku barego, bo tam nikt nie zaglada :/ Witam, Bary zostaje przetransportowany na sggw (przykro mi, na szybko nie mam ani innych pomyslow, ani mozliwosci :-( ) tam bedzie na obserwacji + badanie kregoslupa. Uatalilam z p. Joanna, ze na poczatek posiedzi tam tydzien. Sam koszt pobytu , to 20x 7 = 140 + badania, Barry bedzie tam przyjety jako pies AFN-u, wiec jesli moglibyscie wspomoc (mamy tam pelen szpital zwierzakow), to prosze o wplaty na: Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie ul. Jagiełły 5 m. 19 14 - 100 Ostróda Numer konta: VWBank 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 nr konta dla przelewów z zagranicy: SWIFT: BIG BPLPW PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146 z dopiskiem "bary" pzdr GreenEvil Quote
em-chan Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 po weekendzie pójdzie 40 pln ode mnie i kolezanki, wiem że niewiele ale zawsze coś. Jak tylko psy mi się uspokoją, spróbuję jakiś bazarek dla barego wysmazyć... Zmysł, przepraszam że nie na dług, ale pewnie od KWL dowiesz się czemu Bary bardziej potrzebuje :placz: :placz: Quote
Zmysł Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 em-chan napisał(a):po weekendzie pójdzie 40 pln ode mnie i kolezanki, wiem że niewiele ale zawsze coś. Jak tylko psy mi się uspokoją, spróbuję jakiś bazarek dla barego wysmazyć... Zmysł, przepraszam że nie na dług, ale pewnie od KWL dowiesz się czemu Bary bardziej potrzebuje :placz: :placz: Nie ma żadnego problemu. I tak Wielkie Dzięki za dzisiejsze bazarki:loveu: Wiadomo, że trzeba rozsądnie zarządzać wpływami, pamiętać o starych długach, ale nie zapominając o bieżących potrzebach. Quote
em-chan Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Zmysł napisał(a):Nie ma żadnego problemu. I tak Wielkie Dzięki za dzisiejsze bazarki:loveu: Wiadomo, że trzeba rozsądnie zarządzać wpływami, pamiętać o starych długach, ale nie zapominając o bieżących potrzebach. i niestety wydaje mi się, ze te bierzące na tyle mnie przerastją, że nie myślę w ogóle o minionych potrzebach :( Quote
Zmysł Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wiem, że to wątek ogólny, a nie zadłużeniowy, ale ponieważ to mój pierwszy bazarek chciałem się pochwalić: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76608 Quote
anouk92 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Zmysł']Wiem, że to wątek ogólny, a nie zadłużeniowy, ale ponieważ to mój pierwszy bazarek chciałem się pochwalić: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76608 BRAWO:multi: Quote
Bazyliah Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witam, Mieszkam w Zielonce od niedawna, wychodzi na to, że niedaleko azylu. Mogę trochę pomóc np: robić fotki + ich obróbka np. w Photoshop, prowadzić i aktualizować www (właśnie odwiedziłam stronę - strasznie mało informacji na niej). Finansowo niestety dopiero pod koniec roku, kiedy wróce do pracy z urlopu wychowawczego. W Zielonce jest możliwość zakupienia świeżego mięsa wołowego typu skrawki (takie dość tłuste), przełyki itp. (ostatnio kupiłam dla BARFowych psów ok 8 kg za 10 zł). Jako, że tylko w czwartki można te dobroci dostać, mogę rano kupować mięcho i zawozić surowe do Pani Joanny albo w domu ugotować z ryżem i warzywami i takie gotowe podrzucić wieczorem. Myślę, że takie danie powinno być dla psiaków OK - niestety nie stać mnie na kupienie droższego. Niestety nie byłam w stanie przejść ponad 100 stron wątku, więc jeśli coś z ww jest potrzebne lub nie - piszcie. Quote
Zmysł Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Bazyliah napisał(a):Witam, Mieszkam w Zielonce od niedawna, wychodzi na to, że niedaleko azylu. Mogę trochę pomóc np: robić fotki + ich obróbka np. w Photoshop, prowadzić i aktualizować www (właśnie odwiedziłam stronę - strasznie mało informacji na niej). Finansowo niestety dopiero pod koniec roku, kiedy wróce do pracy z urlopu wychowawczego. W Zielonce jest możliwość zakupienia świeżego mięsa wołowego typu skrawki (takie dość tłuste), przełyki itp. (ostatnio kupiłam dla BARFowych psów ok 8 kg za 10 zł). Jako, że tylko w czwartki można te dobroci dostać, mogę rano kupować mięcho i zawozić surowe do Pani Joanny albo w domu ugotować z ryżem i warzywami i takie gotowe podrzucić wieczorem. Myślę, że takie danie powinno być dla psiaków OK - niestety nie stać mnie na kupienie droższego. Niestety nie byłam w stanie przejść ponad 100 stron wątku, więc jeśli coś z ww jest potrzebne lub nie - piszcie. Bardzo się cieszymy i witamy Cię serdecznie!!! Każda para rąk jest mile widziana, jedzonko również potrzebne wciąż. Najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z Joanną. 507 132 363. Quote
anouk92 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Bazyliah napisał(a):Witam, Mieszkam w Zielonce od niedawna, wychodzi na to, że niedaleko azylu. Mogę trochę pomóc np: robić fotki + ich obróbka np. w Photoshop, prowadzić i aktualizować www (właśnie odwiedziłam stronę - strasznie mało informacji na niej). Finansowo niestety dopiero pod koniec roku, kiedy wróce do pracy z urlopu wychowawczego. W Zielonce jest możliwość zakupienia świeżego mięsa wołowego typu skrawki (takie dość tłuste), przełyki itp. (ostatnio kupiłam dla BARFowych psów ok 8 kg za 10 zł). Jako, że tylko w czwartki można te dobroci dostać, mogę rano kupować mięcho i zawozić surowe do Pani Joanny albo w domu ugotować z ryżem i warzywami i takie gotowe podrzucić wieczorem. Myślę, że takie danie powinno być dla psiaków OK - niestety nie stać mnie na kupienie droższego. Niestety nie byłam w stanie przejść ponad 100 stron wątku, więc jeśli coś z ww jest potrzebne lub nie - piszcie. Co do strony internetowej to myślę że jaknajbardziej pomoc by się przydała. Na razie nie ma żadnych aktualizacji. No właśnie czy mogłabym dostać dostęp do robienia aktualizacji. W tym tygodniu mam trochę czasu i mogłabym zrobić aktualizacja - zwłaszcza opisy. Myślę że również trzeba by zrobić wurtualne adopcje - tak jak ma Emir na stronie np. 20 zł miesięcznie na utrzymanie konkretnego psiaka. Quote
Bazyliah Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Skontaktowana, umówiona na dostawę gotowanego jedzonka na czwartek. :) Podczas wizyty dogadamy w czym jeszcze mogę pomóc. Jak wrócę na jesieni do pracy, zorganizuję zbiórkę. Do tej pory robiłam zbiórki dla kotów z Konstancina, współpracownicy dzielnie przynosili dary :) Quote
Zmysł Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Bazyliah napisał(a):Skontaktowana, umówiona na dostawę gotowanego jedzonka na czwartek. :) Podczas wizyty dogadamy w czym jeszcze mogę pomóc. Jak wrócę na jesieni do pracy, zorganizuję zbiórkę. Do tej pory robiłam zbiórki dla kotów z Konstancina, współpracownicy dzielnie przynosili dary :) Super, dzięki w imieniu psiaków:loveu: Quote
KWL Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć 1. Jako że strona wykonana przez nas nie zostałą zaakceptowana przez panią Joannę z dniem dzisiejszym zostaje usunięta. Domenę mogę przekazać nieodpłatnie fundacji, materiały są ogólniedostępne na dogomanii. 2. W związku z ostatnimi zaszłościami Pryzjaciel Koni, Paros, Em-chan oraz ja kończymy współpracę z Fundacją Maja - dokończymy w miare możliwości rozpoczęte tematy, nie angażując się w nowe. Pozdrawiam KWL Quote
Bazyliah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja rozmawiałam z P. Joanną, że mogę zrobić fotki psów, żeby można było dodać więcej zdjęć na stronę. P. Joanna powiedziała, że na stronie są tylko najbardziej potrzebujące. Ja myślę, że nawet jeśli ten "mniej potrzebujący" znajdzie dobry dom, to też będzie dobrze. Poza tym właśnie wirtualne adopcje - sporo osób krępuje się wpłacić te 20 zł (a więcej nie ma), a przy takiej adopcji to coś innego - wspiera konkretnego psa za określone pieniądze. Jutro będę u P. Joanny, postaram się z nią porozmawiać. Tylko co dalej ze stroną??? Bo teraz nic na niej nie ma. Jak potrzeba pomocy w tym zakresie, dajcie znać - pisać kod może TŻ po południu, ja tylko grafikę, ale cały dzień. Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bardzo prosze o skontaktowanie się ze mna Anouk92. Czy wiadomości na PW dochodzą? Ela Quote
anouk92 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 waldi481 napisał(a):Bardzo prosze o skontaktowanie się ze mna Anouk92. Czy wiadomości na PW dochodzą? Ela Elu - już Wam odpisałam, niestety ale w domu mam problem z internetem i dopiero w pracy zobaczyłam Waszą wiadomość. Quote
Zmysł Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 anouk92 napisał(a):Elu - już Wam odpisałam, niestety ale w domu mam problem z internetem i dopiero w pracy zobaczyłam Waszą wiadomość. Chodziło o Twój numer konta, ja już Eli podałem. Quote
anouk92 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bazyliah napisał(a):Ja rozmawiałam z P. Joanną, że mogę zrobić fotki psów, żeby można było dodać więcej zdjęć na stronę. P. Joanna powiedziała, że na stronie są tylko najbardziej potrzebujące. Ja myślę, że nawet jeśli ten "mniej potrzebujący" znajdzie dobry dom, to też będzie dobrze. Poza tym właśnie wirtualne adopcje - sporo osób krępuje się wpłacić te 20 zł (a więcej nie ma), a przy takiej adopcji to coś innego - wspiera konkretnego psa za określone pieniądze. Jutro będę u P. Joanny, postaram się z nią porozmawiać. Tylko co dalej ze stroną??? Bo teraz nic na niej nie ma. Jak potrzeba pomocy w tym zakresie, dajcie znać - pisać kod może TŻ po południu, ja tylko grafikę, ale cały dzień. Na stronę tzreba wrzucić każdego psiaka z fundacji. Jeśli KWL odstąpi nam serwer to będziemy potrzebować kogoś kto nam zrobi stronkę. Ja jestem zielona w tych sprawach ale jak ktoś mi później pokaże jak ją edytować to mogę się zająć aktualizacją. Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bardzo dziękuje Aniu,że się odezwałaś. Ela Quote
Bazyliah Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jak będzie coś wiadomo z serwerem daj znać, jeśli będzie potrzebne miejsce porozmawiam z firmą, od której ja kupuję, może da się jeszcze coś podpiąć - nie obiecuję, że załatwię ale postaram się ponegocjować. Stronę nie ma problemu, mogę zrobić, w aktualizacje myślę, że warto by zaangażować chociaż ze dwie - trzy osoby, wiadomo czasami są pilne rzeczy do zrobienia na stronie, a jedna osoba może akutat być niedostępna. Osoby "zielone" też wskazane - TŻ zrobił mi edytor i szybko i prosto można dokonywać zmian na stronie. Stronę prostą robimy w ciągu ok. 3 dni, z większymi elementami graficznymi do tygodnia. Quote
Recommended Posts