Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

W związku z tym, że głosowanie w Krakvecie zbliża się do szczęśliwego końca oraz z prośbami, abym opisał, co dzieje się z niedawno przygarniętym przeze mnie kotkiem, pozwolę sobie na trochę prywaty i wkleję kilka zdjęć.

Oto wspomniany Bodzio

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
W związku z tym, że głosowanie w Krakvecie zbliża się do szczęśliwego końca oraz z prośbami, abym opisał, co dzieje się z niedawno przygarniętym przeze mnie kotkiem, pozwolę sobie na trochę prywaty i wkleję kilka zdjęć.

Oto wspomniany Bodzio

piękny a jakie ma uszydła wielkie;-)):diabloti: :diabloti:

jak byscie znali, słyszeli o kimś kto by dwa takie chcial przygarnac.. to ja mam... do oddania -zabrane spod Riviery Remont.. przy samej marszałkowskiej sie bawiły.. było troje maluchów i mama.. mama potem zniknęła;-( dwa maluchy odłowione z trzecim niewiadomo co sie stało.. kociaki mieszkaja obecnie u 92 -letniej pani..do poki nie znajdzie sie domek dla nich..

Posted

elainfo napisał(a):
piękny a jakie ma uszydła wielkie;-)):diabloti: :diabloti:

jak byscie znali, słyszeli o kimś kto by dwa takie chcial przygarnac.. to ja mam... do oddania -zabrane spod Riviery Remont.. przy samej marszałkowskiej sie bawiły.. było troje maluchów i mama.. mama potem zniknęła;-( dwa maluchy odłowione z trzecim niewiadomo co sie stało.. kociaki mieszkaja obecnie u 92 -letniej pani..do poki nie znajdzie sie domek dla nich..

U mnie się już nie pomieszczą. A przy okazji, Elainfo - Anouk wspominała o bazarkach...

Posted

Planuje dzis porobic te fotki.. mam te rzeczy w pracyniestety i nie dam rady tych wszystkich ksiązek do domu zawieźć autobusem.. przyniosłam dzis aparat do pracy i w wolenej chwili pocykam zdjecia.. tylko co dalej ?? komu mam wysłac fotki.. kto wystawi bazarki..??
Anouk niewiem kiedy wraca do pracy.. a w ten weekend brala slub.. iwec moze jestw podrózy poslubnej;-))

Posted

elainfo napisał(a):
ok!!- dzieki:loveu:

tylko poprosze cennik towarów, chyba ze zdasz się na mnie, ale to na własną Twoją osobistą odpowiedzialność :eviltong:

Posted

Zmysł napisał(a):
I w zasadzie to
wszystkiego najlepszego Anouk92 na nowej drodze życia:Rose:

Bardzo dziękuję!;)

No i przede wszystkim bardzo przepraszam że w tym miesiącu prawie wogóle się nie udzielam na wątkach ale najpierw długi wyjazd służbowy a później przygotowania do slubu no i w końcu sam ślub.
Cały tydzień będę tylko na necie z doskoku ale obiecuję że już od przyszłego tygodnia wszystko wróci do normy.

Zmysł jesteś WIELKI i świetnie sobie poradziłeś z Krakvetem:multi: .

Posted

Mam dwie wiadomości bardzo wesołą :lol: i smutną :-(

Wesoła :lol: to wklejam z Krakvetu :multi: :multi: :multi:

[SIZE="3"]Witam,

W konkursie lipcowym zwyciezyla fundacja Maja z Zielonki - gratulujemy!

Kliencie sklepu Krakvet, rezygnujac ze swoich rabatow uzbierali kwote 2376,90zl jako pomoc dla fundacji, sklep Krakvet przeznacza kwote 350zl jako pomoc dla fundacji - lacznie fundacja otrzyma pomoc w wysokosci 2726,90zl - jeszcze raz gratulujemy!

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko

oraz bardzo smutna :-( :-(

[SIZE="3"]zaginął Elbrus :-(

W dniu 28-go lipca 2007r (sobota) zaginął bokser, który czasowo przebywał przy Szkole Jazdy Skokowej GALOP w Kobyłce. Uwolnił się z obroży i nie ma go. Jeżeli ktoś go widział lub posiada informacje o miejscu pobytu boksera prosimy o informacje.

Posted

hmmmhmm.. to ja robie teraz za głos "Maji":

W imieniu Prezesa Fundacji w Obronie Zwierząt "MAJA"-Joanny Zaniewskiej -Janusz, składam gorące podziękowania za ciężką pracę i olbrzymie zaangażowanie w niesienie pomocy podopiecznym fundacji "MAJA" - Dogomaniakom , a w szczególności Zmysłowi:loveu:
Bardzo dziękuje wszystkim ,którzy głosowali na "Maję" w głosowaniu na Krakvecie- to dzieki WAm zdobylismy I miejsce a tym samym tak olbrzymią pomoc od organizatora konkursu.
Dziękuję w imieniu Pani Joanny ale przedewszystkim chyba jej podopiecznych psów..

Przed chwilą rozmawiałam z Joasią i bardzo bardzo mnie prosiła abym przelała ten text podziekowań w jej imieniu na tym forum- wiec zrobione;-))

Posted

to ja tak sobie myślę, może by w tej edycji wystawić Koci Świat? w końcu Kasia ma tam naszą Sabcię, można by spróbować się jakoś odwdzięczyć... bo póki co domku nie widać stałego :placz:

Posted

em-chan napisał(a):
to ja tak sobie myślę, może by w tej edycji wystawić Koci Świat? w końcu Kasia ma tam naszą Sabcię, można by spróbować się jakoś odwdzięczyć... bo póki co domku nie widać stałego :placz:

W tej edycji, wcześniej było ustalane, że głosujemy na Fundację Greven, czyli Pro Equo. Wspierała nas dzielnie przez dwa miesiące. :roll:
W następnej możemy na Koci Świat - wtedy koty nie odmówią chyba poparcia kotkom Kasi :lol:

Posted

Do licha! Dlaczego na stornie fundacji nie ma nr tel.?! Chciałam przekazać koce, prześcieradła, trochę smyczy, miski, legowisko bo mamy tego lekki nadmiar, ścigam Paros, która mi ucieka na wątkach :mad: , ale żeby na stronie nie było telefonu?
http://maja-zielonka.org/

Chyba, że jest inna strona.
Poproszę o nr tel. do Fundacji.

Posted

[quote name='asiuniap']Do licha! Dlaczego na stornie fundacji nie ma nr tel.?! Chciałam przekazać koce, prześcieradła, trochę smyczy, miski, legowisko bo mamy tego lekki nadmiar, ścigam Paros, która mi ucieka na wątkach :mad: , ale żeby na stronie nie było telefonu?
http://maja-zielonka.org/

Chyba, że jest inna strona.
Poproszę o nr tel. do Fundacji.

Tel do p. Joanny: 507 132 363

Posted

Owszem jest to numer używany przez Joannę, jednakże formalnie nie jest to numer fundacji która jako taka nie posiada własnego telefonu.
Tak przy okazji :mad:
Zdaje się że oprócz mnie były jakieś ktosie co miały aktualizować stronę, a widzę że od 1 czerwca nikt nic nie ruszał. Co to ma znaczyć - zapominamy o stronce ?:shake: