Zmysł Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 yewcia1 napisał(a):Poczytuję sobie Wasz wątek i widzę masę dobrej roboty - gratulacje. Troszke pomagam przy krakvecie nie wiele bo nie wiele ale zawsze coś, chwilowo jestem lekko niewydolna finansowo ( kończy mi się zasiłek):oops: , więc nie bardzo moge Was wesprzec. Chciałam powiedzieć, ze warto sledzic allegro czasami zdarza sie okazja i trafia się po rozsądnej cenie buda lub kojec. Pozdrawiam :loveu: Twoja pomoc jest nieoceniona:loveu: Quote
Zmysł Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 fizia napisał(a):Właśnie zagłosowałam. Trzymam kciuki!!! Dziękujemy za stałość uczuć:loveu: Tu jest wątek główny głosowania: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542&page=15 Quote
Zmysł Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 em-chan napisał(a):kochani, zapraszam do udziału w bazarkach: Pierwszy Bazarek Drugi Bazarek Trzeci Bazarek Czwarty Bazarek Piąty Bazarek Zapraszamy na bazarki! Quote
em-chan Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 na bazarki też zapraszam, fajne rzeczy znaleźć tam można. ogłaszam też zbiórkę fantów do wystawienia w tym tygodniu - zbierane będzie na dług, bo to pilne, ale jeśli mielibyście cos na Klarnecika - on naprawdę potrzebuje pomocy, a to że ma cokolwiek jest ogromnym wysiłkiem finansowym Przyjaciel_koni i KWL, pokrywają całkowicie koszta hoteliku i karmienia... więc jeśli znaleźlibyście coś do licytacji na Klarnecika, to ja poproszę :oops: Quote
Zmysł Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 em-chan napisał(a):na bazarki też zapraszam, fajne rzeczy znaleźć tam można. ogłaszam też zbiórkę fantów do wystawienia w tym tygodniu - zbierane będzie na dług, bo to pilne, ale jeśli mielibyście cos na Klarnecika - on naprawdę potrzebuje pomocy, a to że ma cokolwiek jest ogromnym wysiłkiem finansowym Przyjaciel_koni i KWL, pokrywają całkowicie koszta hoteliku i karmienia... więc jeśli znaleźlibyście coś do licytacji na Klarnecika, to ja poproszę :oops: Poszukam. Anouk ma sporo rzeczy do wystawienia, ale chyba jakieś kłopoty techniczne. Quote
anouk92 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Zmysł napisał(a):Poszukam. Anouk ma sporo rzeczy do wystawienia, ale chyba jakieś kłopoty techniczne. Nie mam kabelka - nie wiem gdzie jest. Jutro przekaże rzeczy Zmysła Eliinfo ona porobi zdjęcia. Quote
Zmysł Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 anouk92 napisał(a):Nie mam kabelka - nie wiem gdzie jest. Jutro przekaże rzeczy Zmysła Eliinfo ona porobi zdjęcia. Cool.;) ;) Quote
Ziutka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 KWL....czy jedzenie dla pani Małgosi się przydało :roll: Wiem, że nie było tego zbyt wiele :oops:....ale zawsze coś. Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 PILNE :na prośbę Cioteczki Alpiny zamieszczam taką informację: Dogomaniacy z Warszawy pomóżcie mi w transporcie tej małej suni od Iwonki z Legionowa(ok20km od Warszawy) do Lublina ...:modla: http://www.dogomania.pl/forum/showth...24#post6391124 Jesli ktoś ma takie możliwości bardzo proszę o kontakt z Alpiną lub ze mną. Przewidziana możliwość zwrotu kosztów transportu. Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Zmysł napisał(a):PILNE :na prośbę Cioteczki Alpiny zamieszczam taką informację: Dogomaniacy z Warszawy pomóżcie mi w transporcie tej małej suni od Iwonki z Legionowa(ok20km od Warszawy) do Lublina ...:modla: http://www.dogomania.pl/forum/showth...24#post6391124 Jesli ktoś ma takie możliwości bardzo proszę o kontakt z Alpiną lub ze mną. Przewidziana możliwość zwrotu kosztów transportu. Jeszcze raz ten link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6391124#post6391124 Quote
paros Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Teraz z kolei boksia do pilnej adopcji :-( :-( pani wyjechała za granicę, boksia bezdomna :shake: :-( Quote
Zmysł Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 paros napisał(a):Teraz z kolei boksia do pilnej adopcji :-( :-( pani wyjechała za granicę, boksia bezdomna :shake: :-( No i kolejna bida:-( Quote
KWL Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jeszcze nie dojechało :-(. W zielonce będę chyba dopiero w weekend. Quote
paros Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kolejny psiak w potrzebie :-( w baaaaardzo dużej potrzebie :-( SOS - HORROR :mad: :-( :-( Quote
Zmysł Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A ja mam miłą wiadomość w końcu. Przyjemnie mi zakomunikować, że na cześć Fundacji Maja została nazwana pewna urocza sunia, która obecnie znajduje się w Lublinie. Oto jej wątek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75833&page=12 Quote
Ziutka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Zmysł napisał(a):A ja mam miłą wiadomość w końcu. Przyjemnie mi zakomunikować, że na cześć Fundacji Maja została nazwana pewna urocza sunia, która obecnie znajduje się w Lublinie. Oto jej wątek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75833&page=12 :multi: :multi: :multi:....piękna Majeczka :loveu: A boksia, której pani wyjechała za granicę będzie miała DT u Full House z dogo :multi: :multi: Quote
em-chan Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ziuta-23 napisał(a)::multi: :multi: :multi:....piękna Majeczka :loveu: A boksia, której pani wyjechała za granicę będzie miała DT u Full House z dogo :multi: :multi: oby to był początek Tygodnia Udanych Adopcji... u mnie na razie dobrze nie jest, ale mam nadzieję że się poprawi. teraz oba śpią wykąpane :) Quote
Zmysł Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 em-chan napisał(a):oby to był początek Tygodnia Udanych Adopcji... u mnie na razie dobrze nie jest, ale mam nadzieję że się poprawi. teraz oba śpią wykąpane :) Pieseczki rozrabiają? Quote
em-chan Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zmysł napisał(a):Pieseczki rozrabiają? ja już nie wiem jak to nazwac, bo rozrabianie to za delikatne słowo... dom wariatów to przy tym sanatorium... :smhair2: Quote
Zmysł Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 em-chan napisał(a):ja już nie wiem jak to nazwac, bo rozrabianie to za delikatne słowo... dom wariatów to przy tym sanatorium... :smhair2: A to kochane zawadiaki!!! Quote
em-chan Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Zmysł napisał(a):A to kochane zawadiaki!!! ano kochane... jeszcze dwa tygodnie razem, mam nadzieję że mi nie rozwojują mieszkania w tym czasie :) Quote
em-chan Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Zmysł napisał(a):Czy wiemy, kiedy wraca Przyjaciel Koni? podobno coś koło połowy sierpnia, KWL powinien wiedzieć, ale on na necie dopiero koło środy pewnie. Kochani czy ktoś z Was nie jedzie dziś przypadkiem do Sochaczewa? Quote
em-chan Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 pilnie potrzebny tymczas bądź hotelik dla ok. 10-miesięcznej suczki, jakieś 10 kilo, niestety nie mogę zapłacić więcj jak 300 pln, na dwa weekendy mogę ją zabrać do siebie... jest to dla mnie teraz najbardziej pilne, prosże jeśli tylko wiecie gdzie szukać, gdzie dzwonić - to naprawdę ważne :-( :-( Quote
paros Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Zmysł napisał(a):Czy wiemy, kiedy wraca Przyjaciel Koni? Mówiła, że 20-go sierpnia :roll: Quote
Recommended Posts