Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

yewcia1 napisał(a):
Poczytuję sobie Wasz wątek i widzę masę dobrej roboty - gratulacje.
Troszke pomagam przy krakvecie nie wiele bo nie wiele ale zawsze coś, chwilowo jestem lekko niewydolna finansowo ( kończy mi się zasiłek):oops: , więc nie bardzo moge Was wesprzec.

Chciałam powiedzieć, ze warto sledzic allegro czasami zdarza sie okazja i trafia się po rozsądnej cenie buda lub kojec.

Pozdrawiam
:loveu:

Twoja pomoc jest nieoceniona:loveu:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

na bazarki też zapraszam, fajne rzeczy znaleźć tam można.

ogłaszam też zbiórkę fantów do wystawienia w tym tygodniu - zbierane będzie na dług, bo to pilne, ale jeśli mielibyście cos na Klarnecika - on naprawdę potrzebuje pomocy, a to że ma cokolwiek jest ogromnym wysiłkiem finansowym Przyjaciel_koni i KWL, pokrywają całkowicie koszta hoteliku i karmienia... więc jeśli znaleźlibyście coś do licytacji na Klarnecika, to ja poproszę :oops:

Posted

em-chan napisał(a):
na bazarki też zapraszam, fajne rzeczy znaleźć tam można.

ogłaszam też zbiórkę fantów do wystawienia w tym tygodniu - zbierane będzie na dług, bo to pilne, ale jeśli mielibyście cos na Klarnecika - on naprawdę potrzebuje pomocy, a to że ma cokolwiek jest ogromnym wysiłkiem finansowym Przyjaciel_koni i KWL, pokrywają całkowicie koszta hoteliku i karmienia... więc jeśli znaleźlibyście coś do licytacji na Klarnecika, to ja poproszę :oops:

Poszukam. Anouk ma sporo rzeczy do wystawienia, ale chyba jakieś kłopoty techniczne.

Posted

Zmysł napisał(a):
Poszukam. Anouk ma sporo rzeczy do wystawienia, ale chyba jakieś kłopoty techniczne.

Nie mam kabelka - nie wiem gdzie jest.
Jutro przekaże rzeczy Zmysła Eliinfo ona porobi zdjęcia.

Posted

Zmysł napisał(a):
PILNE :na prośbę Cioteczki Alpiny zamieszczam taką informację:

Dogomaniacy z Warszawy pomóżcie mi w transporcie tej małej suni od Iwonki z Legionowa(ok20km od Warszawy) do Lublina ...:modla:
http://www.dogomania.pl/forum/showth...24#post6391124

Jesli ktoś ma takie możliwości bardzo proszę o kontakt z Alpiną lub ze mną. Przewidziana możliwość zwrotu kosztów transportu.

Jeszcze raz ten link

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6391124#post6391124

Posted

Zmysł napisał(a):
A ja mam miłą wiadomość w końcu. Przyjemnie mi zakomunikować, że na cześć Fundacji Maja została nazwana pewna urocza sunia, która obecnie znajduje się w Lublinie. Oto jej wątek.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75833&page=12

:multi: :multi: :multi:....piękna Majeczka :loveu:

A boksia, której pani wyjechała za granicę będzie miała DT u Full House z dogo :multi: :multi:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
:multi: :multi: :multi:....piękna Majeczka :loveu:

A boksia, której pani wyjechała za granicę będzie miała DT u Full House z dogo :multi: :multi:

oby to był początek Tygodnia Udanych Adopcji... u mnie na razie dobrze nie jest, ale mam nadzieję że się poprawi. teraz oba śpią wykąpane :)

Posted

em-chan napisał(a):
oby to był początek Tygodnia Udanych Adopcji... u mnie na razie dobrze nie jest, ale mam nadzieję że się poprawi. teraz oba śpią wykąpane :)

Pieseczki rozrabiają?

Posted

Zmysł napisał(a):
Pieseczki rozrabiają?

ja już nie wiem jak to nazwac, bo rozrabianie to za delikatne słowo... dom wariatów to przy tym sanatorium... :smhair2:

Posted

em-chan napisał(a):
ja już nie wiem jak to nazwac, bo rozrabianie to za delikatne słowo... dom wariatów to przy tym sanatorium... :smhair2:

A to kochane zawadiaki!!!

Posted

Zmysł napisał(a):
Czy wiemy, kiedy wraca Przyjaciel Koni?

podobno coś koło połowy sierpnia, KWL powinien wiedzieć, ale on na necie dopiero koło środy pewnie. Kochani czy ktoś z Was nie jedzie dziś przypadkiem do Sochaczewa?

Posted

pilnie potrzebny tymczas bądź hotelik dla ok. 10-miesięcznej suczki, jakieś 10 kilo, niestety nie mogę zapłacić więcj jak 300 pln, na dwa weekendy mogę ją zabrać do siebie... jest to dla mnie teraz najbardziej pilne, prosże jeśli tylko wiecie gdzie szukać, gdzie dzwonić - to naprawdę ważne :-( :-(