Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Wszystkie posiadane przez nas namiary na Fundacje przekazałam na beaglach.Skontaktują sie w przyszłym tygodniu.
Ela

Posted

Figu napisał(a):
Anouk, ja jeszcze raz z tym samym nudnym pytaniem: czy przesyłka z karmą dotarła??

hej Anouk pewnie jutro na spokojnie nadrobi zaległosci na Dogomanii;-))
przez tyzień była bardzo bardzo daleko...cierpliwosci;-))

Posted

Wiem, wiem, delegacja..
Ale już wszystko wiem,,paczka szczęśliwie dotarła. Mogę szykować następną :)

Mój TZ ma znajomą, która chętnie przygarnie bernardynkę. Tyle tylko że raczej młodszą.. może jest takowa w Zielonce? Albo może ktoś gdzieś słyszał o takiej psiulce?

Posted

Figu napisał(a):
Wiem, wiem, delegacja..
Ale już wszystko wiem,,paczka szczęśliwie dotarła. Mogę szykować następną :)

Mój TZ ma znajomą, która chętnie przygarnie bernardynkę. Tyle tylko że raczej młodszą.. może jest takowa w Zielonce? Albo może ktoś gdzieś słyszał o takiej psiulce?

Tak, tak paczka dotarła - moja mama się przeraziła jak ją przywieźli - ledwie wpakowali ją do garażu. Dziękujemy:loveu: :loveu:

Na razie bernardynki nie ma - ale za to jest piękna szara kaukazka - młoda, wysterylizowana - dużo o niej nie wiem ale można zapytać Asię - zdjęć też niestety nie ma ale też można zrobić.

Posted

em-chan i jak z tymi moimi fantami?
masz czas żeby zająć się bazarkami?chcialabym przekazać pieniążki na klarnecika bo u niego z kasą bardzo krucho a nadal nie poprawil sie jego stan zdrowia:shake:

Posted

Figu napisał(a):
Co do kaukazki, to ja też proszę o zdjęcia, bo może uda mi się przekonać babeczkę że będzie lepsza od bernardynki :)

Postaram się podjechać i zrobić zdjęcia.
W sobotę byłam w Zielonce ale niestety mój aparat ma pełną karte pamięci, a zgubiłam kabelek i nie mogę ściągnąć żadnych zdjęc - a są tam Skrzaty i bazarkowe rzeczy od Zmysła - muszą znaleźć jakiś kabelek bo nie mam pojęcia gdzie jest mój.

Rozmawiałyśmy z P.Małgosią i można by u niej na podwórku postawić 3 kojce - pomogłoby to w jakimś stopniu zmniejszyć wydatki na hoteliki.
No ale oczywiście jest problem - nie ma za co postawić tych kojców.

Poznałam wspaniałą osobę w sobotę i opowiedziałam jej o dogomanii i o naszych bazarkach - i wiecie co od razu pobiegła i przyniosła mi piękny stary, złoty pierścionek do wystawienia na bazarek i jeszcze zestaw kubeczków np. do barszczyku - ale w związku z tym że nie mam kabelka - będą musiały grzecznie poczekać na sesję.
Pomyślałam że te pieniądze mogłyby zasilić nową skarpetę kojcową - dajcie znać co o tym myślicie.

Posted

anouk92 napisał(a):
Postaram się podjechać i zrobić zdjęcia.
W sobotę byłam w Zielonce ale niestety mój aparat ma pełną karte pamięci, a zgubiłam kabelek i nie mogę ściągnąć żadnych zdjęc - a są tam Skrzaty i bazarkowe rzeczy od Zmysła - muszą znaleźć jakiś kabelek bo nie mam pojęcia gdzie jest mój.

Rozmawiałyśmy z P.Małgosią i można by u niej na podwórku postawić 3 kojce - pomogłoby to w jakimś stopniu zmniejszyć wydatki na hoteliki.
No ale oczywiście jest problem - nie ma za co postawić tych kojców.

Poznałam wspaniałą osobę w sobotę i opowiedziałam jej o dogomanii i o naszych bazarkach - i wiecie co od razu pobiegła i przyniosła mi piękny stary, złoty pierścionek do wystawienia na bazarek i jeszcze zestaw kubeczków np. do barszczyku - ale w związku z tym że nie mam kabelka - będą musiały grzecznie poczekać na sesję.
Pomyślałam że te pieniądze mogłyby zasilić nową skarpetę kojcową - dajcie znać co o tym myślicie.

Mogą zasilać, ale należy pamiętać o jakimś umiejętnym rozdzielaniu funduszy na bieżące i stare długi. Od bardzo długiego czasu nic się nie dzieje w sprawie starego zadłużenia, za chwilę może być duży problem.

Posted

Kojce u pani Małgosi to bardzo dobry pomysł. Jednak wydaje mi się że należy pamiętać o tym że dogo ma pewną określoną wydolność i kierować się zasadą
jedna akcja na raz. Jak słusznie napisał wujek Zmysł - mamy problemy z jedną zaczętą -dopóki tego nie skończymy nie ma co zaczynać kolejnej.
Moim zdaniem - zapisujemy na pierwszym miejscu w kategorii "to do" i wracamy do tego na początku września - po wakacjach

Posted

Poczytuję sobie Wasz wątek i widzę masę dobrej roboty - gratulacje.
Troszke pomagam przy krakvecie nie wiele bo nie wiele ale zawsze coś, chwilowo jestem lekko niewydolna finansowo ( kończy mi się zasiłek):oops: , więc nie bardzo moge Was wesprzec.

Chciałam powiedzieć, ze warto sledzic allegro czasami zdarza sie okazja i trafia się po rozsądnej cenie buda lub kojec.

Pozdrawiam
:loveu:

Posted

yewcia1 napisał(a):
Poczytuję sobie Wasz wątek i widzę masę dobrej roboty - gratulacje.
Troszke pomagam przy krakvecie nie wiele bo nie wiele ale zawsze coś, chwilowo jestem lekko niewydolna finansowo ( kończy mi się zasiłek):oops: , więc nie bardzo moge Was wesprzec.

Chciałam powiedzieć, ze warto sledzic allegro czasami zdarza sie okazja i trafia się po rozsądnej cenie buda lub kojec.

Pozdrawiam
:loveu:

Yewcia dziękujemy za Twoje wsparcie - to naprawdę ważne że osoby które są daleko od Zielonki chcą pomóc - nieważne jak, ważne że tu jesteś i pomagasz nam mentalnie:loveu: