Figu Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Anouk, ja jeszcze raz z tym samym nudnym pytaniem: czy przesyłka z karmą dotarła?? Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Wszystkie posiadane przez nas namiary na Fundacje przekazałam na beaglach.Skontaktują sie w przyszłym tygodniu. Ela Quote
MichalMi Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 dołożyłem jeszcze jeden głos :) przy okazji podbijam Quote
elainfo Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Figu napisał(a):Anouk, ja jeszcze raz z tym samym nudnym pytaniem: czy przesyłka z karmą dotarła?? hej Anouk pewnie jutro na spokojnie nadrobi zaległosci na Dogomanii;-)) przez tyzień była bardzo bardzo daleko...cierpliwosci;-)) Quote
Figu Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Wiem, wiem, delegacja.. Ale już wszystko wiem,,paczka szczęśliwie dotarła. Mogę szykować następną :) Mój TZ ma znajomą, która chętnie przygarnie bernardynkę. Tyle tylko że raczej młodszą.. może jest takowa w Zielonce? Albo może ktoś gdzieś słyszał o takiej psiulce? Quote
_beatka_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 barnardyny też się zdarzają, najlepiej sprawdzać na bierzaco watki na psach w potrzebie:cool3: Quote
_beatka_ Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 tutaj masz strone adopcji bernardynkow http://www.bernardyny.net/ Quote
anouk92 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Figu napisał(a):Wiem, wiem, delegacja.. Ale już wszystko wiem,,paczka szczęśliwie dotarła. Mogę szykować następną :) Mój TZ ma znajomą, która chętnie przygarnie bernardynkę. Tyle tylko że raczej młodszą.. może jest takowa w Zielonce? Albo może ktoś gdzieś słyszał o takiej psiulce? Tak, tak paczka dotarła - moja mama się przeraziła jak ją przywieźli - ledwie wpakowali ją do garażu. Dziękujemy:loveu: :loveu: Na razie bernardynki nie ma - ale za to jest piękna szara kaukazka - młoda, wysterylizowana - dużo o niej nie wiem ale można zapytać Asię - zdjęć też niestety nie ma ale też można zrobić. Quote
paros Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dwaj bracia szczeniaczki Flip & Flap szukają domu :-( Quote
Zmysł Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='paros']Dwaj bracia szczeniaczki Flip & Flap szukają domu :-( Kolejna dramatyczna sprawa:shake: Quote
_beatka_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 em-chan i jak z tymi moimi fantami? masz czas żeby zająć się bazarkami?chcialabym przekazać pieniążki na klarnecika bo u niego z kasą bardzo krucho a nadal nie poprawil sie jego stan zdrowia:shake: Quote
Zmysł Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 MichalMi napisał(a):dołożyłem jeszcze jeden głos :) przy okazji podbijam Dzięki. Może znajomych uda się namówić? Każdy głos bardzo ważny! Quote
paros Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A ja mam jeszcze trzy bidy :shake: :-( :-( Dex chciano go ukamieniować :-( :-( Znaleziony piękny rudawy pies :roll: Zostawiono ONka przy przeprowadzce "pod chmurką" przed kilku laty :-( :-( Quote
Zmysł Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='paros']A ja mam jeszcze trzy bidy :shake: :-( :-( Dex chciano go ukamieniować :-( :-( Znaleziony piękny rudawy pies :roll: Zostawiono ONka przy przeprowadzce "pod chmurką" przed kilku laty :-( :-( :-( :-( :-( Quote
KWL Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Owczarkę kaukaską jak tylko będą zdjęcia poproszę do mnie - powstawiamy na kaukazie strony. Quote
Figu Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Co do kaukazki, to ja też proszę o zdjęcia, bo może uda mi się przekonać babeczkę że będzie lepsza od bernardynki :) Quote
anouk92 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Figu napisał(a):Co do kaukazki, to ja też proszę o zdjęcia, bo może uda mi się przekonać babeczkę że będzie lepsza od bernardynki :) Postaram się podjechać i zrobić zdjęcia. W sobotę byłam w Zielonce ale niestety mój aparat ma pełną karte pamięci, a zgubiłam kabelek i nie mogę ściągnąć żadnych zdjęc - a są tam Skrzaty i bazarkowe rzeczy od Zmysła - muszą znaleźć jakiś kabelek bo nie mam pojęcia gdzie jest mój. Rozmawiałyśmy z P.Małgosią i można by u niej na podwórku postawić 3 kojce - pomogłoby to w jakimś stopniu zmniejszyć wydatki na hoteliki. No ale oczywiście jest problem - nie ma za co postawić tych kojców. Poznałam wspaniałą osobę w sobotę i opowiedziałam jej o dogomanii i o naszych bazarkach - i wiecie co od razu pobiegła i przyniosła mi piękny stary, złoty pierścionek do wystawienia na bazarek i jeszcze zestaw kubeczków np. do barszczyku - ale w związku z tym że nie mam kabelka - będą musiały grzecznie poczekać na sesję. Pomyślałam że te pieniądze mogłyby zasilić nową skarpetę kojcową - dajcie znać co o tym myślicie. Quote
em-chan Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Anouk, a powiedz no, jaki masz aparat? bo może da się jakoś ten kabelek wynaleźć? Quote
Zmysł Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 anouk92 napisał(a):Postaram się podjechać i zrobić zdjęcia. W sobotę byłam w Zielonce ale niestety mój aparat ma pełną karte pamięci, a zgubiłam kabelek i nie mogę ściągnąć żadnych zdjęc - a są tam Skrzaty i bazarkowe rzeczy od Zmysła - muszą znaleźć jakiś kabelek bo nie mam pojęcia gdzie jest mój. Rozmawiałyśmy z P.Małgosią i można by u niej na podwórku postawić 3 kojce - pomogłoby to w jakimś stopniu zmniejszyć wydatki na hoteliki. No ale oczywiście jest problem - nie ma za co postawić tych kojców. Poznałam wspaniałą osobę w sobotę i opowiedziałam jej o dogomanii i o naszych bazarkach - i wiecie co od razu pobiegła i przyniosła mi piękny stary, złoty pierścionek do wystawienia na bazarek i jeszcze zestaw kubeczków np. do barszczyku - ale w związku z tym że nie mam kabelka - będą musiały grzecznie poczekać na sesję. Pomyślałam że te pieniądze mogłyby zasilić nową skarpetę kojcową - dajcie znać co o tym myślicie. Mogą zasilać, ale należy pamiętać o jakimś umiejętnym rozdzielaniu funduszy na bieżące i stare długi. Od bardzo długiego czasu nic się nie dzieje w sprawie starego zadłużenia, za chwilę może być duży problem. Quote
KWL Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kojce u pani Małgosi to bardzo dobry pomysł. Jednak wydaje mi się że należy pamiętać o tym że dogo ma pewną określoną wydolność i kierować się zasadą jedna akcja na raz. Jak słusznie napisał wujek Zmysł - mamy problemy z jedną zaczętą -dopóki tego nie skończymy nie ma co zaczynać kolejnej. Moim zdaniem - zapisujemy na pierwszym miejscu w kategorii "to do" i wracamy do tego na początku września - po wakacjach Quote
em-chan Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 kochani, zapraszam do udziału w bazarkach: [SIZE="4"]Pierwszy Bazarek [SIZE="4"]Drugi Bazarek [SIZE="4"]Trzeci Bazarek [SIZE="4"]Czwarty Bazarek [SIZE="4"]Piąty Bazarek Quote
yewcia1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Poczytuję sobie Wasz wątek i widzę masę dobrej roboty - gratulacje. Troszke pomagam przy krakvecie nie wiele bo nie wiele ale zawsze coś, chwilowo jestem lekko niewydolna finansowo ( kończy mi się zasiłek):oops: , więc nie bardzo moge Was wesprzec. Chciałam powiedzieć, ze warto sledzic allegro czasami zdarza sie okazja i trafia się po rozsądnej cenie buda lub kojec. Pozdrawiam :loveu: Quote
anouk92 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 yewcia1 napisał(a):Poczytuję sobie Wasz wątek i widzę masę dobrej roboty - gratulacje. Troszke pomagam przy krakvecie nie wiele bo nie wiele ale zawsze coś, chwilowo jestem lekko niewydolna finansowo ( kończy mi się zasiłek):oops: , więc nie bardzo moge Was wesprzec. Chciałam powiedzieć, ze warto sledzic allegro czasami zdarza sie okazja i trafia się po rozsądnej cenie buda lub kojec. Pozdrawiam :loveu: Yewcia dziękujemy za Twoje wsparcie - to naprawdę ważne że osoby które są daleko od Zielonki chcą pomóc - nieważne jak, ważne że tu jesteś i pomagasz nam mentalnie:loveu: Quote
Recommended Posts