anouk92 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Figu napisał(a):Witam wszystkich pierwszy raz zgłaszam się na dogo, więc może coś mi nie wyjść.. Jestem szczęśliwą nową pancią Saharki-teraz Kiwi i chciałybyśmy razem z moimi psiuniami wspomóc trochę te zielonkowe psiaki. Mam już zamówione troszkę karmy, potrzebuję tylko namiary, gdzie ją wysłać - osobiście nie mogę, bo na razie jestem jeszcze w Katowicach. Poza tym w sierpniu mamy z moim miśkiem ślub i powinniśmy uzbierać trochę karmy (zażyczyliśmy sobie zamiast kfiatuff), więc potem też podrzucimy. pozdrowienia Witamy nową dogomaniaczkę i właściecielkę pięknej Saharay - prosimy o relację z nowego domu i może jakieś fotki.;) Bardzo dziękujemy że zdecydowałaś się dać dom takiej psince jak Sahara:loveu: . Jeśli chcesz wysłać jakąś paczkę z jedzonkiem to możesz ją wysłać na mój adres a ja ją podrzucę do Zielonki - daj znać to wyślę Ci wiadomość z moim adresem. Raz jeszcze witamy i dziękujemy!!!:multi: Quote
anouk92 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Już widziałam fotki Sahary vel.Kiwi na jej wątku - piękne:loveu: Quote
KWL Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Figu napisał(a):Witam wszystkich pierwszy raz zgłaszam się na dogo, więc może coś mi nie wyjść.. Jestem szczęśliwą nową pancią Saharki-teraz Kiwi i chciałybyśmy razem z moimi psiuniami wspomóc trochę te zielonkowe psiaki. Mam już zamówione troszkę karmy, potrzebuję tylko namiary, gdzie ją wysłać - osobiście nie mogę, bo na razie jestem jeszcze w Katowicach. Poza tym w sierpniu mamy z moim miśkiem ślub i powinniśmy uzbierać trochę karmy (zażyczyliśmy sobie zamiast kfiatuff), więc potem też podrzucimy. pozdrowienia Witamy serdecznie, i bardzo dziękujemy :-) Quote
_beatka_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 witamy serdecznie na dogo:multi: ależ sahara u was wypiękniala, widać że fryzura na sznaucerka jej sluży:cool3: sluchajcie mam parę rzeczy na bazarek, chcialabym żeby poszly na bierzące sprawy zielonki, karmę itp i pomyślalam, ze zamiast robić wplaty na afn z ktorego zdejmowane są prowizję lepiej dać konto do kogoś kto jeździ do pani joanny i zawozi pakunki?co o tym myślicie? zglasza się ktoś na ochotnika?:cool3: Quote
Figu Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 anouk92 napisał(a):Witamy nową dogomaniaczkę i właściecielkę pięknej Saharay - prosimy o relację z nowego domu i może jakieś fotki.;) Bardzo dziękujemy że zdecydowałaś się dać dom takiej psince jak Sahara:loveu: . Jeśli chcesz wysłać jakąś paczkę z jedzonkiem to możesz ją wysłać na mój adres a ja ją podrzucę do Zielonki - daj znać to wyślę Ci wiadomość z moim adresem. Raz jeszcze witamy i dziękujemy!!!:multi: To super, proszę w takim razie o namiary (może na maila,albo sms- Krzysztof ma mój nr) paczka pójdzie pewnie jeszcze w tym tygodniu. Jeśli potrzebujecie pomocy, to jestem zawsze chętna w miarę możliwości. Mogę na przykład dostarczyć środki opatrunkowe (kompresy, wata, lignina, bandaże, strzykawki, igły itp.) i leki - w końcu jestem pigularą;) Zawożę takie zestawy do zaprzyjaźnionego schronu w Rudzie Śl. i wiem, że zawsze się przydają. Quote
anouk92 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Figu napisał(a):To super, proszę w takim razie o namiary (może na maila,albo sms- Krzysztof ma mój nr) paczka pójdzie pewnie jeszcze w tym tygodniu. Jeśli potrzebujecie pomocy, to jestem zawsze chętna w miarę możliwości. Mogę na przykład dostarczyć środki opatrunkowe (kompresy, wata, lignina, bandaże, strzykawki, igły itp.) i leki - w końcu jestem pigularą;) Zawożę takie zestawy do zaprzyjaźnionego schronu w Rudzie Śl. i wiem, że zawsze się przydają. Jeśli chodzi o opatrunki i leki to chyba raczej nie - w przytulisku nie ma nawet gabinetu wet - jeśli coś się dzieję to jezdzimy do lecznicy z którą współpracujemy. Proszę wyślij mi sms ze swoim numerem telefonu to wyślę Ci swój adres. Mój numer: 513-077-146 Ania Quote
KWL Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No nie wiem czy sie nam nie przyda Aniu. Kilka naszych psów jest leczonych, co prawda nie na miejscu, ale każde zmniejszenie kosztów jest dla nas istote. Pamietaj tez że nasza Sabcia jest u Kasi w Kocim Świecie, a Kasia na pewno ptrzebuje różnych środków. Na pewno bedziemy naszą nową koleżanke nie raz prosic o medykamenty :-) Quote
anouk92 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 KWL napisał(a):No nie wiem czy sie nam nie przyda Aniu. Kilka naszych psów jest leczonych, co prawda nie na miejscu, ale każde zmniejszenie kosztów jest dla nas istote. Pamietaj tez że nasza Sabcia jest u Kasi w Kocim Świecie, a Kasia na pewno ptrzebuje różnych środków. Na pewno bedziemy naszą nową koleżanke nie raz prosic o medykamenty :-) No to przepraszam - ja jak słyszę strzykawka to mnie ciarki przechodzą. Chociaż jak trzeba zrobić zastrzyk to zrobię. Quote
Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 anouk92 napisał(a):No to przepraszam - ja jak słyszę strzykawka to mnie ciarki przechodzą. Chociaż jak trzeba zrobić zastrzyk to zrobię. Dobrze wiedzieć. Quote
_beatka_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 dajcie mi prosze odpowiedz na pytanie z wcześniejszej strony:cool3: Quote
Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 _beatka_ napisał(a):witamy serdecznie na dogo:multi: ależ sahara u was wypiękniala, widać że fryzura na sznaucerka jej sluży:cool3: sluchajcie mam parę rzeczy na bazarek, chcialabym żeby poszly na bierzące sprawy zielonki, karmę itp i pomyślalam, ze zamiast robić wplaty na afn z ktorego zdejmowane są prowizję lepiej dać konto do kogoś kto jeździ do pani joanny i zawozi pakunki?co o tym myślicie? zglasza się ktoś na ochotnika?:cool3: Anouk zbiera wpłaty, ale to dotyczy starego zadłużenia. Jeśli chodzi o bieżące to ewentualnie do mnie. Ja dosyć regularnie pakuję żarło w bagażnik i do Zielonki. Jeśli nikt z decydentów nie zgłosi sprzeciwu mogę zbierać. Quote
_beatka_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 super, to wyślij mi proszę namiary na swoje konto:razz: a ja jutro powystawiam rzeczy:cool3: Quote
Zmysł Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 _beatka_ napisał(a):super, to wyślij mi proszę namiary na swoje konto:razz: a ja jutro powystawiam rzeczy:cool3: Dobra, zaraz wyślę. Dzięki za pomoc "zieloniakom". Quote
_beatka_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 sprawa się trochę pokomplikowala, najprawdopodiobniej bede wyjeżdżac ok 20 lipca wiec technicznie nie mam jak wystawić bazarków:shake: chyba, że ktoś z was się podejmie? ja obrobię zdjęcia i opiszę przedmioty a ktoś to wystawi?:razz: Quote
Zmysł Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 _beatka_ napisał(a):sprawa się trochę pokomplikowala, najprawdopodiobniej bede wyjeżdżac ok 20 lipca wiec technicznie nie mam jak wystawić bazarków:shake: chyba, że ktoś z was się podejmie? ja obrobię zdjęcia i opiszę przedmioty a ktoś to wystawi?:razz: Ja niestety nie umiem - słabość techniczna. Co najwyżej mogę podnosić i kontrolować na bieżąco. Quote
_beatka_ Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 no wlaśnie problem jest w tym, że ten kto zaloży wątek tylko może edytować pierwszego psta... a inaczej cięzko prowadzić aukcje bo ludzie nie widzą kwot w licytacji na bierząco....:roll: Quote
Zmysł Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 _beatka_ napisał(a):no wlaśnie problem jest w tym, że ten kto zaloży wątek tylko może edytować pierwszego psta... a inaczej cięzko prowadzić aukcje bo ludzie nie widzą kwot w licytacji na bierząco....:roll: Racja:shake: :shake: Quote
Zmysł Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Chyba się uda zdobyć trochę jakże potrzebnego jedzonka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74259&page=2 Quote
paros Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 _beatka_ napisał(a):sprawa się trochę pokomplikowala, najprawdopodiobniej bede wyjeżdżac ok 20 lipca wiec technicznie nie mam jak wystawić bazarków:shake: chyba, że ktoś z was się podejmie? ja obrobię zdjęcia i opiszę przedmioty a ktoś to wystawi?:razz: W poniedziałek wróci chyba Em-chan :lol: to może ona poprowadzi? :roll: Quote
Figu Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Anouk92, czy paczka z karmą dotarła do Ciebie? Miała być dzisiaj - jeśli nie to muszę wykłócić się z kurierem Quote
_beatka_ Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 em-chan jakby się zgodzila to byloby super, ja bym obrobila zdujęcia i wszystko przygotowala, ale technicznie nie bede miala jak aukcji dociągnąć do końca:roll: Quote
elainfo Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Figu napisał(a):Anouk92, czy paczka z karmą dotarła do Ciebie? Miała być dzisiaj - jeśli nie to muszę wykłócić się z kurierem Anouk jest w delegacji i wraca w przyszły piatek..ale u niej domu zazwyczaj ktos jest... ale mozesz sprawdzic chyba u kuriera czy dotarła..;-)?? Quote
elainfo Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Zmysł napisał(a):Chyba się uda zdobyć trochę jakże potrzebnego jedzonka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74259&page=2 SUPPPPEERRRRRRR!!!zmysł a to dzis w sobote czy za tydzien te karme chce przewieźć Kalif???? Asia dziś wiezie Sabcie do Głowna... Quote
Zmysł Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 elainfo napisał(a):SUPPPPEERRRRRRR!!!zmysł a to dzis w sobote czy za tydzien te karme chce przewieźć Kalif???? Asia dziś wiezie Sabcie do Głowna... Za tydzień. Quote
em-chan Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 paros napisał(a):W poniedziałek wróci chyba Em-chan :lol: to może ona poprowadzi? :roll: eeeee... em-chan wraca w poniedziałek w nocy, we wtorek pojawi sie kolejne 4 bazarki - wlasnie obrabiam zdjecia, ale tu mam tylko wdzwonke i to jest tak wolne ze wyslanie jednego zdjecia zajmuje jakies 10 minut :( a jak sie we wtorek ogarne z tym co mam, moge reszte tez, w koncu mam w wawie net wiec bedzie lepiej, jedno kapo z pracy źle sie patrzylo jak probowalam z pracy cos wystawić :( Anouk - joanna e. g. to sem ja :evil_lol: Quote
Recommended Posts