Zmysł Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zaraz będą zdjęcia... przynajmniej mam taką nadzieję Quote
anouk92 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Kotek wyczuł dobrego wujka i pewnie miauczał najgłośniej jak potrafił;) . No to teraz będziesz miał wesoło.:eviltong: Ja bardzo chciałabym kota ale niestety przy moich potworach to nie przejdzie już raz próbowałam i więcej nie mogę narażać siebie, kota i swojego żyrandola:evil_lol: Quote
anouk92 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No wujek co z tymi zdjęciami - narobiłeś ochoty i uciekłeś:eviltong: Quote
Zmysł Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jestem bałwanem komputerowym:comp26: ! Wysyłam zdjęcia na maila niezawodnej Paros. Quote
Zmysł Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Poza tym, to chyba kotka. Jadę z nią zaraz do weta. Quote
Witokret Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zmysł napisał(a):Poza tym, to chyba kotka. Jadę z nią zaraz do weta. Ojej, ale chyba nic złego się nie dzieje ? Quote
przyjaciel_koni Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zmysł napisał(a):Jestem bałwanem komputerowym:comp26: ! Wysyłam zdjęcia na maila niezawodnej Paros. To zupełnie jak ja ..... Chciałam powiedzieć oczywiście, że mam na myśli to, że wszystko wysyłam Paros....... A kiciulka powalającej urody !!!!!! Quote
Izunia86 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Powiedzcie mi prosze na przytulisko mozna glosowac co miesiac tak ? Quote
Zmysł Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='paros']Oto maluszek Zmysła, chyba kicia :roll: :lol: Mały, bo to jednak kotek, nie jest do końca zdrowy. Jest bardzo żywotny, przyjazny i kochany, ale wet stwierdził przepuklinę. Na razie odpchlony, odrobaczam go, podkarmię i musimy pochodzić trochę do różnych wetów. Zostanie już u mnie, tym bardziej, że całe towarzystwo przyjęło go ciepło. Quote
Zmysł Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Izunia86 napisał(a):Powiedzcie mi prosze na przytulisko mozna glosowac co miesiac tak ? Co miesiąc - na zgłoszone uprzednio schronisko. A przy okazji - dzięki za głosowanie na Maję. Quote
anouk92 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Izunia86 napisał(a):Powiedzcie mi prosze na przytulisko mozna glosowac co miesiac tak ? Zgłosiliśmy Maję na głosowanie lipcowe - jeśli teraz wygramy to później pomagamy innym wygrać. Quote
anouk92 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Zmysł napisał(a):Mały, bo to jednak kotek, nie jest do końca zdrowy. Jest bardzo żywotny, przyjazny i kochany, ale wet stwierdził przepuklinę. Na razie odpchlony, odrobaczam go, podkarmię i musimy pochodzić trochę do różnych wetów. Zostanie już u mnie, tym bardziej, że całe towarzystwo przyjęło go ciepło. Szybka i dobra decyzja - patrząc na te małe oczka ja też by go już nigdzie nie oddała:evil_lol: . Maluch miał farta - a może powinnien się tak nazywać;) Prosimy o zdjęcia całego towarzystwa w komplecie. Quote
Zmysł Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 anouk92 napisał(a):Szybka i dobra decyzja - patrząc na te małe oczka ja też by go już nigdzie nie oddała:evil_lol: . Maluch miał farta - a może powinnien się tak nazywać;) Prosimy o zdjęcia całego towarzystwa w komplecie. Wstępnie został nazwany Bodzio. Quote
paros Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wybaczcie, ale wklejam pilny apel - chodzi o ratowanie życia suni Fionki :-( a głównie trzeba pomóc Kasi przewiźć Finkę na USG, jest samochód tylko potrzebna druga osoba :roll: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: z wątku Fionka powoli gaśnie....:-( :-( [quote name='kasia_r*']Lekarz przyjmuje między 14:00 a 17:00, więc wizyta na usg może być w różnych porach. Potrzebuje osoby, która mogłaby mi pomóc w transporcie suni (mam samochód). Jutro rano będzie wiadomo na którą godzinę mamy badanie, dlatego potrzebuje kogoś dyspozycyjnego. Proszę o pomoc Quote
Zmysł Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Zgłaszam gotowość! Tylko proszę o możliwie wcześniejsze podanie danych. W razie, gdyby coś się nagle wydarzyło i bym nie mógł- załatwię zastępstwo. Quote
paros Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Zmysł, Bodzio to cwany kocurek :evil_lol: Wiedział na czyjej drodze stanąć :lol: Dzięki za Fionkę, jesteś niezawodny :Rose: Quote
paros Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 I znowu psiaki w potrzebie :-( :-( Biały bull terrier w kagańcu ..... :-( Wyrzucony Jogi.... :-( Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Niestety z bullkiem jest duży kłopot..... Nikt go nie chciał przetrzymać.... Zmysł - gratuluję Ci powiększenia Rodziny o Bodzia !!!!!! I życzę maleńkiemu szybkiego powrotu do zdrowia !!!! Quote
pajunia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 przyjaciel koni, sorry, ze ja troche o czym innym. Ale czy dostalas jakies 10 dni temu maila ode mnie z umowa adopcyjna Roberta? Nie dostalam od Ciebie zadnej odpowiedzi, ale p. Joasia dzwonila na rancho, ze nic nie ma i byla na mnie bardzo zla. Jesli nie doszla, napisz mi prosze, to jeszcze raz wysle. Quote
Figu Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witam wszystkich pierwszy raz zgłaszam się na dogo, więc może coś mi nie wyjść.. Jestem szczęśliwą nową pancią Saharki-teraz Kiwi i chciałybyśmy razem z moimi psiuniami wspomóc trochę te zielonkowe psiaki. Mam już zamówione troszkę karmy, potrzebuję tylko namiary, gdzie ją wysłać - osobiście nie mogę, bo na razie jestem jeszcze w Katowicach. Poza tym w sierpniu mamy z moim miśkiem ślub i powinniśmy uzbierać trochę karmy (zażyczyliśmy sobie zamiast kfiatuff), więc potem też podrzucimy. pozdrowienia Quote
paros Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Figu napisał(a):Witam wszystkich pierwszy raz zgłaszam się na dogo, więc może coś mi nie wyjść.. Jestem szczęśliwą nową pancią Saharki-teraz Kiwi i chciałybyśmy razem z moimi psiuniami wspomóc trochę te zielonkowe psiaki. Mam już zamówione troszkę karmy, potrzebuję tylko namiary, gdzie ją wysłać - osobiście nie mogę, bo na razie jestem jeszcze w Katowicach. Poza tym w sierpniu mamy z moim miśkiem ślub i powinniśmy uzbierać trochę karmy (zażyczyliśmy sobie zamiast kfiatuff), więc potem też podrzucimy. pozdrowienia Figu witaj na Dogo :multi: :multi: :multi: Bardzo miło, że dołaczyłas do dogomaniaków :lol: Pomysł z karma zamiast kwiatów jest super, to psiaczki będą miały pełne brzuszki :lol: Quote
Zmysł Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Figu napisał(a):Witam wszystkich pierwszy raz zgłaszam się na dogo, więc może coś mi nie wyjść.. Jestem szczęśliwą nową pancią Saharki-teraz Kiwi i chciałybyśmy razem z moimi psiuniami wspomóc trochę te zielonkowe psiaki. Mam już zamówione troszkę karmy, potrzebuję tylko namiary, gdzie ją wysłać - osobiście nie mogę, bo na razie jestem jeszcze w Katowicach. Poza tym w sierpniu mamy z moim miśkiem ślub i powinniśmy uzbierać trochę karmy (zażyczyliśmy sobie zamiast kfiatuff), więc potem też podrzucimy. pozdrowienia Serdecznie witamy. Z ogromną radością przyjmujemy wieści nie tylko o darach, ale także o Osobach, które chcą pomagać. Jest tyle do zrobienia... Quote
paros Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Sahara u Figu zmieniła się bardzo ;) po ostrzyżeniu, nie poznałam jej :lol: Wątek Sahary :lol: Quote
Recommended Posts