Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kotek wyczuł dobrego wujka i pewnie miauczał najgłośniej jak potrafił;) .

No to teraz będziesz miał wesoło.:eviltong:
Ja bardzo chciałabym kota ale niestety przy moich potworach to nie przejdzie już raz próbowałam i więcej nie mogę narażać siebie, kota i swojego żyrandola:evil_lol:

Posted

Zmysł napisał(a):
Jestem bałwanem komputerowym:comp26: ! Wysyłam zdjęcia na maila niezawodnej Paros.

To zupełnie jak ja .....
Chciałam powiedzieć oczywiście, że mam na myśli to, że wszystko wysyłam Paros.......

A kiciulka powalającej urody !!!!!!

Posted

[quote name='paros']Oto maluszek Zmysła, chyba kicia :roll: :lol:

Mały, bo to jednak kotek, nie jest do końca zdrowy. Jest bardzo żywotny, przyjazny i kochany, ale wet stwierdził przepuklinę. Na razie odpchlony, odrobaczam go, podkarmię i musimy pochodzić trochę do różnych wetów. Zostanie już u mnie, tym bardziej, że całe towarzystwo przyjęło go ciepło.

Posted

Izunia86 napisał(a):
Powiedzcie mi prosze na przytulisko mozna glosowac co miesiac tak ?

Co miesiąc - na zgłoszone uprzednio schronisko. A przy okazji - dzięki za głosowanie na Maję.

Posted

Izunia86 napisał(a):
Powiedzcie mi prosze na przytulisko mozna glosowac co miesiac tak ?

Zgłosiliśmy Maję na głosowanie lipcowe - jeśli teraz wygramy to później pomagamy innym wygrać.

Posted

Zmysł napisał(a):
Mały, bo to jednak kotek, nie jest do końca zdrowy. Jest bardzo żywotny, przyjazny i kochany, ale wet stwierdził przepuklinę. Na razie odpchlony, odrobaczam go, podkarmię i musimy pochodzić trochę do różnych wetów. Zostanie już u mnie, tym bardziej, że całe towarzystwo przyjęło go ciepło.

Szybka i dobra decyzja - patrząc na te małe oczka ja też by go już nigdzie nie oddała:evil_lol: .
Maluch miał farta - a może powinnien się tak nazywać;)

Prosimy o zdjęcia całego towarzystwa w komplecie.

Posted

anouk92 napisał(a):
Szybka i dobra decyzja - patrząc na te małe oczka ja też by go już nigdzie nie oddała:evil_lol: .
Maluch miał farta - a może powinnien się tak nazywać;)

Prosimy o zdjęcia całego towarzystwa w komplecie.

Wstępnie został nazwany Bodzio.

Posted

Wybaczcie, ale wklejam pilny apel - chodzi o ratowanie życia suni Fionki :-( a głównie trzeba pomóc Kasi przewiźć Finkę na USG, jest samochód tylko potrzebna druga osoba :roll: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

z wątku Fionka powoli gaśnie....:-( :-(

[quote name='kasia_r*']Lekarz przyjmuje między 14:00 a 17:00, więc wizyta na usg może być w różnych porach.
Potrzebuje osoby, która mogłaby mi pomóc w transporcie suni (mam samochód).
Jutro rano będzie wiadomo na którą godzinę mamy badanie, dlatego potrzebuje kogoś dyspozycyjnego.
Proszę o pomoc

Posted

Zgłaszam gotowość! Tylko proszę o możliwie wcześniejsze podanie danych. W razie, gdyby coś się nagle wydarzyło i bym nie mógł- załatwię zastępstwo.

Posted

przyjaciel koni, sorry, ze ja troche o czym innym. Ale czy dostalas jakies 10 dni temu maila ode mnie z umowa adopcyjna Roberta? Nie dostalam od Ciebie zadnej odpowiedzi, ale p. Joasia dzwonila na rancho, ze nic nie ma i byla na mnie bardzo zla. Jesli nie doszla, napisz mi prosze, to jeszcze raz wysle.

Posted

Witam wszystkich
pierwszy raz zgłaszam się na dogo, więc może coś mi nie wyjść..
Jestem szczęśliwą nową pancią Saharki-teraz Kiwi i chciałybyśmy razem z moimi psiuniami wspomóc trochę te zielonkowe psiaki. Mam już zamówione troszkę karmy, potrzebuję tylko namiary, gdzie ją wysłać - osobiście nie mogę, bo na razie jestem jeszcze w Katowicach.
Poza tym w sierpniu mamy z moim miśkiem ślub i powinniśmy uzbierać trochę karmy (zażyczyliśmy sobie zamiast kfiatuff), więc potem też podrzucimy.
pozdrowienia

Posted

Figu napisał(a):
Witam wszystkich
Jestem szczęśliwą nową pancią Saharki-teraz Kiwi i chciałybyśmy razem z moimi psiuniami wspomóc trochę te zielonkowe psiaki. Mam już zamówione troszkę karmy, potrzebuję tylko namiary, gdzie ją wysłać - osobiście nie mogę, bo na razie jestem jeszcze w Katowicach.
Poza tym w sierpniu mamy z moim miśkiem ślub i powinniśmy uzbierać trochę karmy (zażyczyliśmy sobie zamiast kfiatuff), więc potem też podrzucimy.
pozdrowienia

Figu witaj na Dogo :multi: :multi: :multi: Bardzo miło, że dołaczyłas do dogomaniaków :lol:

Pomysł z karma zamiast kwiatów jest super, to psiaczki będą miały pełne brzuszki :lol:

Posted

Figu napisał(a):
Witam wszystkich
pozdrowienia

Serdecznie witamy. Z ogromną radością przyjmujemy wieści nie tylko o darach, ale także o Osobach, które chcą pomagać. Jest tyle do zrobienia...