Zmysł Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 beka napisał(a):Znalazłam na allegro ofertę karmy bosch my friend 40 kg za 135 zł co wychoszi 3,375 za kg . Taniej chyba nie bedzie. Dostawa kurierem bez dodatkowych opłat. Tylko gdzie kierować tę przesyłkę??? To jednak chyba trochę drogawo Quote
em-chan Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 beka napisał(a):Znalazłam na allegro ofertę karmy bosch my friend 40 kg za 135 zł co wychoszi 3,375 za kg . Taniej chyba nie bedzie. Dostawa kurierem bez dodatkowych opłat. Tylko gdzie kierować tę przesyłkę??? 10 kilo Chappi kosztuje ok. 30 pln co znaczy że za 135 mielibyśmy 45 kilo, a w makro są i nieco tańsze karmy :( jest do tego stopnia cieżko, że nie wiem czy stać nas na karmy z wyższych półek, zwłaszcza że karm mokrych typu ryż plus warzywa i jakieś mięcho nie ma kto przygotowywać :( Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zapytam jeszcze o to, w Biedronce jest karma, która nazywa się Puffi - wygląda jak Chappi i może to ten sam producent i te same normy, jest dużo tańsza, ale nie sprawdzałam. Quote
em-chan Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czarodziejka napisał(a):Zapytam jeszcze o to, w Biedronce jest karma, która nazywa się Puffi - wygląda jak Chappi i może to ten sam producent i te same normy, jest dużo tańsza, ale nie sprawdzałam. puffi kosztuje 3 kilo jakieś 6 pln, i nie jest zła o ile przez długi czas nie jest jedyną karmą :) myślę że dla zielonkowych psów byłaby ok :) Quote
anouk92 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Myślę że najlepsza będzie karma z Tesco - 19,99 za 10 kg i jakość jest w miarę przyzwoita. Quote
KWL Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Trochę mnie nie było - miałem trochę zajęć. Tak więc zbiórka na cito ! W niedzielę będę w Zielonce odebrać Romulusa więc mogę zawieść co zbierzemy ewentualnie wykonac zakupy za zebraną gotówkę ( od siebie też coś dołożę) Tesco za 19,99 stanowi ostatnio wydatną część dowożonej suchej karmy :-) Quote
beka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A jest ktoś z okolic Ursynowa? Jak się mogę dołożyć?? Dodam że net mam do 16.00 jeśli do tej godziny nie bedzie odzewu to wpłacę dziś 100 na AFN . Quote
anouk92 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 agusiazet napisał(a):Czy moja paczka doszła? Agusia - paczka doszła:loveu: Przepraszam ze nie napisałam wcześniej.:oops: P.Asia i Małgosia bardzo dziękowały i cieszyły się że pomagają im ludzie z różnych stron polski.:loveu: Quote
anouk92 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 KWL -czy coś wiadomo w sprawie ewentualnej wizyty u Saby? Przepraszam że tak naciskam ale jakoś mam wyrzuty że tej suni dzieje się krzywda a ja nie mogę tam jechać. Pani z Głowna dzwoni prawie codziennie i jest nią naprawdę zainteresowana i ja juz nie wiem co jej mówić. Quote
beka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 beka napisał(a):A jest ktoś z okolic Ursynowa? Jak się mogę dołożyć?? Dodam że net mam do 16.00 jeśli do tej godziny nie bedzie odzewu to wpłacę dziś 100 na AFN . Zacytuję siebie - wpłacam na AFN Quote
KWL Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dziękujemy bardzo w imieniu piesków, przynajmniej kilka dni będą miały co jeść. W takim razie jutro zakupię za 100 zł suchą karmę. Quote
Zmysł Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja będę w Zielonce w sobotę, bo na niedzielę wyjeżdżam. Zawiozę jakąś karmę, mam fanty dla p.Joanny od Iryska. Mogę też sprawdzić, co się dzieje z Onkiem w Zielonce, ale muszę mieć adres, o który dopraszam się na tamtym wątku. Może tutaj ktoś coś wie? Quote
anouk92 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 KWL lub Zmysł czy moglibyście porobić Carmen nowe zdjęcia - oan jest u P.Małgosi. Myślałam że uda mi się podjechać ale wali mi się wszystko na głowe i pewnie nie dam rady podjechać.:oops: Quote
KWL Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja chyba w niedziele nie zdążę... chyba że zdążę... na dziś obiecać nie mogę. Quote
Zmysł Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja też albo zdążę albo nie zdążę. Jeśli zdążę to zrobię, jeśli nie zdążę to raczej nie zrobię. Ale będę się starał zdążyć, chociaż pewnie w sobotę wieczorem wyjeżdżam. Quote
WildH Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Witam! Jak można dojechać do schroniska? Moja kuzynka mieszka właśnie w Zielonce i być może jeszcze w te wakacje do niej się udam. Mogłybyśmy tam pojechać i co prawda niewiele, ale może mogłybyśmy przywieźć trochę karmy lub innych rzeczy. Quote
Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 anouk92 napisał(a):Czy jest ktoś kto mógłby podjechać do Żabiej Woli i sprawdzić warunki w jakich przebywa Saba? Ja naprawdę w najbliższym czasie nie dam rady.:shake: Rozmawiałam z KWL, poprosił mnie o wizytę u Saby....pojadę tam....tylko proszę więcej informacji o psiaku i ludziach u których jest na DT. Quote
przyjaciel_koni Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dziękujemy Ziuta !!!!! To ważne !!!! Adres mają Anouk i Joanna..... Poniżej jej wątek. O ludziach u których przebywa najwięcej info ma Joanna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66567 Quote
Ziutka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Anouk jeśli możesz, to prześlij mi adres na priva.........moge tam pojechać jutro lub w niedziele.......potem cały tydzień odpada. P.S. Czy to jest Żabia Wola koło Mszczonowa?? Niedaleko fundacji Emir?? Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ziuta-23 napisał(a):Anouk jeśli możesz, to prześlij mi adres na priva.........moge tam pojechać jutro lub w niedziele.......potem cały tydzień odpada. P.S. Czy to jest Żabia Wola koło Mszczonowa?? Niedaleko fundacji Emir?? Dokładnie tak. Emir jest właśnie w Żabiej Woli, choć dokładnie to w miejscowości Oddział-bliziutko ŻW. Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 WildH napisał(a):Witam! Jak można dojechać do schroniska? Moja kuzynka mieszka właśnie w Zielonce i być może jeszcze w te wakacje do niej się udam. Mogłybyśmy tam pojechać i co prawda niewiele, ale może mogłybyśmy przywieźć trochę karmy lub innych rzeczy. To jest ulica Wesoła, trzeba kierować się za Urzędem Miasta na Lipowej. Najlepiej dzwonić do p.Joanny, żeby ktoś tam był - 507 132 363. Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ziuta-23 napisał(a):Anouk jeśli możesz, to prześlij mi adres na priva.........moge tam pojechać jutro lub w niedziele.......potem cały tydzień odpada. P.S. Czy to jest Żabia Wola koło Mszczonowa?? Niedaleko fundacji Emir?? Ziuta, a kiedy jedziesz? Może spotkamy się gdzieś po drodze, bo mam akurat rzeczy dla Emir, a nie mogę jechać. Quote
WildH Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 To jest ulica Wesoła, trzeba kierować się za Urzędem Miasta na Lipowej. Najlepiej dzwonić do p.Joanny, żeby ktoś tam był - 507 132 363.Bardzo dziękuję! :D Quote
Recommended Posts