Czarodziejka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Głowno? Zaraz zerknę w mapę. Ech...to powiat Zgierski, ja jestem pod Sieradzem - ok 100 km...Nie dam rady, brak auta :mad: Napiszę do Morii - ona na pewno coś wymyśli, rylko konkrety poproszę, albo napisz odrazu do niej na pw ;) Quote
przyjaciel_koni Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dzięki - powiem Anouk, by poprosiła na PW !!!!!!! Wiedziałam, że jesteś "kompetentna" w Łodziankach..... Quote
anouk92 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Już napisałam do Mori - czekam na odzew. Niestety nie udało nam się wczoraj zajechać do Saby było już późno a ja zupełnie nie znam tamtej okolicy - ona jest gdzieś w okolicach Żabiej Woli dokładnie w Odorzanach. Także w dalszym ciągu nie wiemy w jakich jest warunkach Quote
anouk92 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Moria sie odezwała ale niestety najwcześniej będzie mogła podjechac do Głowna w przyszłym tygodniu. Najważniejsze to sprawdzenie warunków w jakich przebywa Saba. Bo może wcale nie jest tak źle i nie trzeba jej zabierać albo co gorsze jest tak tragicznie że trzeba to zrobić już. Czy ktoś mógłby się wybrać pod Żabią Wolę - mam adres ale ja niestety w tym tygodniu ani w przyszłym nie dam rady - mam 2 wyjazdy służbowe i nie będzie mnie na miejscu. A szkoda mi suni jeśli by się okazało że naprawdę jest źle. Quote
Czarodziejka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Żabia Wola, to u Emir? Jeśli czegoś nie doczytałam, to z góry przepraszam... Quote
KWL Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nie jedna Żabia Wola w mazowieckiem... :-) Nie Sabunia jest na DT, niestety były wątpliwości co do wartości tego domku... Quote
anouk92 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tak to jest gdzieś w okolicach Emir. Czy jest ktoś kto mógłby tam podjechać ale bez żadnych zapowiedzi? Quote
paros Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ONek w pilnej potrzebie :-( Piękny ONek na ruchliwej ulicy:-( :shake: Rodzeństwo szczeniaków z lasu :roll: Skrzat i Rusałka, leśne .... :-( Quote
anouk92 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Czy jest ktoś kto mógłby podjechać do Żabiej Woli i sprawdzić warunki w jakich przebywa Saba? Ja naprawdę w najbliższym czasie nie dam rady.:shake: Quote
anouk92 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jejku zapomniałam napisać że w zeszły weekend ciocia Kora ofiarowała nam 3 pełne siaty jedzonka - DZIĘKUJEMY!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
em-chan Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Słuchajcie, kto wie co się z Luką dzieje? Może cokolwiek... I gdzie jest ta Żabia? Da się tam czymś publicznym w sobotę rano dojechać? Quote
anouk92 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 em-chan napisał(a): I gdzie jest ta Żabia? Da się tam czymś publicznym w sobotę rano dojechać? Żabia wola jest za Jankami, za Nadarzynem to jest ok 30km od Warszawy. Chyba publiczną komunikacją to nie bardzo bo Saba jest gdzieś w okolicach Żabiej Woli - mam dokładny adres ale raczej trzeba samochodem jechać:shake: Quote
em-chan Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 anouk92 napisał(a):Żabia wola jest za Jankami, za Nadarzynem to jest ok 30km od Warszawy. Chyba publiczną komunikacją to nie bardzo bo Saba jest gdzieś w okolicach Żabiej Woli - mam dokładny adres ale raczej trzeba samochodem jechać:shake: kurcze, w takiej sytuacji odpadam :( jestem całkowicie pozbawiona samochodu, nawet pozyczyc nie mam skąd :( Quote
KWL Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 To są w sumie moje okolice, niestety nadal jestem uziemniony ale wiem kogo chyba można poprosić :-) Quote
em-chan Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 KWL napisał(a):To są w sumie moje okolice, niestety nadal jestem uziemniony ale wiem kogo chyba można poprosić :-) Więc prosiaj :eviltong: Quote
anouk92 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 KWL napisał(a):To są w sumie moje okolice, niestety nadal jestem uziemniony ale wiem kogo chyba można poprosić :-) No to czekam na dobre wieści - w razie czego adres podam na priv. Quote
anouk92 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Do em-chan: Byłam na stronie Emir i znalazłam informację o ich plakatch i ulotkach. Tu można je zobaczyć: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakaty.htm Wiem że ulotka jest już prawie gotowa ale myślę że Emir bardzo ładnie napisał w jaki sposób można im pomóc - głównie finansowao, chodzi mi o jednorazowe datki, o wirtualne adopcje, o 1% podatku. Proszę zerknij na ich ulotki zwłaszcza na plakat Fundacji nr 1 - bardzo mi się podoba - można by tak zrobić naszą pierwszą stronę ulotki. Dopóki ich nie wydrukowaliśmy myślę że można dodać tych kilka punktów. Ja bym jeszcze dodała że można przekazać również karmę. Czy wiemy jaki będzie koszt ulotek? Ile tego drukujemy? A może pomyslimy też o plakatach? Quote
em-chan Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='anouk92']Do em-chan: Byłam na stronie Emir i znalazłam informację o ich plakatch i ulotkach. Tu można je zobaczyć: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakaty.htm Wiem że ulotka jest już prawie gotowa ale myślę że Emir bardzo ładnie napisał w jaki sposób można im pomóc - głównie finansowao, chodzi mi o jednorazowe datki, o wirtualne adopcje, o 1% podatku. Proszę zerknij na ich ulotki zwłaszcza na plakat Fundacji nr 1 - bardzo mi się podoba - można by tak zrobić naszą pierwszą stronę ulotki. Dopóki ich nie wydrukowaliśmy myślę że można dodać tych kilka punktów. Ja bym jeszcze dodała że można przekazać również karmę. Czy wiemy jaki będzie koszt ulotek? Ile tego drukujemy? A może pomyslimy też o plakatach? Jeśli chodzi o koszt - wiem że zajmuje się tym Przyjaciel_koni, mam nawet kontakt do drukarza, z drugiej strony jestem w trakcie negocjacji z osobą z jedną firmą z karmą dla zwierzy - może mi się uda stamtąd załatwić sponsoring, ale nie gwarantuję. O plakatach jeszcze nie mysleliśmy. Niestety w przyszłym tygodniu mam urlop i będę pozbawiona dostępu do internetu - postaram się dziś uzupełnić wszystkie dokładne potrzebne dane i przekażę to grafikowi na weekend. Dzięki wielkie za sugestie i odsyłacz :loveu: :loveu: Quote
paros Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A czy poprawiono błędy w ulotce??:cool3: np. obok siebie były dwa jednakowe zdjęcia i raz psiak nazywał się Ontario a na drugim Oreiro :razz: Aza miała przypisane imie Vitia..... I nie było danych, pies czy suka, wiek ... :shake: em-chan to może jak nie zdążysz to podaj namiar do grafika to może ja przekaże brakujące dane? Quote
przyjaciel_koni Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Muszę to niestety napisać. Na dzień dzisiejszy niestety nie ma już żadnych pieniędzy na zakup karmy dla psiaków. Kwota zebrana na AFN jest mniejsza niż wydana (tylko ostatnio) na karmę przez KWL-a. Ja już finansowo nie wyrabiam.... I tak nie wiem, jak mam załatwić sprawę Klarnetowych opłat.... Nie pociągniemy tego sami.... Potrzebne jest jeszcze wsparcie dla Romuluska i innych. Obawiamy się katastrofy.... Bardzo będziemy wdzięczni jeśli Ktoś wspomoże chociaż przytuliskowe psiaczki !!!!!! Wpłaty na AFN "Psy z Zielonki". Quote
beka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Może napisać w tytule wątku że pieskom głód zagląda w oczy.. Poszukam jakiś rzeczy na bazarek. Quote
em-chan Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 paros napisał(a):A czy poprawiono błędy w ulotce??:cool3: np. obok siebie były dwa jednakowe zdjęcia i raz psiak nazywał się Ontario a na drugim Oreiro :razz: Aza miała przypisane imie Vitia..... I nie było danych, pies czy suka, wiek ... :shake: em-chan to może jak nie zdążysz to podaj namiar do grafika to może ja przekaże brakujące dane? częśc poprawiona wczoraj, teraz kompletuję resztę, i czekam na KWL bo ma przynieść zdjęcie inne niż ten łaciak na pierwszej stronie - bo łaciak rasowy a my rasowych nie mamy. Liczę że KWL ładnie Vitka lub Lucka uzdjęci... zresztą, może właśnie dlatego spóźnia się do pracy ze foty robi? :evil_lol: Quote
beka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Znalazłam na allegro ofertę karmy bosch my friend 40 kg za 135 zł co wychoszi 3,375 za kg . Taniej chyba nie bedzie. Dostawa kurierem bez dodatkowych opłat. Tylko gdzie kierować tę przesyłkę??? Quote
Recommended Posts