paros Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Kolejna sunia w potrzebie - Carmen :-( Carmen, nie mamy co z nią zrobić!!! Quote
em-chan Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 anouk92 napisał(a):Co się dzieje w sprawie ulotki - miała być a teraz cisza. Czy ktoś nad nią pracuje? jeśli chodzi ona o ulotkę - jest ona prawie gotowa. natomiast tak: brakuje mi zdjęc kilku psów, bo wiadomo Niko, Klivia i Saharka mają swój nowy dom, natomiast klarnet jest nieadopcyjny ze względu na tragiczny stan zdrowia. I danych tych piesów odnośnie sterylek, wieku - strona fundacji jakoś często nie działa :-( I nie mam numeru konta który ma być na ulotce :( Jeszcze jedno - ponieważ net mam tylko w pracy nie jestem w stanie wszystkiego kontrolować. Anouk, proszę - daj mi swój adres email to prześlę Ci ulotkę w formie takiej w jakiej teraz jest (zdaniem moim i KWL śliczna) i proszę Was o podanie mi linki do rozliczeń bo nie mogę teraz tego znaleźć a chciałabym wiedzieć czy beka, jamnicza.rodzina. i Alter Idem wpłaciły pieniążki za bazarki - przedmioty leżą gotowe do wysłania w każdej chwili... Sorki za te opóźnienia ale niestety ostatnio nie mam czasu przeglądać wszystkie wątki :-( :-( Quote
em-chan Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ok, już znalazłam rozliczenie - ozdoba dla Alter Idem pójdzie jak tylko dostanę adres, Jamnicza.rodzina ma się ustawić na odbiór osobisty a beka ciągle nie wpłaciła... oj rety rety... co do ulotki - spróbuję ją dziś skonsultować z Przyjaciel_koni, jeśli tylko będzie miała na to chwilę czasu, poza tym czy myślicie że mogę popytać odnosnie sponsorowania druku u Puriny w zamian za ich logo na ulotce? Quote
anouk92 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='em-chan']ok, już znalazłam rozliczenie - ozdoba dla Alter Idem pójdzie jak tylko dostanę adres, Jamnicza.rodzina ma się ustawić na odbiór osobisty a beka ciągle nie wpłaciła... oj rety rety... co do ulotki - spróbuję ją dziś skonsultować z Przyjaciel_koni, jeśli tylko będzie miała na to chwilę czasu, poza tym czy myślicie że mogę popytać odnosnie sponsorowania druku u Puriny w zamian za ich logo na ulotce? Jasne pytaj Puriny - będzie bardziej profesjonalna. Wyślij ulotkę na: anouk92@poczta.onet.pl Quote
em-chan Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='anouk92']Jasne pytaj Puriny - będzie bardziej profesjonalna. Wyślij ulotkę na: anouk92@poczta.onet.pl ulotka wysłana na podany adres, ponieważ nie jest ona jeszcze gotowa, nie chcę umieszczać jej na ogólnodostępnym hostingu, zainteresowanym mogę wysłać na prywatnego maila :) Quote
Czarodziejka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Anioł poleci wkróte do Witokretów ;) Postaram się coś jeszcze wstawić, ale pierwej muszę wymalować :mad: Quote
_beatka_ Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czarodziejko Ty maluj a ja wystawię, może znów uda nam się powtórzyć sukces ze 100zl:razz: aha i jak ulotka będzie gotowa to wyślijcie mi na maila:multi: Quote
przyjaciel_koni Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Bardzo dziękuję Czarodziejko !!!!! I bardzo dziękuję Beatko !!!!!!! Dziękuję Em-chan !!!!!!!!! Dziękuję Zmysł !!!!! Dziękuję Anouk i Elainfo !!!!!!! Z Paros to wciąż mam potajemne konferencje.....- Paroskowi dziękuję !!!! Naprawdę bardzo mi pomagacie !!!!! Nie jestem w stanie już sama wszystkiego ogarnąć - wiem, że to do mnie zupełnie niepodobne, ale chyba nie wyrabiam i czasu mam zbyt mało na wszystko..... Co do KWL - gdyby nie On, to nie wiem, jak bym sobie radziła ......!!!!!!! Ostatnio jest naprawdę ostoją dla wszelkich posunięć i wpływa uspokajająco na moje nerwy....!!!!! Bardzo dziękuję również pozostałym Osobom pomagającym tym biednym psiakom !!!!!! Musiałam napisać te podziękowania - słusznie Wszystkim się należą !!!!! Quote
em-chan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 _beatka_ napisał(a):aha i jak ulotka będzie gotowa to wyślijcie mi na maila:multi: postaram sie przez najbliższe 7 dni ją oddać do druku... wczoraj byłam tak zamotana że nawet Przyjaciel_koni jej nie zobaczyła :shake: A o kurtkę upomnę się w najbliższym czasie :diabloti: Quote
KWL Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Co do KWL - ... Zdecydowanie przesadzasz, ja tu jestem tylko na dokładkę :-) Quote
anouk92 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Przyjaciek Koni to Tobie również należą się podziękowania za to co robisz dla psiaków:loveu: :loveu: :loveu: Quote
KWL Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Podziękowania ??? Bez Przyjaciel Koni nie osiągnelibyśmy nawet połowy tego co się udało, bierze na siebie najcięższe adopcje i najbardziej chore i potrzebujące psy, czasem mam wyrzuty że tak mało jej w tym pomagamy ! Więc nie podziękowania a wielkie uznanie i podziw ! Quote
anouk92 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dostałam ulotkę i aż mi się trochę humor poprawił:eviltong: Rozumiem że ulotka będzie się składał z 3 stron? To dlaczego nie wykorzystać jeszcze czwartej. Chyba że chcemy zostać przy wersji dwustronnej - i chodziło o to żeby z dwóch stron wybrac psiki które powinny się na niej znaleźć. Myślę że trzeba podać bardzo ważną informację o 1% i podać numer konta fundacji. Wieczorem jak znajdę chwilę to poopisuje te psiaki które znam. Quote
em-chan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 anouk92 napisał(a):Dostałam ulotkę i aż mi się trochę humor poprawił:eviltong: Rozumiem że ulotka będzie się składał z 3 stron? To dlaczego nie wykorzystać jeszcze czwartej. Chyba że chcemy zostać przy wersji dwustronnej - i chodziło o to żeby z dwóch stron wybrac psiki które powinny się na niej znaleźć. Myślę że trzeba podać bardzo ważną informację o 1% i podać numer konta fundacji. Wieczorem jak znajdę chwilę to poopisuje te psiaki które znam. Z tym 1% bardzo dobry pomysł, a co do trzech stron - docelowo miało być tak, że będzie jeden przód i tył w dwóch wersjach, tylko właśnie zdjęć piesów mi czeba i danych do nich. Prawda że chłopak się postarał i wyślicznił? :diabloti: Quote
em-chan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 _beatka_ napisał(a):aha i jak ulotka będzie gotowa to wyślijcie mi na maila:multi: a weno panienko daj prywatnego majla, bo w profilu dogo nie udostępniłaś go... :eviltong: jak dostanę to wyślę i już :diabloti: Quote
anouk92 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Zastanawiam się czy wystarczy na ulotce numer telefonu Asi. Wiem jak rozmawia z potencjalnymi chętnymi i często nie zdając sobie z tego sprawy odstrasza ich. Może Przyjaciel Koni zgodzi się na podanie również jej numeru jako pierwszego.:oops: Quote
em-chan Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 anouk92 napisał(a):Zastanawiam się czy wystarczy na ulotce numer telefonu Asi. Wiem jak rozmawia z potencjalnymi chętnymi i często nie zdając sobie z tego sprawy odstrasza ich. Może Przyjaciel Koni zgodzi się na podanie również jej numeru jako pierwszego.:oops: Uwaga rzeczywiście bardzo słuszna, tylko co z tym fantem zrobić to nie wiem... Raczej nie mozemy się spodziewać natychmiastowego odzewu i miliona telefonów, ale też wydaje mi się że Przyjaciel_koni ma takie mnóstwo roboty z tym wszystkim, że nie należałoby jej jeszcze dokładać i tego... Cóż, czekamy na kolejne uwagi :) Quote
_beatka_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja juz dostalam ulotke:p napisalam swoje uwagi, ze dwa zdjecia sie nie zgadzaja bo nie wiedzac czemu vitia zostal aza:cool3:;)ale to tylko lifting, takto batdzo mi się podoba:multi: Quote
KWL Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Poza tym pamietajmy że Przyjaciel Koni będzie nieobecna w najbliższym czasie. Ale mam propozycję - mam w szufladzie telefon, dokupię do niego prepaida którego numer zamieścimy w ulotce i będzie telefon przechodni. Osoba aktualnie najlepiej poinformowana i mająca czas będzie go miała w posiadaniu. Nawiasem mówiąc załtwia to problem podawania naszych prywatnych numerów i głupich telefonów w dziwnych godzinach - możan zawsz wyłączyć wieczorem :-) Quote
anouk92 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czy ktoś wie co się dzieje z Przyjaciel Koni - dzwonię do niej ale nie odbiera. Mam Panią chętną na Sabę - tą długowłosą prawie ONkę ale ja nic nie wiem o tym psie - nawet nie wiem gdzie jest. A Pani wydaję się bardzo rozsądna i chyba wypatrzyła ją na dogo. Może KWL coś wiesz? Ja będę na necie tylko do 17-ej, później jadę ze szczeniorami do Żabiej Woli - będę pod telefonem 513-077-146. Czekam na jakieś info bo szkoda żeby Pani się rozmyśliła. Quote
Czarodziejka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oby pani się nie rozmyśliła.... Przyjaciel Koni ma coś nie tak z komórką. Quote
przyjaciel_koni Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ale się cieszę, że mam neta (dzięki Em-chan !!!!!). Czarodziejko - prośba do Ciebie - potrzebna jest Osoba, która sprawdzi domek dla suni (chętna Osoba mieszka w okolicach Łodzi - Głowno, Anouk ma namiary adresowe), może załatwisz nam kogoś ???? Liczę na pomoc w tym względzie Łodzianek, a nie mam w tej chwili z Łodzią kontaktu. Quote
Recommended Posts