Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Co się dzieje w sprawie ulotki - miała być a teraz cisza.
Czy ktoś nad nią pracuje?

jeśli chodzi ona o ulotkę - jest ona prawie gotowa. natomiast tak: brakuje mi zdjęc kilku psów, bo wiadomo Niko, Klivia i Saharka mają swój nowy dom, natomiast klarnet jest nieadopcyjny ze względu na tragiczny stan zdrowia. I danych tych piesów odnośnie sterylek, wieku - strona fundacji jakoś często nie działa :-( I nie mam numeru konta który ma być na ulotce :(

Jeszcze jedno - ponieważ net mam tylko w pracy nie jestem w stanie wszystkiego kontrolować. Anouk, proszę - daj mi swój adres email to prześlę Ci ulotkę w formie takiej w jakiej teraz jest (zdaniem moim i KWL śliczna) i proszę Was o podanie mi linki do rozliczeń bo nie mogę teraz tego znaleźć a chciałabym wiedzieć czy beka, jamnicza.rodzina. i Alter Idem wpłaciły pieniążki za bazarki - przedmioty leżą gotowe do wysłania w każdej chwili...

Sorki za te opóźnienia ale niestety ostatnio nie mam czasu przeglądać wszystkie wątki :-( :-(

Posted

ok, już znalazłam rozliczenie - ozdoba dla Alter Idem pójdzie jak tylko dostanę adres, Jamnicza.rodzina ma się ustawić na odbiór osobisty a beka ciągle nie wpłaciła... oj rety rety...

co do ulotki - spróbuję ją dziś skonsultować z Przyjaciel_koni, jeśli tylko będzie miała na to chwilę czasu, poza tym czy myślicie że mogę popytać odnosnie sponsorowania druku u Puriny w zamian za ich logo na ulotce?

Posted

[quote name='em-chan']ok, już znalazłam rozliczenie - ozdoba dla Alter Idem pójdzie jak tylko dostanę adres, Jamnicza.rodzina ma się ustawić na odbiór osobisty a beka ciągle nie wpłaciła... oj rety rety...

co do ulotki - spróbuję ją dziś skonsultować z Przyjaciel_koni, jeśli tylko będzie miała na to chwilę czasu, poza tym czy myślicie że mogę popytać odnosnie sponsorowania druku u Puriny w zamian za ich logo na ulotce?

Jasne pytaj Puriny - będzie bardziej profesjonalna.
Wyślij ulotkę na: anouk92@poczta.onet.pl

Posted

[quote name='anouk92']Jasne pytaj Puriny - będzie bardziej profesjonalna.
Wyślij ulotkę na: anouk92@poczta.onet.pl

ulotka wysłana na podany adres, ponieważ nie jest ona jeszcze gotowa, nie chcę umieszczać jej na ogólnodostępnym hostingu, zainteresowanym mogę wysłać na prywatnego maila :)

Posted

Bardzo dziękuję Czarodziejko !!!!! I bardzo dziękuję Beatko !!!!!!! Dziękuję Em-chan !!!!!!!!! Dziękuję Zmysł !!!!! Dziękuję Anouk i Elainfo !!!!!!!
Z Paros to wciąż mam potajemne konferencje.....- Paroskowi dziękuję !!!!
Naprawdę bardzo mi pomagacie !!!!! Nie jestem w stanie już sama wszystkiego ogarnąć - wiem, że to do mnie zupełnie niepodobne, ale chyba nie wyrabiam i czasu mam zbyt mało na wszystko.....
Co do KWL - gdyby nie On, to nie wiem, jak bym sobie radziła ......!!!!!!! Ostatnio jest naprawdę ostoją dla wszelkich posunięć i wpływa uspokajająco na moje nerwy....!!!!!

Bardzo dziękuję również pozostałym Osobom pomagającym tym biednym psiakom !!!!!!

Musiałam napisać te podziękowania - słusznie Wszystkim się należą !!!!!

Posted

_beatka_ napisał(a):
aha i jak ulotka będzie gotowa to wyślijcie mi na maila:multi:

postaram sie przez najbliższe 7 dni ją oddać do druku... wczoraj byłam tak zamotana że nawet Przyjaciel_koni jej nie zobaczyła :shake:

A o kurtkę upomnę się w najbliższym czasie :diabloti:

Posted

Podziękowania ???
Bez Przyjaciel Koni nie osiągnelibyśmy nawet połowy tego co się udało, bierze na siebie najcięższe adopcje i najbardziej chore i potrzebujące psy, czasem mam wyrzuty że tak mało jej w tym pomagamy !
Więc nie podziękowania a wielkie uznanie i podziw !

Posted

Dostałam ulotkę i aż mi się trochę humor poprawił:eviltong:

Rozumiem że ulotka będzie się składał z 3 stron? To dlaczego nie wykorzystać jeszcze czwartej.
Chyba że chcemy zostać przy wersji dwustronnej - i chodziło o to żeby z dwóch stron wybrac psiki które powinny się na niej znaleźć.

Myślę że trzeba podać bardzo ważną informację o 1% i podać numer konta fundacji.

Wieczorem jak znajdę chwilę to poopisuje te psiaki które znam.

Posted

anouk92 napisał(a):
Dostałam ulotkę i aż mi się trochę humor poprawił:eviltong:

Rozumiem że ulotka będzie się składał z 3 stron? To dlaczego nie wykorzystać jeszcze czwartej.
Chyba że chcemy zostać przy wersji dwustronnej - i chodziło o to żeby z dwóch stron wybrac psiki które powinny się na niej znaleźć.

Myślę że trzeba podać bardzo ważną informację o 1% i podać numer konta fundacji.

Wieczorem jak znajdę chwilę to poopisuje te psiaki które znam.

Z tym 1% bardzo dobry pomysł, a co do trzech stron - docelowo miało być tak, że będzie jeden przód i tył w dwóch wersjach, tylko właśnie zdjęć piesów mi czeba i danych do nich. Prawda że chłopak się postarał i wyślicznił? :diabloti:

Posted

_beatka_ napisał(a):
aha i jak ulotka będzie gotowa to wyślijcie mi na maila:multi:

a weno panienko daj prywatnego majla, bo w profilu dogo nie udostępniłaś go... :eviltong:

jak dostanę to wyślę i już :diabloti:

Posted

Zastanawiam się czy wystarczy na ulotce numer telefonu Asi.
Wiem jak rozmawia z potencjalnymi chętnymi i często nie zdając sobie z tego sprawy odstrasza ich.
Może Przyjaciel Koni zgodzi się na podanie również jej numeru jako pierwszego.:oops:

Posted

anouk92 napisał(a):
Zastanawiam się czy wystarczy na ulotce numer telefonu Asi.
Wiem jak rozmawia z potencjalnymi chętnymi i często nie zdając sobie z tego sprawy odstrasza ich.
Może Przyjaciel Koni zgodzi się na podanie również jej numeru jako pierwszego.:oops:

Uwaga rzeczywiście bardzo słuszna, tylko co z tym fantem zrobić to nie wiem...

Raczej nie mozemy się spodziewać natychmiastowego odzewu i miliona telefonów, ale też wydaje mi się że Przyjaciel_koni ma takie mnóstwo roboty z tym wszystkim, że nie należałoby jej jeszcze dokładać i tego... Cóż, czekamy na kolejne uwagi :)

Posted

ja juz dostalam ulotke:p
napisalam swoje uwagi, ze dwa zdjecia sie nie zgadzaja bo nie wiedzac czemu vitia zostal aza:cool3:;)ale to tylko lifting, takto batdzo mi się podoba:multi:

Posted

Poza tym pamietajmy że Przyjaciel Koni będzie nieobecna w najbliższym czasie.
Ale mam propozycję - mam w szufladzie telefon, dokupię do niego prepaida którego numer zamieścimy w ulotce i będzie telefon przechodni. Osoba aktualnie najlepiej poinformowana i mająca czas będzie go miała w posiadaniu.
Nawiasem mówiąc załtwia to problem podawania naszych prywatnych numerów i głupich telefonów w dziwnych godzinach - możan zawsz wyłączyć wieczorem :-)

Posted

Czy ktoś wie co się dzieje z Przyjaciel Koni - dzwonię do niej ale nie odbiera.

Mam Panią chętną na Sabę - tą długowłosą prawie ONkę ale ja nic nie wiem o tym psie - nawet nie wiem gdzie jest. A Pani wydaję się bardzo rozsądna i chyba wypatrzyła ją na dogo.

Może KWL coś wiesz?

Ja będę na necie tylko do 17-ej, później jadę ze szczeniorami do Żabiej Woli - będę pod telefonem 513-077-146.

Czekam na jakieś info bo szkoda żeby Pani się rozmyśliła.

Posted

Ale się cieszę, że mam neta (dzięki Em-chan !!!!!).

Czarodziejko - prośba do Ciebie - potrzebna jest Osoba, która sprawdzi domek dla suni (chętna Osoba mieszka w okolicach Łodzi - Głowno, Anouk ma namiary adresowe), może załatwisz nam kogoś ???? Liczę na pomoc w tym względzie Łodzianek, a nie mam w tej chwili z Łodzią kontaktu.