Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A Joanna odbierze paczkę ? Bo coś mi się wydaje że może być z tym niejaki problem. Może ktoś z okolicy poda swój adres na PW i dowiezie paczkę na miejsce ? Ja odpadam, mam pocztę na której wszystko ginie :-(

Posted

Dwie kwestie

1. Naszym sporym problemem aktualnie jest logistyka. Jednym kochanym wujciem Zmysłem przecież nie załatwimy wszystkiego, a i wujcia trzeba szanować i nie nadużywać. Przyjaciel Koni jest niezmotoryzowana, w weekendy tylko wykorzystuje ile wlezie TZ. Ja mieszkam po drógiej stronie Wawy. Coraz częściej wychodzi nam sytuacja taka że mamy coś dostarczyć, albo co ważniejsze umówić się na spotkanie i poznawanie piesa i potencjalnego opiekuna i niestety nie wyrabiamy się...Czy ktoś jeszce dysponuje samochodem, czasem i chęcią pomocy w takich działaniach ?
2. Finanse, zaczyna się ciężki letni sezon, a nasze pieski w hotelach kosztują. Wygląda na to że Klarnecik będzie kosztowny - sprawa leczenia go może nam zaciążyć. Chcielibyśmy też ściągnąć i zdiagnozować tą śliczną podhalankę - Azę...Na razie na koncie AFN mamy 141 zł. Dziękujemy za wpłaty i prosimy baaardzo o dalsze wsparcie.

Posted

czarodziejko to podajcie mi z przyjaciel koni na jakiego psiaka ma iść aniolek bo tak zaraz zaczną się dziewczyny czepiać że nie wiadomo jaki cel zbiórki jest:roll:
może na hotel dla klarneta?skoro ma dużo kosztować?

Posted

[quote name='_beatka_']czarodziejko to podajcie mi z przyjaciel koni na jakiego psiaka ma iść aniolek bo tak zaraz zaczną się dziewczyny czepiać że nie wiadomo jaki cel zbiórki jest:roll:
może na hotel dla klarneta?skoro ma dużo kosztować?[/quote]
Niechaj będzie Klarnet ;)

Posted

[quote name='anouk92']Rozumiem że mam założyć 2 nowe wątki:
2) Info o krakvecie[/quote]
No i jak Anouk? Założyłaś już?

Bo karma za prawie 3000PLN - to nie w kij dmuchał!:shake:

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']No i jak Anouk? Założyłaś już?

Bo karma za prawie 3000PLN - to nie w kij dmuchał!:shake:[/quote]

Jeszcze nie ale już to robię - mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że wykorzystam Twój tekst:oops:

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']zupełnie słusznie, po co tracic czas

hehehe ale nie wszystko to moje
instrukcja wzorowana na toruńskich kotach:evil_lol:

fajnie, że jest - to juz moge głosować:eviltong:[/quote]

Dzięki!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jutro prawdopodobnie będę widział się z Korą, która wylicytowała Ouzo,a jednocześnie zaoferowała karmę dla psiaków. To Ouzo jeszcze do niej nie dotarło, więc ewentualnie mogę jutro jej dostarczyć. Tylko kto ma tę butelczynę?

Posted

[quote name='Zmysł']Jutro prawdopodobnie będę widział się z Korą, która wylicytowała Ouzo,a jednocześnie zaoferowała karmę dla psiaków. To Ouzo jeszcze do niej nie dotarło, więc ewentualnie mogę jutro jej dostarczyć. Tylko kto ma tę butelczynę?[/quote]
Dobra, już odebrałem od Eli, nie musicie mnie zasypywać informacjami

Posted

Słuchajcie warto powalczyć na krakvecie ( ostróda i uciechów im się udało) ale musicie działać.
Kochani roześlijcie do znajomych z dogo tych dobrych znajomych privy ( do mniej znanych nie piszcie , bo ktoś może Wam zarzucic spam) i poroscie o głosy
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6199832#post6199832 Uciechowiacy głosowali na Was i dalej prosimy o głosy - poroście koleżankę z pracy, kolege ze szkoły to raptem 5 min rejestracja potem przychodzi link aktywacyjny na maila i juz mozna głosować.

Pamiętajcie 1 komp = 1 głos jest sprawdzane IP głosujących

No to do roboty - ja działam na znajomych wątkach wklejam mały offik tak jak np tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26029&page=88 :lol:

Posted

[quote name='yewcia1']Słuchajcie warto powalczyć na krakvecie ( ostróda i uciechów im się udało) ale musicie działać.
Kochani roześlijcie do znajomych z dogo tych dobrych znajomych privy ( do mniej znanych nie piszcie , bo ktoś może Wam zarzucic spam) i poroscie o głosy
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6199832#post6199832 Uciechowiacy głosowali na Was i dalej prosimy o głosy - poroście koleżankę z pracy, kolege ze szkoły to raptem 5 min rejestracja potem przychodzi link aktywacyjny na maila i juz mozna głosować.

Pamiętajcie 1 komp = 1 głos jest sprawdzane IP głosujących

No to do roboty - ja działam na znajomych wątkach wklejam mały offik tak jak np tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26029&page=88 :lol:

Ewa, dziękuję za odzew :Rose: potrzebna jest pomoc do rozgłaszania apelu i tu świetnie sprawdziła się Asiorek :lol:

Posted

Znajomi mobilizowani, Paros działa, zaczyna się ruszać:

Napisała Mośka:
Zmysl /Paros - zaglosowalam na MAJĘ ;-)
Na razie II-ga pozycja :roll:

CIoteczki - do roboty :user: To faktycznie proste, długo nie zajmie.
Zmysl zasłuzyl na pomoc :cool3:

Posted

[quote name='yewcia1']Tu macie gotowca do rozsyłania - ja już rozesłała pw po dogo

Hej :lol:
Prośba o głos w krakvecie na fundacje Maja z Zielonki
link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73781

Link do głoowania http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=4582
Trzeba się zarejestrować i poczekać na link aktywacyjny na maila i potem głosować

Pięknie dziękuję w imieniu psiaków

yewcia dziękuję :buzi:

Posted

To rozsyłać tego gotowca mamy tylko 100 głosów - ludziska to tylko chwila z Waszego cennego czasu, a dla psiaków pełna miska :lol:
Do roboty - ktos Wam kiedyś policzy dobre uczynki:loveu: