KWL Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 elainfo napisał(a):Irysku to nie jest dług Pani Joanny tylko Fundacji Maja.. jesli spłacimy ten dług.. napewno bedzie lzej Joasi.. bo w tej chwili to bardzo ciazy na niej.. . Elu, jedno zdanie zaprzecza drugiemu. Nie jest i jednocześnie ciąży na niej. Proszę bardzo wstrzymajcie się do jutra od dyskusji na ten temat, ponieważ na razie to niczemy nie służy. Quote
Zmysł Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 elainfo napisał(a):o cholercia.. tego sie niespodziewałam.. mam nadzieje ,ze jest mu tam lepiej..:-( napewno jest mu tam lepiej.. Na pewno mu lepiej :-( :-( Quote
elainfo Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 KWL napisał(a):Elu, jedno zdanie zaprzecza drugiemu. Nie jest i jednocześnie ciąży na niej. Proszę bardzo wstrzymajcie się do jutra od dyskusji na ten temat, ponieważ na razie to niczemy nie służy. nierozumiem co przeczy czemu..?? chciałabym to wyjasnic ale moze juz nie bede zabrudzac watku.. choc dobrze by było aby wyklarowac wszystko tutaj. Krzysztof jesli mozesz to napisz mi na PW o tej sprzecznosci.. Strasznie żałuje ,ze nie moge byc na spotkaniu.. ale jestem od dzis wieczór prawdopodobnie do pon. włącznie za granicą.. Quote
KWL Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Czarodziejka napisał(a):Waldi, usunęłam wpis o książce. Wyszło, jak wyszło, ponieważ na początku nikt mnie nie uperzedził, żeby wpisać konto AFN. Czasami tak wychodzi, kiedy się spontanicznie z odruchu serca organizuje coś na cito. W tym wypadku chodzi o to że nie jesteśmy w stanie zweryfikować i potwierdzić wpłat na koncie fundacji, ani przedstawić ich rozliczenia. Przepraszam was wszystkich za zamieszanie. Quote
irysek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 biedny ibisek, kolejne juz zyjatko, ktorym sie zainteresowalam i ktore odeszlo. a ten jego kolega odnaleziony czy dalej gdzies lata po lesie i biednieje !? moze jemu chociaz uda sie pomoc :) Quote
paros Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 I źle wkleiłam i nie mogę poprawić :shake: Teraz jest dobrze Leżał...sama skóra i kości... :-( :-( Quote
elainfo Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='paros']I źle wkleiłam i nie mogę poprawić :shake: Teraz jest dobrze Leżał...sama skóra i kości... :-( :-( a ja nie moge wkleic na poczatkową strone .. jako uzupelnienie listy psiaków pod opieką Joasi...:placz: Quote
KWL Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Znowu problem z cookies. Mam propozycję, jak w któryms momencie edycja będzie akurat działać - dziś rano działała należałoby wyciąć listę wątków i wstawić link do strony www.maja-zielonka.org Tam każdy piesio ma zdjęcia i linki do wątka swojego na dogo. Z jednej strony uchroni to nas przed kaprysami dogo, z drugiej będzie promować stronę fundacji. Quote
paros Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Edit działa tylko w dziale "psy w potrzebie" :roll: W tym dziale jak i na bazarku edit nie działa :shake: już od tygodnia. Administrator zrobił to celowo, cytuję: "..........Edycja postow zostala wylaczona na wszystkich dzialach z wyjatkiem PwP oraz Bazarku, gdzie jest ona niezbedna. Przyczyna wylaczenia jest naduzywanie tej opcji - kazdy powinnien odpowiadac za to, co napisal..." Pisze, że jest, ale na bazarku nie ma edycji również :shake: Reszta info jest TUTAJ :cool3: Quote
Czarodziejka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Zgadzam się z administratorem - trzeba odpowiadać za swoje słowa. Jest pierwsza oferta na Allegro! Quote
paros Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Czarodziejka']Zgadzam się z administratorem - trzeba odpowiadać za swoje słowa. Jest pierwsza oferta na Allegro! A ja nie zgadzam się, bo nie mogę poprawić błędu i zaśmiecam wątek:cool3: a Elainfo nie może aktualizować linków :shake: Uważam, że to zmiana na gorsze :razz: Quote
Czarodziejka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ale tu akurat nasze zdanie się pokrywa ;) Brak możliwości reedycji w takich przypadkach potrafi zawstydzić :razz: Ale czasem ktoś coś zdeklaruje, a potem wyczyści, usunie i się wypiera :mad: Quote
paros Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Czarodziejka napisał(a):Ale tu akurat nasze zdanie się pokrywa ;) Brak możliwości reedycji w takich przypadkach potrafi zawstydzić :razz: Ale czasem ktoś coś zdeklaruje, a potem wyczyści, usunie i się wypiera :mad: Pomyłkowo wkleiłam zły link i zamiast jeden są dwa posty :cool3: A jeżeli ktoś zrobi błąd to zawstydzi się i nie będzie chciał pisał na Dogo :-( I w ten sposób stracimy wiele osób z sercem dla zwierząt :-( które pomagają zwierzakom. Nie każdy potrafi ładnie i dobrze pisać i każdy może popełnić błąd :roll: Quote
Czarodziejka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ja mam 1000 postów mniej - naipisałam do Administratora... Quote
Zmysł Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Czarodziejka napisał(a):Ja mam 1000 postów mniej - naipisałam do Administratora... Cóż to jest tysiąc postów? Taki drobiazg:diabloti: Quote
Czarodziejka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 AlicjaRydzewska straciła ich 30 tysięcy....To jakieś nieporozumienie. Quote
Zmysł Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Czarodziejka napisał(a):AlicjaRydzewska straciła ich 30 tysięcy....To jakieś nieporozumienie. Kawałek życia Quote
em-chan Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Zmysł napisał(a):Kawałek życia w nowym rozporządzeniu było, że posty z hydeparku i skądśtam jeszcze nie będą liczone, i to pewnie to jest :( Quote
Czarodziejka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Sęk w tym, że Alicja nie naprztykała 30 tysięcy postów w tym dziale, a ja swoich tysiąca tym bardziej. Jestem tylko w dziale Psy w potrzebie :mad: Nie pisuję na fotoblogach, w dziale administracyjnym, ani na offtopic, a tam się posty mają nie naliczać. Quote
em-chan Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Mamy nowy bazarek Kolejny powinien się pojawić za niedługo, zgubiłam gdzieś kartkę z wymiarami łańcuszków i koralików :( Quote
em-chan Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Czarodziejka napisał(a):Sęk w tym, że Alicja nie naprztykała 30 tysięcy postów w tym dziale, a ja swoich tysiąca tym bardziej. Jestem tylko w dziale Psy w potrzebie :mad: Nie pisuję na fotoblogach, w dziale administracyjnym, ani na offtopic, a tam się posty mają nie naliczać. Mi się wydaje po poście admina, że oni byli po prostu rozżaleni numerem jakim im częśc ekipy wycięła, teraz widze że edycja wróciła tu, i mam nadzieję ze będzie już wszystko ok. Quote
KWL Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 W dużym skrócie po wczorajszym spotakniu: Obecni: Joanna, Przyjaciel Koni, Em-chan, Zmysł, KWL Zasadniczo zostały wyjaśnione nasze i nie tylko nasze wątplwości dotyczące sytuacji formalno-prawnej fundacji oraz jej finansów. Zbiórka na poczet długu jest aktualna i ma nasze poparcie jako że pani Joanna złożyła deklarację pokrycia brakującej części (tego czego nie uda się nam uzbierać) i przedstawiła zabezpieczenie materialne takiego rozwiązania. Prosimy natomiast o wydzielenie watku spłaty długu jako wątku oddzielnego i poświęconego tylko i wyłącznie tej sprawie. Prosimy o umieszcenie na pierwszej stronie nowego wątku linku do tego, i do strony fundacji. Quote
paros Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 KWL napisał(a):W dużym skrócie po wczorajszym spotakniu..... Prosimy natomiast o wydzielenie watku spłaty długu jako wątku oddzielnego i poświęconego tylko i wyłącznie tej sprawie. Prosimy o umieszcenie na pierwszej stronie nowego wątku linku do tego, i do strony fundacji. To jak Anouk92 wróci to założy taki wątek :lol: Ona powinna założyć wątek rozliczeniowy, bo ona robi rozliczenia funduszy wpływających na spłatę długu. :roll: Quote
Recommended Posts