Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

paros napisał(a):
Jedyne zdjecia jakie mam psiaków to te, które powklejałam na wątkach. Pewnie niektóre trzeba wykadrować :roll: Jak chcesz to moge uporządkować i wybrać co ładniejsze zdjęcia psiaków. :lol: A jakiej wielkości powinny być te zdjęcia :roll:
A może podać wątki i wolisz sama wybrać :roll:

Paros, obrób kilka - do 8 sztuk fotek, żeby nie były większe niż 50 kb :cool3:
Wyślij mi :
Lula7@op.pl

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

20 kilogramów suchej karmy i sześć puszek do odbioru - potrzebny transport do zielonki do odbioru na saskiej kępie ale obecna "posiadaczka" zaoferowała że może podrzucić to do osoby przewożącej dalej :)

[SIZE="5"][FONT="Verdana"]transport pilnie poszukiwany[/FONT]

Posted

em-chan napisał(a):
20 kilogramów suchej karmy i sześć puszek do odbioru - potrzebny transport do zielonki do odbioru na saskiej kępie ale obecna "posiadaczka" zaoferowała że może podrzucić to do osoby przewożącej dalej :)

[FONT=Verdana]transport pilnie poszukiwany[/FONT]

Ja mogę odebrać. Między 18 a 19.

Posted

Zmysł napisał(a):
Ja mogę odebrać. Między 18 a 19.

ok, koło 15 ustawię spotkanie z Kingą - to ta dziewczyna co wiozła Sabę do Pruszkowa - oczywiście spotkanie ustwię w podanym przedziale czasu :)

wtedy też odezwę się żeby podać szczegóły

Posted

Rozliczenie dotychczasowych bazarków:

Pucka69 - 51 zł
AiK - 50 zł
Hund - 28 zł
Tanina - 21 zł
Czarna60 - 73 zł
Alpina - 55 zł
Nie podano nicka - 37 zł
Sylwia i boksery - 150 zł
Iczing - 45 zł
Aisak102 - 50 zł
Aisak102 - 150 zł
Dea - 21 zł
Agusiazet - 8,50 zł
Julqa - 26 zł
Ronja - 21 zł
Ania-Sonia - 35 zł
Tomcug - 100 zł
pucka69 - 15 zł
Mośka - 80 zł
Ludwa - 20 zł
LittleMy - 13 zł

dzień 05.06 - 1049,50zł

Brakuje nam już "tylko" - 3,701 zł

Posted

em-chan napisał(a):
ok, koło 15 ustawię spotkanie z Kingą - to ta dziewczyna co wiozła Sabę do Pruszkowa - oczywiście spotkanie ustwię w podanym przedziale czasu :)

wtedy też odezwę się żeby podać szczegóły

Bardzo dziękujemy darczyńcy:loveu:

Posted

em-chan napisał(a):
hejka :)

zostały już ustalone materiały które mają być zawarte w ulotce? znaczysię te które mam przekazać grafikowi? zdjęcia i tekst? bo co do tekstu, rozumiem że ma być ten co na forum? i jak ocena dotychczasowej ulotki?

przepraszam, niestety z racji pracy nie mogę na razie przejrzeć wszystkich wątków, będę mogła zająć się tym dopiero jutro :(

jakby co, grafik już czeka, prześlę mu też dotychczasową ulotkę.

To jest taki mój szybki szkic na ulotkę, bez imion psiaków na zdjęciu - taka pierwsza myśl:lol: Ale rozmawiałam z Przyjaciel_koni i słyszałam o takiej koncepcji aby była też druga strona ulotki :roll:
Na pierwszej stronie tekst i mi. apel o pilne adopcje trzech psów (zdjęcia i kilka słów o każdym a na drugiej 9 psów do adopcji (9 zdjęć i krótkich opisów) :cool3: Może grafik ma lepszy pomysł na ulotkę? :lol:

Posted

Napiszcie na ulotke coś takiego że jeśli żaden z psiaków na niej zaprezentowanych nie przypadł do "gustu" to i tak zachęcamy do dzwonienia - bo w fundacji znajdują się też inne psiaki na które nie starczyło miejsca na ulotce.

Oczywiście krócej i bardziej po polsku:oops:

Posted

Po pierwsze to ulotki będą dwie - to wynika z druku - drukowane będzie A4 do podziału na A5 co zwiększa ilość psów do umieszczenia, co do awersu i rewersu w sumie chyba właśnie tak będzie najlepiej. Co do tekstu prawdę mówiąc nie do końca wiem co ma być głównym przedmiotem promocji za pomocą ulotek.

Posted

ulotka ma być taka: na pierwszej stronie krótki tekst o fundacji i jej celach, plus dwie fotki psów - pierwotnie miały to być klarnet i niko, na drugiej stronie 9 fotek psów do pilnej adopcji z krótkim, 3 -4 słówkowym opisem: wiek, pies/suka, słowo określające charakter i ew. wielkość psa

czekam właśnie na wybór fotek od decydentów :)

Posted

Ja też poprosze pare, porozwieszam u mnie w Błoniu w lecznicach.......
jak dos dajcie KWL to podjade do niego po ulotki i przy okazji odwiedze Vitię i popstrykam zdjęcia psiakom, jeśli Krzysiu oczywiście się zgodzi :eviltong:

Posted

Wczoraj późnym wieczorem żarło dotarło do Zielonki. Wzmocniłem jedzonko od Kingi swoimi zakupami, więc psiakom na trochę starczy. KINGA, dziękujemy!!!

Posted

Poprawiłam tekst, dopisałam adres fundacji ale .... nie wiem jaki adres jest podany do konta!!!!! Czy na Kraków czy na Zielonkę?? To ważne przy wpłatach na konto :cool3: Spróbuje w tych dniach zrobic inny wzór ulotki, z opisami psiaków - może przyda sie grafikowi :roll:
Niżej podaje poprawiony tekst - czy teraz jest lepiej?? ;)

[FONT=Arial Black]Fundacja w Obronie Zwierząt "Maja"[/FONT]

Fundacja od trzech lat pomaga zwierzętom bezdomnym,
poszkodowanym w wypadkach, maltretowanym i niechcianym. Żadnemu zwierzakowi w potrzebie nie odmówi
pomocy i opieki. Prowadzi akcje sterylizacji zwierząt w celu zmniejszenia ich nadpopulacji.
Szukamy nowych domów i opiekunów dla psów oraz
pilnie szukamy domków tymczasowych.
Chcesz przygarnąć psa - zadzwoń tel. 0 507 132 363
Siedziba fundacji znajduje się w Zielonce koło Warszawy.
Fundacja nie ma żadnych dotacji, utrzymuje się z darów
i pomocy miłośników zwierząt.