elainfo Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 anouk92 napisał(a):Czy my się dzisiaj spotykamy? Jeśli tak to kto będzie? anouk ja bede, Zmysł, pewnie Przyjaciel Koni ...i niewiem czy ktos jeszcze. ania my to chyba razem dzis z pracy wyjdziemy..:cool3: Quote
em-chan Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 co do spotykamy się - ja jadę dziś z Sabą do Pruszkowa, i niestety o 19 nie o 17 bo dopiero od tej jest dostępny transport - więc mozliwe ze dotrę pod tego Rossmana :) Quote
paros Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ja raczej nie będę :shake: ale mam nadzieję, że Przyjaciel_koni przekaże mnie ralację ze spotkania. Quote
GreenEvil Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 JA chcialam tylko powiedziec, ze codziennie jezdze (fakt-faktem busikiem) zielonka - w-wa, wiec jesli cos trza bedzie, to jestem otwarta na propozycje ;) pzdr GreenEvil Quote
anouk92 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 GreenEvil napisał(a):JA chcialam tylko powiedziec, ze codziennie jezdze (fakt-faktem busikiem) zielonka - w-wa, wiec jesli cos trza bedzie, to jestem otwarta na propozycje ;) pzdr GreenEvil Dziękujemy i napewno kiedyś skorzystamy:loveu: Quote
irysek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 czy pomoc jest jeszcze potrzebna bo widze ze tu takie koleczko powstalo i do wspolpracy raczej nie bardzo jak ktos spoza wawy !? Quote
em-chan Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 irysek napisał(a):czy pomoc jest jeszcze potrzebna bo widze ze tu takie koleczko powstalo i do wspolpracy raczej nie bardzo jak ktos spoza wawy !? pomoc oczywiście dalej potrzebna - główne to finansowa (spłata długu za hotelik i żywność) oraz dilerka piesami czyli "w dobre ręce oddam" :diabloti: dziś mamy spotkanie osób które są blisko Zielonki (fizycznie), ustalimy jakieś w miarę konkrety i pewnie pojawi się tu info ogromne dzięki za zainteresowanie i zapraszamy do współpracy :loveu: Quote
em-chan Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='em-chan']co do spotykamy się - ja jadę dziś z Sabą do Pruszkowa, i niestety o 19 nie o 17 bo dopiero od tej jest dostępny transport - więc mozliwe ze dotrę pod tego Rossmana :) Aktualnie sytuacja wygląda tak: po 19 na dworzec wileński podjeżdża samochodu, w czasie który zajmie dojazd z centrum, i stamtąd udamy się po Sabę, podobno będzie ona u Przyjaciel_koni, która to będize wtedy z nami na spotkaniu, i tam dokładnie ustalimy z którego miejsca piesę się zabiera a potem hajda! nach Pruszków :diabloti: Quote
anouk92 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='em-chan']Aktualnie sytuacja wygląda tak: po 19 na dworzec wileński podjeżdża samochodu, w czasie który zajmie dojazd z centrum, i stamtąd udamy się po Sabę, podobno będzie ona u Przyjaciel_koni, która to będize wtedy z nami na spotkaniu, i tam dokładnie ustalimy z którego miejsca piesę się zabiera a potem hajda! nach Pruszków :diabloti: Nie rozumiem - czy w końcu spotykamy się o 18:15? Jak przyjaciel koni będzie z nami to jak przekaże Wam Sabę? Czy Saba będzie z nami w carrefourze?:evil_lol: Quote
em-chan Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='anouk92']Nie rozumiem - czy w końcu spotykamy się o 18:15? Jak przyjaciel koni będzie z nami to jak przekaże Wam Sabę? Czy Saba będzie z nami w carrefourze?:evil_lol: ja to bym nie narzekała... :diabloti: Quote
irysek Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 pomoc moja jest caly czas aktualna. ze stowke zielonka zarobi na moich bazarkowych wyskokach, a na dodatek chce podac przez ksiegarnie na koszykowej ryz i olej jesli mozna :) bo ciagle wplacanie kasy jest juz nudne, mimo ze ja wroclaw wy wawa to chcialabym podac cos "rzeczowego", a kasa bedzie swoja droga :) moze tak byc? :) Quote
em-chan Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 irysek napisał(a):pomoc moja jest caly czas aktualna. ze stowke zielonka zarobi na moich bazarkowych wyskokach, a na dodatek chce podac przez ksiegarnie na koszykowej ryz i olej jesli mozna :) bo ciagle wplacanie kasy jest juz nudne, mimo ze ja wroclaw wy wawa to chcialabym podac cos "rzeczowego", a kasa bedzie swoja droga :) moze tak byc? :) :multi: oczywiście że tak :loveu: daj tylko znać jak będzie do odebrania jedzonko zawsze poczebne :loveu: Quote
anouk92 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 irysek napisał(a):pomoc moja jest caly czas aktualna. ze stowke zielonka zarobi na moich bazarkowych wyskokach, a na dodatek chce podac przez ksiegarnie na koszykowej ryz i olej jesli mozna :) bo ciagle wplacanie kasy jest juz nudne, mimo ze ja wroclaw wy wawa to chcialabym podac cos "rzeczowego", a kasa bedzie swoja droga :) moze tak byc? :) Pewnie że tak - Dziękujemy:loveu: Quote
Zmysł Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Odebrałem dzisiaj rano od Quetzalcoatl jedzonko dla Zielonki: mrożone mięsko, kilka kilo suchej karmy i kilka litrów rosołu. Bardzo się przyda. Jeszcze dzisiaj trafi to do piesków. QUETZALCOATL DZIĘKUJEMY:loveu: :loveu: :loveu: Quote
em-chan Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Zmysł']Odebrałem dzisiaj rano od Quetzalcoatl jedzonko dla Zielonki: mrożone mięsko, kilka kilo suchej karmy i kilka litrów rosołu. Bardzo się przyda. Jeszcze dzisiaj trafi to do piesków. QUETZALCOATL DZIĘKUJEMY:loveu: :loveu: :loveu: QUETZALCOATL to fajna babka jest :p pozdrawiam:loveu: Pozwolę sobie przekopiować z wątku Saby: Wszystko wyglądało tak: nieco po 19 zabrałam Sabę od Przyjaciel_Koni. To naprawdę niesamowita suczka - duża, ruda i przytulaśna. Z udziałem Silnej Woli i Cierpliwości została władowana połowicznie na tylne siedzenie samochodu i połowicznie na mnie po czym wyruszyłyśmy w drogę. 40 minut później Saba została metodą "na parówkę" przepakowana do samochodu przystosowanego do przewozu piesów, gdzie spokojnie położyła się na kocu i pojechała do Nasielska. Poza wchodzeniem do samochodów nie było z nią żadnych problemów. Piesa do Nasielska pojechała już beze mnie, co wynikało z tego że 1) mieliśmy opóźnienie, pani która odbierała od nas Sabę miała jeszcze jechać po kotkę po sterylce, i gdyby musiała mnie jeszcze do Warszawy odwozić to byłoby krucho z czasem 2) Saba podróże samochodem znosi całkowicie bezboleśnie, co najwyżej potrafi prześlicznie obsmarować szybki nosem a towarzysza podróży futrem KWL i Przyjaciel_Koni zaopatrzyli Sabę też w 16 kilogramów karmy oraz w lekarstwa - instrukcje stosowania przekazałam. Losy umowy na opiekę tymczasową wyjaśnię telefonicznie z osobami zainteresowanymi, tylko poczekam na jakąś bardziej ludzką godzinę do telefonowania Quote
anouk92 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5782557#post5782557 Wczoraj Zmysł:loveu: przekazał mi inne przedmioty i jeszcze mam kilka od eliinfo:loveu: . Będę je wystawiała sukcesywnie jak znajdę wolną chwilę. Quote
em-chan Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Wczoraj podczas spotkania omawiana była kwestia stworzenia ulotki "reklamującej psy z Zielonki" i apelującej o pomoc. Mam już grafika od reklamy, który obiecał nam przygotować ową ulotkę ale potrzeba do niej danych. Kwestią wyboru piesów na ulotkę spokojnie zajmę się z KWL, ale chciałabym Was prosić o stworzenie krótkiego tekstu o fundacji MAJA który miałby się znaleźć na pierwszej stronie ulotki. Pomóżcie proszę, bo ja umiem co najwyżej kwieciste elaboraty pisać :oops: pytanie do Przyjaciel_koni: jak z tymi zdjęciami "psa z wody"? mam je jutro zrobić, czy załatwia to Pani Asia? Quote
anouk92 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='em-chan']Wczoraj podczas spotkania omawiana była kwestia stworzenia ulotki "reklamującej psy z Zielonki" i apelującej o pomoc. Mam już grafika od reklamy, który obiecał nam przygotować ową ulotkę ale potrzeba do niej danych. Kwestią wyboru piesów na ulotkę spokojnie zajmę się z KWL, ale chciałabym Was prosić o stworzenie krótkiego tekstu o fundacji MAJA który miałby się znaleźć na pierwszej stronie ulotki. Pomóżcie proszę, bo ja umiem co najwyżej kwieciste elaboraty pisać :oops: Na którejś stronie umieszczałam zeskanowaną obecną ulotkę fundacji - myślę że można z tamtąd wykorzystać tekst. Bardzo by mi zależało żeby na ulotce znalazły się Portos i jego dwóch braci. Psiaki mają 7 miesięcy i szkoda żeby dłużej siedziały zamknięte w jednym pokoju. Zdjęcia wstawie wieczorem. Quote
em-chan Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='anouk92']Na którejś stronie umieszczałam zeskanowaną obecną ulotkę fundacji - myślę że można z tamtąd wykorzystać tekst. Bardzo by mi zależało żeby na ulotce znalazły się Portos i jego dwóch braci. Psiaki mają 7 miesięcy i szkoda żeby dłużej siedziały zamknięte w jednym pokoju. Zdjęcia wstawie wieczorem. Przyjaciel_koni powiedziała że ten tekst jest niedobry, za długi i źle skonstruowany. Dlatego właśnie trzeba kogoś, kto by go skrócił i skonkrecił :) a co do Portosa - jak będą zdjęcia to mogą tam wylądować, nie widzę problemu Quote
anouk92 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Rozliczenie dotychczasowych bazarków: Pucka69 - 51 zł AiK - 50 zł Hund - 28 zł Tanina - 21 zł Czarna60 - 73 zł Razem na dzień 31.05 - 223 zł Wszystkim dziękujemy!:loveu: Quote
Recommended Posts