KWL Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jeśli transport z Zielonki do Pruszkowa to godziny prawie dowolne - do ustalenia, osoba która odbierze sunię ma w środę wolne. Jeśli do Warszawy to tak jak napisałem. Quote
paros Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Poprawiłam na wątku transportowym :lol: bo juz wcześniej wrzuciłam informację o transporcie Saby :roll: Quote
Zmysł Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Może uda mi się załatwić transport. Kurs byłby od Pani Joanny, jak rozumiem. Ktoś by jeszcze jechał? Jak to wygląda technicznie? Quote
anouk92 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja myślałam o Tej Sabie. Przyjaciel koni czy wiesz coś więcej na jej temat - Asia wogóle nie mogła jej skojarzyć:shake: W-wa, piękna Saba ..... Quote
paros Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Przyjaciel_koni prosiła mnie aby napisać, że potrzebna jest pomoc Beatce do wystawiania rzeczy na bazarku :roll: Kto wystawia i mógłby pomóc Beatce??? :roll: Quote
KWL Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 W środę niestety nikt specjalnie czasuraczej nie ma, stąd właśnie nasza prośba. Więc chyba będzie to transport samodzielny. Technicznie to pakujemy psa do samochodu i jedziemy :-) W zalezności od wielkości i charakteru, możan załozyć kaganiec i zapiąć zmyczami, ale ja jeśli pies nie jest agresywny staram się tego nie robić, nie ma sensu stresować bardziej, zwłaszcza jeśli pies nie jest "samochodolubny". Dobrze przed podróżą zapoznac sie z psem, pospacerować trochę. Quote
Zmysł Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 KWL napisał(a):W środę niestety nikt specjalnie czasuraczej nie ma, stąd właśnie nasza prośba. Więc chyba będzie to transport samodzielny. Technicznie to pakujemy psa do samochodu i jedziemy :-) W zalezności od wielkości i charakteru, możan załozyć kaganiec i zapiąć zmyczami, ale ja jeśli pies nie jest agresywny staram się tego nie robić, nie ma sensu stresować bardziej, zwłaszcza jeśli pies nie jest "samochodolubny". Dobrze przed podróżą zapoznac sie z psem, pospacerować trochę. Dobra, załatwię transport. Czy w środę o godz.11.00 u Pani Joanny? I dokąd dokładnie jechać? Quote
em-chan Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='paros']Przyjaciel_koni prosiła mnie aby napisać, że potrzebna jest pomoc Beatce do wystawiania rzeczy na bazarku :roll: Kto wystawia i mógłby pomóc Beatce??? :roll: w wystawianiu mogę pomóc, jeszcze tego nie robiłam, ale nie sądzę żeby był to dla mnie problem... tylko że znowu w weekend będę bez dostępu do netu :( Quote
KWL Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Niestety :-( Problem następny, z pwodów niezależnych (samochód,warsztat) sunia musi być dopiero wieczorem, oznacza to że może jechac ze mną z Warszawy o 19tej jeśli ktoś dowiezie do mnie, wcześniej niestety byłby problem z przetrzymaniem jej przez pare godzin w oczekiwaniu na samochód. Quote
Zmysł Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 KWL napisał(a):Niestety :-( Problem następny, z pwodów niezależnych (samochód,warsztat) sunia musi być dopiero wieczorem, oznacza to że może jechac ze mną z Warszawy o 19tej jeśli ktoś dowiezie do mnie, wcześniej niestety byłby problem z przetrzymaniem jej przez pare godzin w oczekiwaniu na samochód. To ja raczej odpadam, niestety :shake: Quote
KWL Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Oki jest koncepcja :-) 1. Zmysł, tak jak planowałeś odbierzesz sunię do p. Joanny koło 11tej i zawieziesz do Przyjaciel Koni - proszę zadzwoń do niej i ustal szczegóły. 2. Ja po pracy podjadę po sunię i zawiozę dalej. Quote
_beatka_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 co do moich bazarków to ja mogę wystawiać ale wlaśnie zaczyna mi się sesja więc nie będę mogla biegać codziennie na pocztę z wysylkami bo jednorazowo siedze tam minimum godzine:placz:dlatego mogę zakladać watku, poprawiać je itp ale prosilabym o pomoc przy wysylce:cool3: Quote
em-chan Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 _beatka_ napisał(a):co do moich bazarków to ja mogę wystawiać ale wlaśnie zaczyna mi się sesja więc nie będę mogla biegać codziennie na pocztę z wysylkami bo jednorazowo siedze tam minimum godzine:placz:dlatego mogę zakladać watku, poprawiać je itp ale prosilabym o pomoc przy wysylce:cool3: wysyłka to dla mnie nie problem - pracuję po sąsiedzku z począ, tylko musiałabym się umówić jakoś na odebranie gadżetów :] Quote
_beatka_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 em-chan a masz cyfrówkę?bo może ty bralabyś gadżety robila zdjęcia i mi wysylala, ja zajęlabym się logistyką i technicznymi sprawami, czyli wystawianaiem i prowadzeniem aukcji i a Ty byś wysylala?:razz: Quote
em-chan Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 owszem, cyfrówkę mam antyczną co prawda, ale zdjęcia robi :) czyli tak: ja bym trzymała gadżety, fotografowała i wysyłała na serwer, Ty byś tworzyła aukcje, a ja bym je potem wysyłała do kupującego lub ustawiała się na odbiór osobisty? dobrze zrozumiałam? Quote
_beatka_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 tak, bylabym bardzo wdzięczna za pomoc bo na razie jetem zawalona gadżetami i troszkę już nie wyrabiam:oops: Quote
em-chan Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 _beatka_ napisał(a):tak, bylabym bardzo wdzięczna za pomoc bo na razie jetem zawalona gadżetami i troszkę już nie wyrabiam:oops: więc tak: w tym tygodniu codziennie kończę pracę o 17 na Kazimierzowskiej (Mokotów blisko aresztu), prawdopodobnie piątek - poniedziałek nie będzie mnie w Warszawie, na pewno nie ma mnie piątek - niedziela jeśli chcesz to ustaw konkretnie gdzie i jak, podskoczę po te gadżety, i wtedy też dogadamy szczegóły :) Quote
_beatka_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 na razie te które mam wystwilam sama, ale jak teraz będą dochodzily jakieś nowe to się odezwę więc bądz w pogotowiu:razz: Quote
em-chan Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 _beatka_ napisał(a):na razie te które mam wystwilam sama, ale jak teraz będą dochodzily jakieś nowe to się odezwę więc bądz w pogotowiu:razz: luuuzik :) jakbyco to wiesz jak mnie znaleźć ;] Quote
paros Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Na wątku Saby z cegielni Quasimodo pisze, że może będzie mógł przewieźć sunię do Pruszkowa ale jeszcze nie wie na 100% :roll: Zaglądajcie tam przy ustalaniu transportu dla suni. Quote
elainfo Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 paros napisał(a):Na wątku Saby z cegielni Quasimodo pisze, że może będzie mógł przewieźć sunię do Pruszkowa ale jeszcze nie wie na 100% :roll: Zaglądajcie tam przy ustalaniu transportu dla suni. tak tylko potzrebuje kogos do uspokajania psa w samochodzie i ewentualnego trzymania saby.. może Asia mogłaby pojechac osobiscie..??? Quote
em-chan Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 elainfo napisał(a):tak tylko potzrebuje kogos do uspokajania psa w samochodzie i ewentualnego trzymania saby.. może Asia mogłaby pojechac osobiscie..??? kontaktowałam się w tej sprawie z psiapsiółką, powiedziała że nie ma problemu żeby odwieźć Sabę jutro, poza tą kwestią, że potrzeba jej na benzynę (koniec miesiąca i prawie pusty bak) - tą kwestię próbujemy jakoś załatwić z KWL, a wtedy moglibyśmy pojechać we trójkę czyli KWL ja i moja psiapsiółka zaraz porozmawiam o tym z KWL i resztę ustalimy co jak i w szczególe :p Quote
anouk92 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czy my się dzisiaj spotykamy? Jeśli tak to kto będzie? Quote
Zmysł Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 anouk92 napisał(a):Czy my się dzisiaj spotykamy? Jeśli tak to kto będzie? Ja będę. 18.15. Quote
Recommended Posts