Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

Jeśli transport z Zielonki do Pruszkowa to godziny prawie dowolne - do ustalenia, osoba która odbierze sunię ma w środę wolne. Jeśli do Warszawy to tak jak napisałem.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjaciel_koni prosiła mnie aby napisać, że

potrzebna jest pomoc Beatce do wystawiania rzeczy na bazarku :roll:
Kto wystawia i mógłby pomóc Beatce??? :roll:

Posted

W środę niestety nikt specjalnie czasuraczej nie ma, stąd właśnie nasza prośba. Więc chyba będzie to transport samodzielny.
Technicznie to pakujemy psa do samochodu i jedziemy :-)
W zalezności od wielkości i charakteru, możan załozyć kaganiec i zapiąć zmyczami, ale ja jeśli pies nie jest agresywny staram się tego nie robić, nie ma sensu stresować bardziej, zwłaszcza jeśli pies nie jest "samochodolubny".
Dobrze przed podróżą zapoznac sie z psem, pospacerować trochę.

Posted

KWL napisał(a):
W środę niestety nikt specjalnie czasuraczej nie ma, stąd właśnie nasza prośba. Więc chyba będzie to transport samodzielny.
Technicznie to pakujemy psa do samochodu i jedziemy :-)
W zalezności od wielkości i charakteru, możan załozyć kaganiec i zapiąć zmyczami, ale ja jeśli pies nie jest agresywny staram się tego nie robić, nie ma sensu stresować bardziej, zwłaszcza jeśli pies nie jest "samochodolubny".
Dobrze przed podróżą zapoznac sie z psem, pospacerować trochę.

Dobra, załatwię transport. Czy w środę o godz.11.00 u Pani Joanny? I dokąd dokładnie jechać?

Posted

[quote name='paros']Przyjaciel_koni prosiła mnie aby napisać, że

potrzebna jest pomoc Beatce do wystawiania rzeczy na bazarku :roll:
Kto wystawia i mógłby pomóc Beatce??? :roll:

w wystawianiu mogę pomóc, jeszcze tego nie robiłam, ale nie sądzę żeby był to dla mnie problem...

tylko że znowu w weekend będę bez dostępu do netu :(

Posted

Niestety :-( Problem następny, z pwodów niezależnych (samochód,warsztat) sunia musi być dopiero wieczorem, oznacza to że może jechac ze mną z Warszawy o 19tej jeśli ktoś dowiezie do mnie, wcześniej niestety byłby problem z przetrzymaniem jej przez pare godzin w oczekiwaniu na samochód.

Posted

KWL napisał(a):
Niestety :-( Problem następny, z pwodów niezależnych (samochód,warsztat) sunia musi być dopiero wieczorem, oznacza to że może jechac ze mną z Warszawy o 19tej jeśli ktoś dowiezie do mnie, wcześniej niestety byłby problem z przetrzymaniem jej przez pare godzin w oczekiwaniu na samochód.

To ja raczej odpadam, niestety :shake:

Posted

Oki jest koncepcja :-)

1. Zmysł, tak jak planowałeś odbierzesz sunię do p. Joanny koło 11tej i zawieziesz do Przyjaciel Koni - proszę zadzwoń do niej i ustal szczegóły.
2. Ja po pracy podjadę po sunię i zawiozę dalej.

Posted

co do moich bazarków to ja mogę wystawiać ale wlaśnie zaczyna mi się sesja więc nie będę mogla biegać codziennie na pocztę z wysylkami bo jednorazowo siedze tam minimum godzine:placz:dlatego mogę zakladać watku, poprawiać je itp ale prosilabym o pomoc przy wysylce:cool3:

Posted

_beatka_ napisał(a):
co do moich bazarków to ja mogę wystawiać ale wlaśnie zaczyna mi się sesja więc nie będę mogla biegać codziennie na pocztę z wysylkami bo jednorazowo siedze tam minimum godzine:placz:dlatego mogę zakladać watku, poprawiać je itp ale prosilabym o pomoc przy wysylce:cool3:

wysyłka to dla mnie nie problem - pracuję po sąsiedzku z począ, tylko musiałabym się umówić jakoś na odebranie gadżetów :]

Posted

em-chan a masz cyfrówkę?bo może ty bralabyś gadżety robila zdjęcia i mi wysylala, ja zajęlabym się logistyką i technicznymi sprawami, czyli wystawianaiem i prowadzeniem aukcji i a Ty byś wysylala?:razz:

Posted

owszem, cyfrówkę mam antyczną co prawda, ale zdjęcia robi :)

czyli tak: ja bym trzymała gadżety, fotografowała i wysyłała na serwer, Ty byś tworzyła aukcje, a ja bym je potem wysyłała do kupującego lub ustawiała się na odbiór osobisty?

dobrze zrozumiałam?

Posted

_beatka_ napisał(a):
tak, bylabym bardzo wdzięczna za pomoc bo na razie jetem zawalona gadżetami i troszkę już nie wyrabiam:oops:

więc tak: w tym tygodniu codziennie kończę pracę o 17 na Kazimierzowskiej (Mokotów blisko aresztu), prawdopodobnie piątek - poniedziałek nie będzie mnie w Warszawie, na pewno nie ma mnie piątek - niedziela

jeśli chcesz to ustaw konkretnie gdzie i jak, podskoczę po te gadżety, i wtedy też dogadamy szczegóły :)

Posted

_beatka_ napisał(a):
na razie te które mam wystwilam sama, ale jak teraz będą dochodzily jakieś nowe to się odezwę więc bądz w pogotowiu:razz:

luuuzik :)

jakbyco to wiesz jak mnie znaleźć ;]

Posted

Na wątku Saby z cegielni Quasimodo pisze, że może będzie mógł przewieźć sunię do Pruszkowa ale jeszcze nie wie na 100% :roll: Zaglądajcie tam przy ustalaniu transportu dla suni.

Posted

paros napisał(a):
Na wątku Saby z cegielni Quasimodo pisze, że może będzie mógł przewieźć sunię do Pruszkowa ale jeszcze nie wie na 100% :roll: Zaglądajcie tam przy ustalaniu transportu dla suni.

tak tylko potzrebuje kogos do uspokajania psa w samochodzie i ewentualnego trzymania saby.. może Asia mogłaby pojechac osobiscie..???

Posted

elainfo napisał(a):
tak tylko potzrebuje kogos do uspokajania psa w samochodzie i ewentualnego trzymania saby.. może Asia mogłaby pojechac osobiscie..???

kontaktowałam się w tej sprawie z psiapsiółką, powiedziała że nie ma problemu żeby odwieźć Sabę jutro, poza tą kwestią, że potrzeba jej na benzynę (koniec miesiąca i prawie pusty bak) - tą kwestię próbujemy jakoś załatwić z KWL, a wtedy moglibyśmy pojechać we trójkę czyli KWL ja i moja psiapsiółka

zaraz porozmawiam o tym z KWL i resztę ustalimy co jak i w szczególe :p