Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
I ja dziękuję - Zmysł naprawdę bardzo pomaga psiakom !!!!!

Rozmawialiśmy o zadłużeniu i ugodzie, oraz o bieżących potrzebach piesków. Wydaje się być rozsądne zwołanie "zebrania" wszystkich Osób chcących i mogących pomóc lub doradzić w tych sprawach.

Odnośnie ugody najwięcej jak sądzę mają do powiedzenia Anouk i Ela.

Może jakieś propozycje czasu i miejsca ????
To ważne, by narada odbyła się szybko. Nie ma ostatecznej wersji ugody !!!
Zarówno Zmysł, jak i ja (chociaż ja nie zawsze-odpadają wtorki i niedziele) mamy czas po 18.00.

Ja mogę praktycznie codziennie ok. 18-ej.
Weekendy musiałabym wcześniej wiedzieć kiedy.

Podajcie termin - spróbujemy się dostosować.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy dobrze kombinuje - ale jeśli ugoda nie jest jeszcze podpisana i rozumiem że dopiero gdzieś w czerwcu będzie - to proponuje pierwszą wpłate wpisać na koniec czerwca - dzięi temu zyskamy dodatkowy miesiąc na zebranie pieniędzy. Czyli mogłoby to wyglądać tak:

Do końca czerwca - 785 zł
I póżniej po 1000 do końca następnego miesiąca.

Co Wy na to?

Posted

anouk92 napisał(a):
Nie wiem czy dobrze kombinuje - ale jeśli ugoda nie jest jeszcze podpisana i rozumiem że dopiero gdzieś w czerwcu będzie - to proponuje pierwszą wpłate wpisać na koniec czerwca - dzięi temu zyskamy dodatkowy miesiąc na zebranie pieniędzy. Czyli mogłoby to wyglądać tak:

Do końca czerwca - 785 zł
I póżniej po 1000 do końca następnego miesiąca.

Co Wy na to?

Takie kwestie właśnie byśmy sobie omówili. Może najbliższy poniedziałek lub środa? Ok. 18.30, 19.00? Zaproponujcie miejsce, jeśli chodzi o mnie, to się dostosuję.

Posted

Zmysł napisał(a):
Takie kwestie właśnie byśmy sobie omówili. Może najbliższy poniedziałek lub środa? Ok. 18.30, 19.00? Zaproponujcie miejsce, jeśli chodzi o mnie, to się dostosuję.

Środa jest dobrym dniem (dla mnie), ale niestety musi to być Warszawa.
Godz. pomiędzy 18.00 a 19.00 - jeszcze tylko dokładniej trzeba ustalić.

Czy może to być np. Centrum handlowe W-wa Wileńska ?
Jest gdzie usiąść i klima.....

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Środa jest dobrym dniem (dla mnie), ale niestety musi to być Warszawa.
Godz. pomiędzy 18.00 a 19.00 - jeszcze tylko dokładniej trzeba ustalić.

Czy może to być np. Centrum handlowe W-wa Wileńska ?
Jest gdzie usiąść i klima.....

Dla mnie OK.

Posted

Super. Jesteśmy umówieni. Środa 30 maja, może 18.15? I konkretnie w którym miejscu?
Cztery osoby potwierdziły, ale zapraszamy wszystkich, którym leży na sercu Przytulisko w Zielonce, nie tylko pod kątem ugody, ale takie szerokopojęte. Pewnie nieczęsto były takie okazje do spotkań, a i zapewne w przyszłości będzie ciężko. Chociaż może jest to zalążek czegoś dobrego?
Elainfo - damy radę, na razie nie ma bezpośredniego zagrożenia, więc te dodatkowe kilka dni nie zrobi nam krzywdy.

Posted

Informacja

Osoby, które z jakichkolwiek przyczyn wolą dokonywać wpłat na karmę, tymczasy, itp. dla psiaków z Zielonki na AFN, prosimy o wpisanie w tytule przelewu "Psy z Zielonki".

Dziękujemy z góry za każdą wpłaconą na te cele kwotę !!!!

Potwierdzam środę 18.15 - najlepiej chyba będzie od strony Targowej przy Rossmanie (znajduje się zaraz przy wejściu).

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Informacja

Osoby, które z jakichkolwiek przyczyn wolą dokonywać wpłat na karmę, tymczasy, itp. dla psiaków z Zielonki na AFN, prosimy o wpisanie w tytule przelewu "Psy z Zielonki".

Dziękujemy z góry za każdą wpłaconą na te cele kwotę !!!!

Potwierdzam środę 18.15 - najlepiej chyba będzie od strony Targowej przy Rossmanie (znajduje się zaraz przy wejściu).
Potwierdzam swoją obecność.

Posted

PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT z ZIELONKI do WARSZAWY we środę w godzinach przedpołudniowych!!!

Sunia Saba z cegielni ma szansę na fajny domek tymczasowy :lol: ale jeżeli nie będzie transportu to nie pojedzie i straci domek :-( :-(

Saba z cegielni prosi o pomoc!!! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Jest problem do rozwiązania. Musimy przeżućić w środę jedną sunię z Zielonki do Pruszkowa. Stamtąd ma załatwiony dalszy transport do oczekijącego jej domku tymczasowego. Ja mogę ewentualnie pomóc na odcinku Wawa centrum Pruszków, ale tylko między 13-14 (lunchtime), lub o 19(po pracy).
Jeśli nie znajdzie się metoda dostarczenia suni do Pruszkowa, lub chociaż do Centrum to przepadnie nam tymczas !!! A jak wiecie jest dużo więcej psów w potrzebie niż domków...

Posted

Która to sunia - macie zdjęcie albo link bo ja już się pogubiła.
Jak ostatnio pytałam Asię o Sabę (tą długowłosą) to nie wiedziała o którego psa mi chodzi:shake: