anouk92 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):I ja dziękuję - Zmysł naprawdę bardzo pomaga psiakom !!!!! Rozmawialiśmy o zadłużeniu i ugodzie, oraz o bieżących potrzebach piesków. Wydaje się być rozsądne zwołanie "zebrania" wszystkich Osób chcących i mogących pomóc lub doradzić w tych sprawach. Odnośnie ugody najwięcej jak sądzę mają do powiedzenia Anouk i Ela. Może jakieś propozycje czasu i miejsca ???? To ważne, by narada odbyła się szybko. Nie ma ostatecznej wersji ugody !!! Zarówno Zmysł, jak i ja (chociaż ja nie zawsze-odpadają wtorki i niedziele) mamy czas po 18.00. Ja mogę praktycznie codziennie ok. 18-ej. Weekendy musiałabym wcześniej wiedzieć kiedy. Podajcie termin - spróbujemy się dostosować. Quote
anouk92 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Nie wiem czy dobrze kombinuje - ale jeśli ugoda nie jest jeszcze podpisana i rozumiem że dopiero gdzieś w czerwcu będzie - to proponuje pierwszą wpłate wpisać na koniec czerwca - dzięi temu zyskamy dodatkowy miesiąc na zebranie pieniędzy. Czyli mogłoby to wyglądać tak: Do końca czerwca - 785 zł I póżniej po 1000 do końca następnego miesiąca. Co Wy na to? Quote
Zmysł Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 anouk92 napisał(a):Nie wiem czy dobrze kombinuje - ale jeśli ugoda nie jest jeszcze podpisana i rozumiem że dopiero gdzieś w czerwcu będzie - to proponuje pierwszą wpłate wpisać na koniec czerwca - dzięi temu zyskamy dodatkowy miesiąc na zebranie pieniędzy. Czyli mogłoby to wyglądać tak: Do końca czerwca - 785 zł I póżniej po 1000 do końca następnego miesiąca. Co Wy na to? Takie kwestie właśnie byśmy sobie omówili. Może najbliższy poniedziałek lub środa? Ok. 18.30, 19.00? Zaproponujcie miejsce, jeśli chodzi o mnie, to się dostosuję. Quote
Zmysł Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='agusiazet']Aukcja na spłatę długu w hoteliku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68526 ZAPRASZAM I BĄDŹCIE CHOJNI!!!! Witam Cię Agusiu! Dziękujemy za pomoc. Quote
agusiazet Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Zmysł napisał(a):Witam Cię Agusiu! Dziękujemy za pomoc. Witam, ja lubię pomagać dobrym ludziom i zwierzętom:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Zmysł Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 agusiazet napisał(a):Witam, ja lubię pomagać dobrym ludziom i zwierzętom:loveu::loveu::loveu::loveu: No i lubisz nocne podnoszenie wątków:diabloti: Quote
przyjaciel_koni Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Zmysł napisał(a):Takie kwestie właśnie byśmy sobie omówili. Może najbliższy poniedziałek lub środa? Ok. 18.30, 19.00? Zaproponujcie miejsce, jeśli chodzi o mnie, to się dostosuję. Środa jest dobrym dniem (dla mnie), ale niestety musi to być Warszawa. Godz. pomiędzy 18.00 a 19.00 - jeszcze tylko dokładniej trzeba ustalić. Czy może to być np. Centrum handlowe W-wa Wileńska ? Jest gdzie usiąść i klima..... Quote
Zmysł Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 przyjaciel_koni napisał(a):Środa jest dobrym dniem (dla mnie), ale niestety musi to być Warszawa. Godz. pomiędzy 18.00 a 19.00 - jeszcze tylko dokładniej trzeba ustalić. Czy może to być np. Centrum handlowe W-wa Wileńska ? Jest gdzie usiąść i klima..... Dla mnie OK. Quote
elainfo Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Zmysł napisał(a):Dla mnie OK. mi tez po drodze.. jest ok.. tylko czy sroda to nie zapoźno to przedostatni dzien maja....?? Quote
anouk92 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dla mnie może być środa ok. 18-ej na wileńskim. Quote
anouk92 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jeśłi ktoś będzie miał coś dla psiaków i P.Asi to wtedy też będę mogła zabrać i jej podrzucić w drodze powrotnej. Quote
Zmysł Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Super. Jesteśmy umówieni. Środa 30 maja, może 18.15? I konkretnie w którym miejscu? Cztery osoby potwierdziły, ale zapraszamy wszystkich, którym leży na sercu Przytulisko w Zielonce, nie tylko pod kątem ugody, ale takie szerokopojęte. Pewnie nieczęsto były takie okazje do spotkań, a i zapewne w przyszłości będzie ciężko. Chociaż może jest to zalążek czegoś dobrego? Elainfo - damy radę, na razie nie ma bezpośredniego zagrożenia, więc te dodatkowe kilka dni nie zrobi nam krzywdy. Quote
anouk92 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Nowe bazarki. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68751 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5686246#post5686246 Quote
przyjaciel_koni Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Informacja Osoby, które z jakichkolwiek przyczyn wolą dokonywać wpłat na karmę, tymczasy, itp. dla psiaków z Zielonki na AFN, prosimy o wpisanie w tytule przelewu "Psy z Zielonki". Dziękujemy z góry za każdą wpłaconą na te cele kwotę !!!! Potwierdzam środę 18.15 - najlepiej chyba będzie od strony Targowej przy Rossmanie (znajduje się zaraz przy wejściu). Quote
Zmysł Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Informacja Osoby, które z jakichkolwiek przyczyn wolą dokonywać wpłat na karmę, tymczasy, itp. dla psiaków z Zielonki na AFN, prosimy o wpisanie w tytule przelewu "Psy z Zielonki". Dziękujemy z góry za każdą wpłaconą na te cele kwotę !!!! Potwierdzam środę 18.15 - najlepiej chyba będzie od strony Targowej przy Rossmanie (znajduje się zaraz przy wejściu). Potwierdzam swoją obecność. Quote
paros Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT z ZIELONKI do WARSZAWY we środę w godzinach przedpołudniowych!!! Sunia Saba z cegielni ma szansę na fajny domek tymczasowy :lol: ale jeżeli nie będzie transportu to nie pojedzie i straci domek :-( :-( Saba z cegielni prosi o pomoc!!! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
KWL Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jest problem do rozwiązania. Musimy przeżućić w środę jedną sunię z Zielonki do Pruszkowa. Stamtąd ma załatwiony dalszy transport do oczekijącego jej domku tymczasowego. Ja mogę ewentualnie pomóc na odcinku Wawa centrum Pruszków, ale tylko między 13-14 (lunchtime), lub o 19(po pracy). Jeśli nie znajdzie się metoda dostarczenia suni do Pruszkowa, lub chociaż do Centrum to przepadnie nam tymczas !!! A jak wiecie jest dużo więcej psów w potrzebie niż domków... Quote
anouk92 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kurcze ja nie dam rady - mam nową pracę i nie mogę się wyrwać nawet na chwilę:shake: Quote
paros Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Zmysł napisał(a):Czy to są dwa przypadki, czy ta sama sunia Saba? Ta sama :lol: pisaliśmy z KWL-em jednocześnie :evil_lol: Quote
Zmysł Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 paros napisał(a):Ta sama :lol: pisaliśmy z KWL-em jednocześnie :evil_lol: To powinno być w godzinach przedpołudniowych? Dobrze zrozumiałem? Quote
anouk92 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Która to sunia - macie zdjęcie albo link bo ja już się pogubiła. Jak ostatnio pytałam Asię o Sabę (tą długowłosą) to nie wiedziała o którego psa mi chodzi:shake: Quote
elainfo Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='anouk92']Która to sunia - macie zdjęcie albo link bo ja już się pogubiła. Jak ostatnio pytałam Asię o Sabę (tą długowłosą) to nie wiedziała o którego psa mi chodzi:shake: :evil_lol: Saba z Cegielni: [FONT=Times New Roman]Saba zamknięta w boksie przy cegielni…[/FONT] Quote
Recommended Posts