Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

Posted

esperanza napisał(a):
Do odbioru jest około 30kg karmy suchej Pedigree od joaaa. Pozwoliłam sobie przekazać ta karmę dla p.Joanny bo do schroniska w Ostrowi i tak na razie nie mamy transportu, a szkoda by karma stała bezużytecznie.
Kto może jutro odebrać karmę z Ursynowa? Prosze o kontakt ze mną na kom. 600- 964-797 lub bezpośrednio z joaaa.

Esperanza kochana jesteś:loveu:

Zmysł nie wiem skąd będziesz jechał ale może udałoby Ci się odebrać te karmę:oops:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Esperanza kochana jesteś:loveu:

Zmysł nie wiem skąd będziesz jechał ale może udałoby Ci się odebrać te karmę:oops:

Zupełnie nie po drodze, ale spróbuję jakoś to ustawić. Esperanza, a może przy okazji odebrałbym płytkę?

Posted

anouk92 napisał(a):
O rany nie mam pojęcia:oops:

OOoo kurde pewnie ma... niedośc ,ze ona to jeszce moja mama tez:p - dzieki za przypomnienie!!!!!:evil_lol:
jestesmy dzis z anouk u Joasi..

Posted

dzwoniła dzis do mnie Asia i bardzo prosi o ten worek z karmą..... czy moze ktos go przywieźć.. Zmysł....???? dałbys rade jakos to odebrac.. ????

Posted

em-chan napisał(a):
Przekazałam właśnie KWL 30pln na karmę, ale z transportem to już trzeba między Wami załatwiać, bom niemobilna ;)

super to powinno starczyc na 10 kg chappi...!!!!

Posted

KWL napisał(a):
Czy tą karmę z Ursynowa można odebrać na przykład w sobotnie przedpołudnie ? Jeśli tak to będę mógł odebrać.

Nie wiem Esperanza podała swój numer telefonu, ale Zmysł dzisiaj wybiera się do Zielonki i napisał że spróbuje ją odebrać.

Posted

anouk92 napisał(a):
Nie wiem Esperanza podała swój numer telefonu, ale Zmysł dzisiaj wybiera się do Zielonki i napisał że spróbuje ją odebrać.

Odbieram te karmę. Jestem już umówiony.

Posted

Zmysł napisał(a):
Odbieram te karmę. Jestem już umówiony.

Myślę że najlepszym prezenatem będzie karma dla psiaków ale oczywiście zabierzemy ze sobą jakieś czekoladki.

No to w takim razie do zobaczenia o 18-ej.

Posted

anouk92 napisał(a):
Myślę że najlepszym prezenatem będzie karma dla psiaków ale oczywiście zabierzemy ze sobą jakieś czekoladki.

No to w takim razie do zobaczenia o 18-ej.

Na pewno najbardziej p.Joasię ucieszy karma, ale pewnie będzie jej miło, że o niej też się pamięta.

Posted

[quote name='KWL']Mamy kolejny problem finansowy, DT dobermana Niko - 600zł.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5636586#post5636586

Rozmawiałam z Asią na ten temat i uważam że skoro nie było żadnych uzgodnien dot. płatności to facet nie może teraz tak po prostu żądać 600 zł.
Nie rozumiem tego - myślę że takie rzeczy powinny być uzgadnianie na początku.
Myślę że od samego początku wiedział jaka jest sytuacja.
Facet po prostu chce zarobić.

Posted

hmmm..słuchajcie , czy myslicie ,ze mozna by było wrzucicć na bazarek bude dla psa..?? taka porzadna... ocieplona ale raczej dla pieska średniego -mniejszego..mam taka bude po pewnej suni ze wsi, której włascicielka zmarła..sunia juz jest pieskiem kanapowym... wiec budę mozna by zlicytowac..hę??

Posted

coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu:
POKOCHAJ SIERŚCIUCHA

27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK (Pola Mokotowskie)
W programie:
* występy artystów dorosłych i trochę młodszych *
* loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami *
* pokaz psiej tresury i fryzjerstwa *
* mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk *
* super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków *
* wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny *
* i wiele innych niespodzianek

Posted

Może coś przeoczyłem ale jaki związek ma ta impreza z tematem wątku ?
Widzisz jakieś możliwości kwestowania czy innej działalności na niej ? Masz jakiś kontakt do organizatorów ?

Posted

KWL napisał(a):
Może coś przeoczyłem ale jaki związek ma ta impreza z tematem wątku ?
Widzisz jakieś możliwości kwestowania czy innej działalności na niej ? Masz jakiś kontakt do organizatorów ?

Może ja coś przeoczyłem, ale tematem wątku jest chyba dobro piesków. A to jest jedna z imprez charytatywnych, o której wiem. Więc chciałem się tą wiedzą podzielić. Jak ktoś nie chce, nie musi przychodzić, ale pomyślałem, że może ktoś będzie zainteresowany -po prostu np. fajmy spędzeniem czasu. Czy jest jakiś problem?

Posted

Tematem wątku jest pomoc dla konkretnej fundacji, przytuliska a nie dla wszystkich piesków. Rozumiem intencje ale jest to ewidentny off-topic jeśli nie mamy możliwości wykorzystania tego.
Sądzę że nalerzało opatrzyć informację komentarzem :-)

Posted

KWL napisał(a):
Tematem wątku jest pomoc dla konkretnej fundacji, przytuliska a nie dla wszystkich piesków. Rozumiem intencje ale jest to ewidentny off-topic jeśli nie mamy możliwości wykorzystania tego.
Sądzę że nalerzało opatrzyć informację komentarzem :-)

a może to okazja by sie spotkac razem..:razz: wspolnych działaczy na rzecz fundacji...:diabloti:

Posted

Oczywiście fajnie by było, i byłoby bardzo sensowne, ale w ten weekend ja na pewno nie mam czasu. Będę się integrował z moimi siersciuchami i takim jednym Vitią :-P

Posted

KWL napisał(a):
Oczywiście fajnie by było, i byłoby bardzo sensowne, ale w ten weekend ja na pewno nie mam czasu. Będę się integrował z moimi siersciuchami i takim jednym Vitią :-P

nie no ja tez w zasadzie weekend mam zarezerwowany na psie objazdówki..pokazówki i mam nadzieje,ze uda mi sie wyadoptowac chociaz 1 psiaka..(:placz: trzymajcie kciukasy)a w sobote jeszcze dzien matki na dodatek..wiec trzeba zajrzec..