Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jestem zbudowany Waszą postawą. W takim razie będę finalizował sprawę spisania ugody. Myślę, że dobrym planem jest zbieranie pieniędzy na bazarkach, a np. tydzień przed końcem miesiąca można zrobić bilans, ile jest pieniędzy. Wtedy będziemy się martwić. Ja oczywiście również deklaruję wpłaty pieniężne - w wysokości zależnej od sytuacji. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w danym miesiącu zapłacić więcej, niż 1.000,00 zł - jeśli będzie taka możliwość. Ale zobaczymy. Elainfo - na razie nie płać nic, najpierw papierki. Zawiadomię, gdy już będzie sformalizowane. Quote
anouk92 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Zmysł napisał(a):Jestem zbudowany Waszą postawą. W takim razie będę finalizował sprawę spisania ugody. Myślę, że dobrym planem jest zbieranie pieniędzy na bazarkach, a np. tydzień przed końcem miesiąca można zrobić bilans, ile jest pieniędzy. Wtedy będziemy się martwić. Ja oczywiście również deklaruję wpłaty pieniężne - w wysokości zależnej od sytuacji. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w danym miesiącu zapłacić więcej, niż 1.000,00 zł - jeśli będzie taka możliwość. Ale zobaczymy. Elainfo - na razie nie płać nic, najpierw papierki. Zawiadomię, gdy już będzie sformalizowane. A może można jeszcze ponegocjować mniejsze raty na dłuższy okres spłaty np. 1 miesiąc dłużej. czyli 5 miesięcy po 800 zł - zaczynając od czerwca. Quote
elainfo Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Zmysł napisał(a):Jestem zbudowany Waszą postawą. W takim razie będę finalizował sprawę spisania ugody. Myślę, że dobrym planem jest zbieranie pieniędzy na bazarkach, a np. tydzień przed końcem miesiąca można zrobić bilans, ile jest pieniędzy. Wtedy będziemy się martwić. Ja oczywiście również deklaruję wpłaty pieniężne - w wysokości zależnej od sytuacji. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w danym miesiącu zapłacić więcej, niż 1.000,00 zł - jeśli będzie taka możliwość. Ale zobaczymy. Elainfo - na razie nie płać nic, najpierw papierki. Zawiadomię, gdy już będzie sformalizowane. ale zaznaczam ,że dopiero od przyszłego m-ca.. moge po 200pln dawac.. w tym m-cu juz dalam...i musze na wypłate poczekac.. Quote
irysek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ja narazie u betaki licytuje za te 50zl, a kase przeleje tam gdzie beatka powie :) Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 elainfo napisał(a):ale zaznaczam ,że dopiero od przyszłego m-ca.. moge po 200pln dawac.. w tym m-cu juz dalam...i musze na wypłate poczekac.. Miałem na myśli te wspólnie zebrane. Ale pomyliłem się, bo zbiera anouk92. Więc ta wiadomość do niej. Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 anouk92 napisał(a):A może można jeszcze ponegocjować mniejsze raty na dłuższy okres spłaty np. 1 miesiąc dłużej. czyli 5 miesięcy po 800 zł - zaczynając od czerwca. Nie da rady, robiłem co mogłem. Chyba, że ktoś inny spróbuje, ale zaznaczam, że to bardzo średnia przyjemność. Quote
anouk92 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Zmysł napisał(a):Nie da rady, robiłem co mogłem. Chyba, że ktoś inny spróbuje, ale zaznaczam, że to bardzo średnia przyjemność. No nic będziemy zbierać...:shake: Quote
elainfo Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Zmysł napisał(a):Nie da rady, robiłem co mogłem. Chyba, że ktoś inny spróbuje, ale zaznaczam, że to bardzo średnia przyjemność. ok- to moze juz niedraznic tego hotelarza.. a jak tam wygląda sprawa z naliczaniem odsetek..??bedzie naliczał czy daruje je...?? Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 elainfo napisał(a):ok- to moze juz niedraznic tego hotelarza.. a jak tam wygląda sprawa z naliczaniem odsetek..??bedzie naliczał czy daruje je...?? Obiecał darować, ale może się rozmyślić. Dlatego konieczne jest podpisanie stosownego zobowiązania. Quote
KWL Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 beka napisał(a):KWL czy wiadomo jak z tym transportem w sobotę???? Niestety, wygląda na to że wszystkie ruchy logistyczno-transportowe musimy przełożyć, i ja i Przyjaciel Koni mamy niestety dość mocno obciążony weekend. Quote
_beatka_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 czy pani joanna potrzebuje bud?bo znajoma kolezanki ma dwie po terierach rosyjskich tylko ze trzebaby sie nimi zajac, co prawda sa ocieplone styropianem ale jedna nie ma zrobionego dachu a na drgi trzeba narzucic pape. dowiedzcie sie prosze bo jak p.joannie sie nie przydadza to napisze na forum moze jakies schronisko je wezmie;) Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 KWL napisał(a):A kto ma to zobowiązanie podpisać ? Obie strony. To będzie nowa ugoda. Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jutro będę u Pani Joanny. Wiem, że któraś z Pań również (około 18.00). Pewnie się spotkamy. Quote
_beatka_ Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 zmysl to zapytaj sie czy chce jakby coś te budy:razz: Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 _beatka_ napisał(a):zmysl to zapytaj sie czy chce jakby coś te budy:razz: Dobra, zapytam Quote
MEGNUM Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witajcie. Przeczytałam ten wątek i jestem w szoku, że coś takiego dzieje sie niedaleko a ja nic nie słyszałam. Mieszkam w Wołominie. Niestety teraz jestem bez pracy więc finansowo nie mogę pomóc, ale jak tylko znajdę pracę to obiecuję wesprzeć. Za to mam mnóstwo czasu wolnego oraz aparat cyfrowy wiec jeśli moja pomoc by sie przydała to ja bardzo chętnie. Mieszkam w domku więc gdyby nie było gdzie przetrzymać róźnych rzeczy to również ofiaruję pomoc. Na razie tylko tyle mogę... Quote
anouk92 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Zmysł napisał(a):Jutro będę u Pani Joanny. Wiem, że któraś z Pań również (około 18.00). Pewnie się spotkamy. Będę razem z Eląinfo. Do zobaczenia;) Quote
anouk92 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 MEGNUM napisał(a):Witajcie. Przeczytałam ten wątek i jestem w szoku, że coś takiego dzieje sie niedaleko a ja nic nie słyszałam. Mieszkam w Wołominie. Niestety teraz jestem bez pracy więc finansowo nie mogę pomóc, ale jak tylko znajdę pracę to obiecuję wesprzeć. Za to mam mnóstwo czasu wolnego oraz aparat cyfrowy wiec jeśli moja pomoc by sie przydała to ja bardzo chętnie. Mieszkam w domku więc gdyby nie było gdzie przetrzymać róźnych rzeczy to również ofiaruję pomoc. Na razie tylko tyle mogę... Fajnie że jest ktoś w pobliżu. Jak chcesz pomóc to poszukaj jakiś szpargałów do wystawienia na bazarek. Ja przejżałam wszystkie kąty u siebie w domu i nawet sama nie wiedziałam że można znaleźć tyle niepotrzebnych rzeczy. Zobacz co inni wystawiają na bazarku - na pewno coś znajdziesz. Ja też jestem z Wołomina - może się kiedyś poznamy. Quote
em-chan Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 hmmm... wiem że to niewiele, ale ja sama jestem na ten miesiąc spłukana, a potem chrzciny i dwa sluby w czerwcu :( za to udało mi się od dawno nie widzianego braciszka wycisnąć 20 pln na psiaki z Zielonki - wpłacić je na poczet długu czy raczej przekazać KWL coby jedzonka zakupił? niby niewiele, ale ziarnko do ziarnka... Quote
anouk92 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 em-chan napisał(a):hmmm... wiem że to niewiele, ale ja sama jestem na ten miesiąc spłukana, a potem chrzciny i dwa sluby w czerwcu :( za to udało mi się od dawno nie widzianego braciszka wycisnąć 20 pln na psiaki z Zielonki - wpłacić je na poczet długu czy raczej przekazać KWL coby jedzonka zakupił? niby niewiele, ale ziarnko do ziarnka... Zrób jak chcesz - możesz wpłacić na konto fundacji na bierzące potrzeby albo kupić jakieś jedzonko i przekazać KWL albo komuś kto będzie jechał do Zielonki. Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 anouk92 napisał(a):Będę razem z Eląinfo. Do zobaczenia;) Fajnie. Ale czy jutro aby Pani Joanna nie ma imienin? Quote
anouk92 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Zmysł napisał(a):Fajnie. Ale czy jutro aby Pani Joanna nie ma imienin? O rany nie mam pojęcia:oops: Quote
Zmysł Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 anouk92 napisał(a):O rany nie mam pojęcia:oops: jakiś drobiazg można jej wręczyć,jakąś czekoladę,będzie jej miło Quote
esperanza Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Do odbioru jest około 30kg karmy suchej Pedigree od joaaa. Pozwoliłam sobie przekazać ta karmę dla p.Joanny bo do schroniska w Ostrowi i tak na razie nie mamy transportu, a szkoda by karma stała bezużytecznie. Kto może jutro odebrać karmę z Ursynowa? Prosze o kontakt ze mną na kom. 600- 964-797 lub bezpośrednio z joaaa. Quote
Recommended Posts