_beatka_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ja też wstawilam sobie przytulisko w podpisik:p Quote
elainfo Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 KWL napisał(a):Dwie kwestie techniczne: 1. elainfo - czy możesz wkleić linki do wątków wystawianych przez paros do pierwszego postu ? będzie czytelniej. 2 parosku, zdejmujemy księżniczkę Mimi (ma super domek) z podpisu i wstawiamy chyba teb wątek ? juz sie robi szefuniu;-) Quote
anouk92 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ale chyba trzeba zrobić nowy banerek - bo 1% to chyba na razie nie aktualne. Quote
anouk92 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wstawiam link to wątków Nuki i Ontario. Ich wątki są dosyć stare bo nie było zainteresowania. Ale zdjęcia można wykorzystać na stronie internetowej. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34807&highlight=oreiro http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28581&highlight=nuka Quote
KWL Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Banerek niech będzie na razie ten, o nowy poprosimy kiedy będzie już strona. Wczoraj opłaciłem domenę. Czekam na zatwierdzenie. I poszukuje ochotników do pisania o psach i aktualizowania strony. Będzie do tego wygodny i przyjazny interfejs, trochę przypominający dogo, chociaż zdjęcia się łatwiej umieszcza :-P Quote
anouk92 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 elainfo napisał(a):Anouk jak klikam na link do Nuki to moi sie otwiera strona startowa Dogomanii....;-(((( No co ty - mi się otwiera dobra. Quote
paros Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 KWL napisał(a):Banerek niech będzie na razie ten, o nowy poprosimy kiedy będzie już strona. Wczoraj opłaciłem domenę. Czekam na zatwierdzenie. I poszukuje ochotników do pisania o psach i aktualizowania strony. Będzie do tego wygodny i przyjazny interfejs, trochę przypominający dogo, chociaż zdjęcia się łatwiej umieszcza :-P Już wcześniej oferowałam pomoc w stronie i apelowałam o materiały i zdjęcia :cool3: bo co włożyć (?) ale nikt nie zwrócił na to uwagi :shake: Nic się nie stało, bo powstanie, w takim razie, strona psiaków z Dogo w potrzebie :-( Jeżeli potrzebna jest pomoc do aktualizowania strony to mogę :lol: myślę, że dam radę :eviltong: Elainfo, KWL, Beatka ..... dlaczego banerek Zielonki w Waszych podpisach kieruje do wątku księżniczki Mimi??? Ja mam dobrze :eviltong: Quote
KWL Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oki znalazłem bląd - mea culpa, proszę skopiować ponownie ode mnie, już działa poprawnie. Sorki. Ja wpisuje to z ręki i wpisać to wpisałem ten wątek, ale nie skasowałem Mimi :-) Quote
paros Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Krokus i Foton mają swój wątek na Dogo :lol: piękny ONek z kolegą przeganiani ..... :-( Quote
Zmysł Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A czy orientujecie się, na jakim etapie jest sprawa tego zadłużenia. Już w sądzie, czy wezwania do sądu? Z jakiego okresu jest to zadłużenie? Są faktury? Quote
anouk92 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Zmysł napisał(a):A czy orientujecie się, na jakim etapie jest sprawa tego zadłużenia. Już w sądzie, czy wezwania do sądu? Z jakiego okresu jest to zadłużenie? Są faktury? Nie wiem na jakim jest etapie - ale z tego co zrozumiałam od P.Asi to chyba jest już w sądzie bo mówiła że najlepsza będzie ugoda żeby spłacać dług w regularnych miesięcznych ratach - ale skąd brać na te raty. P.Asia mówiła też coś że boi się że może zostać obciążona kosztami sądowymi. Nie jestem pewna czy są faktury ale to jest sprawa z zeszłego roku albo nawet z przed dwóch lat i wtedy jeszcze chyba fundacja nie była zarejestrowana więc może nie być faktur - spytam Asię przy najbliższej okazji. Quote
elainfo Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 czy mamy osobe ,która mogłaby zając sie bazarkiem....:oops: mamy troche rzeczy ,które mozna wystawic.. ustalmy moze ,ze kaska z bazarku pójdzie na dług joasi.. co o tym sadzicie....?? Quote
KWL Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Bazarki wystawia Beatka, a ja nie mam zdania w kwestii przeznaczenia kaski. Quote
anouk92 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 elainfo napisał(a):czy mamy osobe ,która mogłaby zając sie bazarkiem....:oops: mamy troche rzeczy ,które mozna wystawic.. ustalmy moze ,ze kaska z bazarku pójdzie na dług joasi.. co o tym sadzicie....?? Ela ja mogę powystawiać - prześlij mi zdjęcia i opisy na maila: anouk92@poczta.onet.pl Quote
elainfo Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 anouk92 napisał(a):Ela ja mogę powystawiać - prześlij mi zdjęcia i opisy na maila: anouk92@poczta.onet.pl jak????? ja nie mam aparatu.....moge ci przywieźc te rzeczy do wołomina;-)) Quote
KWL Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 WWW Kolejna sprawa która mi przyszła do głowy. Ponieważ strona ma także uwiarygadniać fundację przydałoby się trochę historii psów które dzięki fundacji znalazły nowe domy. Ja wiem o trzech - Ida, Łatek, Madras, proszę o ewentualnie dalsze psiaki, wątki zdjęcia itp. Quote
anouk92 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 elainfo napisał(a):jak????? ja nie mam aparatu.....moge ci przywieźc te rzeczy do wołomina;-)) Ela to dawaj - możemy się umówić któregoś dnia po pracy i porobić zdjęcia albo przy okazji wizyty u Asi. Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 fakt, takie historie uwiarygadniają bardzo fundacje Quote
anouk92 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 KWL napisał(a):WWW Kolejna sprawa która mi przyszła do głowy. Ponieważ strona ma także uwiarygadniać fundację przydałoby się trochę historii psów które dzięki fundacji znalazły nowe domy. Ja wiem o trzech - Ida, Łatek, Madras, proszę o ewentualnie dalsze psiaki, wątki zdjęcia itp. P.Asia to każdej umowy ma dołączone zdjęcie. Kiedyś zgrywałam jej wszystkie zdjęcia na płycie ale nie wiem czy ona teraz ją znajdzie:shake: . Ja muszę poszukać u siebie ale wszystkie zdjęcia miałam na komputerze w poprzedniej pracy i szczerze mówiąc nie wiem co się z nimi stało. Ale poszukam. Tylko Quote
em-chan Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witajcie Rzecz wygląda tak: właśnie organizuję w pracy akcję "kilogram ryżu", ładnie prosząc każdego o dostarczenie mi owego bądż odrobiny innej karmy dla zwierząt, KWL je potem przekaze dalej. Taki pomysł na przyszłość, podobnie spróbuję w akademiku na placu Narutowicza, w którym mieszkam. Natomiast info dla maniaków z Ochoty :) jeśli ktoś z Was nie bardzo wie, jak ma dostarczyć tą karmę, oferuję ze może przynosićć ją do mnie, akademik muszelka, plac narutowicza, pokój 304, czynne codziennie wieczorem :) a ja za pośrednictwem KWL, z którym kontakt mam prawie codziennie, przekażę ją do Pani Joasi. Za wyłączeniem tego weekendu - bo od piątku do poniedziałkowego świtu nie ma mnie w Wawie. ewentualne pytania proszę gg 6408668, mail asiuleg_at_sshd_pl, tel. 500 280 343 Quote
anouk92 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 em-chan napisał(a):Witajcie Rzecz wygląda tak: właśnie organizuję w pracy akcję "kilogram ryżu", ładnie prosząc każdego o dostarczenie mi owego bądż odrobiny innej karmy dla zwierząt, KWL je potem przekaze dalej. Taki pomysł na przyszłość, podobnie spróbuję w akademiku na placu Narutowicza, w którym mieszkam. Natomiast info dla maniaków z Ochoty :) jeśli ktoś z Was nie bardzo wie, jak ma dostarczyć tą karmę, oferuję ze może przynosićć ją do mnie, akademik muszelka, plac narutowicza, pokój 304, czynne codziennie wieczorem :) a ja za pośrednictwem KWL, z którym kontakt mam prawie codziennie, przekażę ją do Pani Joasi. Za wyłączeniem tego weekendu - bo od piątku do poniedziałkowego świtu nie ma mnie w Wawie. ewentualne pytania proszę gg 6408668, mail asiuleg_at_sshd_pl, tel. 500 280 343 Super! Dziękujemy w imieniu P.Asi i jej psiaków!:loveu: Quote
KWL Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No a mnie zabroniłaś pisać:-P Terrorysta biurowy :-P Zainstaluj foxa w awatarze, zaczep banery i linki do podpisu, i będziesz wyglądać jak człowiek :-P Quote
elainfo Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 em-chan napisał(a):Witajcie Rzecz wygląda tak: właśnie organizuję w pracy akcję "kilogram ryżu", ładnie prosząc każdego o dostarczenie mi owego bądż odrobiny innej karmy dla zwierząt, KWL je potem przekaze dalej. Taki pomysł na przyszłość, podobnie spróbuję w akademiku na placu Narutowicza, w którym mieszkam. Natomiast info dla maniaków z Ochoty :) jeśli ktoś z Was nie bardzo wie, jak ma dostarczyć tą karmę, oferuję ze może przynosićć ją do mnie, akademik muszelka, plac narutowicza, pokój 304, czynne codziennie wieczorem :) a ja za pośrednictwem KWL, z którym kontakt mam prawie codziennie, przekażę ją do Pani Joasi. Za wyłączeniem tego weekendu - bo od piątku do poniedziałkowego świtu nie ma mnie w Wawie. ewentualne pytania proszę gg 6408668, mail asiuleg_at_sshd_pl, tel. 500 280 343 hej Em-chan- SUPER!!!:multi: :multi: :multi: :multi: dziekujemy:klacz: :bigcool: :bigcool: swietna akcja.. Quote
_beatka_ Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 witamy na dogo:multi: pomysl bardzo dobry:razz: aha i jak bedzie z wplatami na fundacje, wartoby wszystkie wynowtowywać zeby wplacający widzieli ze wszystko jest jasne i czytelne, wtedy na pewno bedzie wiecej wplat bo wieksze zaufanie;) Quote
Recommended Posts