Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KWL napisał(a):
Dwie kwestie techniczne:
1. elainfo - czy możesz wkleić linki do wątków wystawianych przez paros do pierwszego postu ? będzie czytelniej.
2 parosku, zdejmujemy księżniczkę Mimi (ma super domek) z podpisu i wstawiamy chyba teb wątek ?

juz sie robi szefuniu;-)

Posted

Banerek niech będzie na razie ten, o nowy poprosimy kiedy będzie już strona. Wczoraj opłaciłem domenę. Czekam na zatwierdzenie.
I poszukuje ochotników do pisania o psach i aktualizowania strony. Będzie do tego wygodny i przyjazny interfejs, trochę przypominający dogo, chociaż zdjęcia się łatwiej umieszcza :-P

Posted

KWL napisał(a):
Banerek niech będzie na razie ten, o nowy poprosimy kiedy będzie już strona. Wczoraj opłaciłem domenę. Czekam na zatwierdzenie.
I poszukuje ochotników do pisania o psach i aktualizowania strony. Będzie do tego wygodny i przyjazny interfejs, trochę przypominający dogo, chociaż zdjęcia się łatwiej umieszcza :-P

Już wcześniej oferowałam pomoc w stronie i apelowałam o materiały i zdjęcia :cool3: bo co włożyć (?) ale nikt nie zwrócił na to uwagi :shake:
Nic się nie stało, bo powstanie, w takim razie, strona psiaków z Dogo w potrzebie :-(
Jeżeli potrzebna jest pomoc do aktualizowania strony to mogę :lol: myślę, że dam radę :eviltong:

Elainfo, KWL, Beatka ..... dlaczego banerek Zielonki w Waszych podpisach kieruje do wątku księżniczki Mimi??? Ja mam dobrze :eviltong:

Posted

Oki znalazłem bląd - mea culpa, proszę skopiować ponownie ode mnie, już działa poprawnie. Sorki. Ja wpisuje to z ręki i wpisać to wpisałem ten wątek, ale nie skasowałem Mimi :-)

Posted

A czy orientujecie się, na jakim etapie jest sprawa tego zadłużenia. Już w sądzie, czy wezwania do sądu? Z jakiego okresu jest to zadłużenie? Są faktury?

Posted

Zmysł napisał(a):
A czy orientujecie się, na jakim etapie jest sprawa tego zadłużenia. Już w sądzie, czy wezwania do sądu? Z jakiego okresu jest to zadłużenie? Są faktury?

Nie wiem na jakim jest etapie - ale z tego co zrozumiałam od P.Asi to chyba jest już w sądzie bo mówiła że najlepsza będzie ugoda żeby spłacać dług w regularnych miesięcznych ratach - ale skąd brać na te raty.

P.Asia mówiła też coś że boi się że może zostać obciążona kosztami sądowymi.

Nie jestem pewna czy są faktury ale to jest sprawa z zeszłego roku albo nawet z przed dwóch lat i wtedy jeszcze chyba fundacja nie była zarejestrowana więc może nie być faktur - spytam Asię przy najbliższej okazji.

Posted

czy mamy osobe ,która mogłaby zając sie bazarkiem....:oops: mamy troche rzeczy ,które mozna wystawic..
ustalmy moze ,ze kaska z bazarku pójdzie na dług joasi.. co o tym sadzicie....??

Posted

elainfo napisał(a):
czy mamy osobe ,która mogłaby zając sie bazarkiem....:oops: mamy troche rzeczy ,które mozna wystawic..
ustalmy moze ,ze kaska z bazarku pójdzie na dług joasi.. co o tym sadzicie....??

Ela ja mogę powystawiać - prześlij mi zdjęcia i opisy na maila:

anouk92@poczta.onet.pl

Posted

Kolejna sprawa która mi przyszła do głowy. Ponieważ strona ma także uwiarygadniać fundację przydałoby się trochę historii psów które dzięki fundacji znalazły nowe domy. Ja wiem o trzech - Ida, Łatek, Madras, proszę o ewentualnie dalsze psiaki, wątki zdjęcia itp.

Posted

elainfo napisał(a):
jak????? ja nie mam aparatu.....moge ci przywieźc te rzeczy do wołomina;-))

Ela to dawaj - możemy się umówić któregoś dnia po pracy i porobić zdjęcia albo przy okazji wizyty u Asi.

Posted

KWL napisał(a):
Kolejna sprawa która mi przyszła do głowy. Ponieważ strona ma także uwiarygadniać fundację przydałoby się trochę historii psów które dzięki fundacji znalazły nowe domy. Ja wiem o trzech - Ida, Łatek, Madras, proszę o ewentualnie dalsze psiaki, wątki zdjęcia itp.

P.Asia to każdej umowy ma dołączone zdjęcie.
Kiedyś zgrywałam jej wszystkie zdjęcia na płycie ale nie wiem czy ona teraz ją znajdzie:shake: .
Ja muszę poszukać u siebie ale wszystkie zdjęcia miałam na komputerze w poprzedniej pracy i szczerze mówiąc nie wiem co się z nimi stało.
Ale poszukam.
Tylko

Posted

Witajcie

Rzecz wygląda tak: właśnie organizuję w pracy akcję "kilogram ryżu", ładnie prosząc każdego o dostarczenie mi owego bądż odrobiny innej karmy dla zwierząt, KWL je potem przekaze dalej. Taki pomysł na przyszłość, podobnie spróbuję w akademiku na placu Narutowicza, w którym mieszkam.

Natomiast info dla maniaków z Ochoty :) jeśli ktoś z Was nie bardzo wie, jak ma dostarczyć tą karmę, oferuję ze może przynosićć ją do mnie, akademik muszelka, plac narutowicza, pokój 304, czynne codziennie wieczorem :) a ja za pośrednictwem KWL, z którym kontakt mam prawie codziennie, przekażę ją do Pani Joasi. Za wyłączeniem tego weekendu - bo od piątku do poniedziałkowego świtu nie ma mnie w Wawie.

ewentualne pytania proszę gg 6408668, mail asiuleg_at_sshd_pl, tel. 500 280 343

Posted

em-chan napisał(a):
Witajcie

Rzecz wygląda tak: właśnie organizuję w pracy akcję "kilogram ryżu", ładnie prosząc każdego o dostarczenie mi owego bądż odrobiny innej karmy dla zwierząt, KWL je potem przekaze dalej. Taki pomysł na przyszłość, podobnie spróbuję w akademiku na placu Narutowicza, w którym mieszkam.

Natomiast info dla maniaków z Ochoty :) jeśli ktoś z Was nie bardzo wie, jak ma dostarczyć tą karmę, oferuję ze może przynosićć ją do mnie, akademik muszelka, plac narutowicza, pokój 304, czynne codziennie wieczorem :) a ja za pośrednictwem KWL, z którym kontakt mam prawie codziennie, przekażę ją do Pani Joasi. Za wyłączeniem tego weekendu - bo od piątku do poniedziałkowego świtu nie ma mnie w Wawie.

Super! Dziękujemy w imieniu P.Asi i jej psiaków!:loveu:

Posted

No a mnie zabroniłaś pisać:-P
Terrorysta biurowy :-P
Zainstaluj foxa w awatarze, zaczep banery i linki do podpisu, i będziesz wyglądać jak człowiek :-P

Posted

em-chan napisał(a):
Witajcie

hej Em-chan- SUPER!!!:multi: :multi: :multi: :multi: dziekujemy:klacz: :bigcool: :bigcool: swietna akcja..

Posted

witamy na dogo:multi:
pomysl bardzo dobry:razz:

aha i jak bedzie z wplatami na fundacje, wartoby wszystkie wynowtowywać zeby wplacający widzieli ze wszystko jest jasne i czytelne, wtedy na pewno bedzie wiecej wplat bo wieksze zaufanie;)