Witokret Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dziewczyny przy okazji pozdrówcie p. Joasię i "jej" futrzaki - od ciotek z dogomanii - Anouk po powrocie do Wawy pozwolę sobie odezwać się do Ciebie coby "wyciagnąć" Cię do Zielonki ;) Quote
anouk92 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witokret napisał(a):Dziewczyny przy okazji pozdrówcie p. Joasię i "jej" futrzaki - od ciotek z dogomanii - Anouk po powrocie do Wawy pozwolę sobie odezwać się do Ciebie coby "wyciagnąć" Cię do Zielonki ;) Jasne czekam na telefon - mam nowy numer Quote
elainfo Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='anetta']Rowniez przekazalam 1% dla P. Joasi :) Anetta!!! dzieki!!!:cool2: :Rose: :Rose: PROSIMY O WPŁTY 1% dla pani Joasi!!! jesli ktos jeszcze niezłozył PITa.. Quote
Witokret Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kobitki, a może poprosimy niezawodną Lupe o zrobienie bannerka z tym 1% - zawsze to jeszcze kilka dni do 30.04 - co Wy na to ? Powrzucamy sobie do podpisu może uda się jeszcze coś uzbierać ;) Nnno chyba, że któraś z Was jest taka uzdolniona :razz: Quote
elainfo Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Witokret napisał(a):Kobitki, a może poprosimy niezawodną Lupe o zrobienie bannerka z tym 1% - zawsze to jeszcze kilka dni do 30.04 - co Wy na to ? Powrzucamy sobie do podpisu może uda się jeszcze coś uzbierać ;) Nnno chyba, że któraś z Was jest taka uzdolniona :razz: JA TO NAWET ZDJĘC NI E POTRAFIE WRZUCAC NA DOGO.. :oops: POMYSŁ REWELACYJNY , JESTEM ZA!! Quote
Witokret Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Spec od bannerków juz poinformowany :razz: Quote
*Gajowa* Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Mam 3-szufladową niedużą zamrazarkę do oddania jednak potrzebny byłaby transport - swoim samochodem nie przewiozę. Quote
anouk92 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Gajowa super - myśle że na pewno się przyda. Czy możesz ją zmierzyć i podać wymiary - będziemy kombinować transport Quote
KWL Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Dopiero znalazłem wątek Super że jest zamrażarka, dziękujemy bardzo :-). Transport myślę że da się zorganizować - mogę prośić numer tel. na pw ? Co do strony internetowej to popytam, może coś się uda :-) Dzisiaj jadę robić zakupy na weekend więc kupię trochę dodadkowego ryżu i olej :-) Quote
anouk92 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sprawa z zamrażalką ma się następująco: Mięso zamrożone trzeba wyjąć i odmrozić - i tu pomysł odpada bo tam nie ma gdzie zostawić mięsa do odmrożenia - zaraz jakiś psiak je przechwyci - niestety takie są tam warunki. A po drugie rachunki za prąd:shake: Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest zapas np.ryżu i psich puszek. Cioteczki dziękujemy za pomoc P.Asi i jej psiakom.:loveu: Quote
elainfo Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 kasiaprodex napisał(a):co jest najbardziej potrzebne? kasiu.. ryz , olej , marchewka.. sucha karma,puszki.+ pieniazki...niestety.. aby spłacic dług.. bo ponoc komornik grozi. ja mysle ,ze zamiast zamrażarki .. moze lepsza by była lodówka..tylko,ze tam jakies problemy z instalacja elektryczna podobno.. dach przecieka... ale lodówka chyba nie ciagnie tyle pradu chyba co zamrazarka..:p .. chyba ..bo nie jestem juz pewna.. dzis powinnam sie widziec z joasia to z nia porozmawiam jeszcze ..kurcze a ja dwa tygodniu dwie lodówki oddałam.... no i jak zawwsze potrzebni wolontariusze... do pomocy w transporcie psów.. do wetów..od wetów, itd.. do zakładania ogłoszen o psach szukajacych domów, domy tymczasowe.. itd itp.. Quote
anouk92 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 kasiaprodex napisał(a):co jest najbardziej potrzebne? Na pewno jedzenie (puszki, ryż) no i oczywiście pieniądze na leczenie i sterylizacje no i napewno nowe domki. Quote
KWL Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Padła nieco żartem propozycja aby 1 maja uczcić czynem na rzecz przytuliska :-). Ja tak czy siak mam dopiero wtedy czas i możliwości, w bagażniku już czeka ryż i olej. Quote
elainfo Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: KWL-- dziekujemy!!!!! cos mi sie wydaje ,ze joasia uzbiera niezły zapasik.... co najmniej na m-c... mam nadziejje... chociaz u niej 10 kilowy worek suchej karmy to w 1 dzien schodzi...podobno.. jestescie wszyscy strasznie kochani.....:loveu: :loveu: Quote
KWL Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Rozmawiałem przed chwilą z Przyjaciel Koni i mam wrażenie że zaszło pewne nieporozumienie. Otóż zamrażarka jest jak najbardziej porządana i między innymi w celu jej przywiezienia 1 maja będziemy się wybierać do przytuliska. Jeżeli ktoś miałby jakieś rzeczy z listy potrzeb do przekazania to możemy odebrać tego dnia. Zapraszamy także do udziału w "majówce". Quote
*Gajowa* Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Na wszelki wypadek podaję wymiary zamrażarki gdyby jednak zapadła decyzja o jej zabraniu do przytuliska: wysokość 85 cm szerokość 55 cm głębokość 60 cm powinna podróźować w pozycji stojącej. Quote
agusiazet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Chętnie wyślę, po pierwszym, paczkę z potrzebnymi produktami dla Pani Joasi i jej podopiecznych, tylko na jaki adres - ten z Krakowa, czy ten z Zielonki? Czy ona ma telefon? Quote
KWL Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Możliwe że został połkniety przez dogo, wczoraj forum chodziło wybitnie niestabilnie i mogło się coś rozlinkować albo zwyczajnie nie zapisać. Quote
lupe Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dogo je posty ? To niedobre dogo....Okazalo sie po paru minutach, ze niewidoczny post wrocil. Quote
anouk92 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 agusiazet napisał(a):Chętnie wyślę, po pierwszym, paczkę z potrzebnymi produktami dla Pani Joasi i jej podopiecznych, tylko na jaki adres - ten z Krakowa, czy ten z Zielonki? Czy ona ma telefon? Na adres z Zielonki telefon podam na priva. Wczoraj widizałam się z P.Asią - niedlugo wychodzi jej mąż ze szpitala i P.Asia musi odnowić jeden pokój do którego nie będą miały wstępu psy. Dlatego jeśli ktoś ma jakieś stare meble np. 2 fotele to p.Asia na pewno je przyjmie. ...i jeszcze może ktoś ma stary ale działający telewizor do oddania - P.Asi prawie nie ma w domu a jej mąż będzie praktycznie unieruchomiony. Quote
agusiazet Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mam mały telewizorek, kolorowy, bez pilota, stoi niepotrzebny w szafie, ale ja jestem z Mielca!!! Quote
Witokret Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Kto usunal posta Lupe z bannerkami??!! :mad: :mad: :mad: Jeden z banerkow jest w naszym podpisie.... Jak zwykle sliczny :loveu: Quote
Witokret Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 a drugi tutaj: Dziekujemy Lupe, na Ciebie jak zwykle zawsze mozna liczyc! :loveu: Quote
Recommended Posts