Jump to content
Dogomania

!!POMOC DLA PRZYTULISKA W ZIELONCE k. WAWy!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

U p. Joanny w nieogrzewanym pomieszczeniu są 3 suczki :( Potrzebują DT.
Suczka, brązowa jamniczka, ok. 2 letnia i dwie około roczne suczki 6-7kg. Siedzą tam i marzną :(
Nie wiem jak wyglądają, nie widziałam ich, p. Joanna mi o nich powiedziała.

Posted

hej
mogę spróbować coś pomóc, ale mam kilka pytań, a nie mam kiedy czytać całego wątku od początku:
czy fundacja/przytulisko ma jakąś stronę internetową?
czy rzeczywiście są OPP?
jak tam trafić?

Posted

Ryjonek napisał(a):
hej
mogę spróbować coś pomóc, ale mam kilka pytań, a nie mam kiedy czytać całego wątku od początku:
czy fundacja/przytulisko ma jakąś stronę internetową?
czy rzeczywiście są OPP?
jak tam trafić?

Zawsze to byłoby super, gdyby ktoś tam podjechał, zobaczył, porozmawiał, zrobił zdjecia.......

Posted

Najpierw trzeba zadzwonić do Pani Joanny i ustalić ewentualny przyjazd: 507-132-363. Adres podany powyżej to nie schron tylko dom prywatny. Pani Joanna ma psy w różnych miejscach w hotelach, w DT i innych - nie ma jednego miejsca w którym są wszystkie psy.

Fundacja jest OPP i można na nią przekazać 1% FUNDACJA W OBRONIE ZWIERZĄT MAJA KRS: 0000181120

• 4 weeks later...
Posted

może będę mogła pomóc przy zdjęciach?
zlokalizuje miejsce bo ja tylko transport publiczny ostatnio mam do dyspozycji

a co z lodówką bo ja będę wymieniała swoją starą za ok miesiąc i mogłabym ją oddać zamiast wyrzucać.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

ysmay napisał(a):
do końca tygodnia dysponuje samochodem więc moge podjechać porobić fotki, tylko nie wiem czy są nadal potrzebne

na pewno potrzebne są aktualne zdjęcia, jeżeli mogłabyś zrobić zdjęcia i przesłać do mnie to psiaki miałyby wieksze szanse na adopcje

• 1 year later...
  • 5 months later...
Posted

Odwiedziłam dzisiaj przytulisko wraz z TŻem. A w zasadzie byliśmy tylko pod bramą, gdyż nie zostaliśmy wpuszczeni z uwagi na to, że było już ciemno i psy biegały luzem. Zawieźliśmy ponad 50kg karmy, i inne potrzebne rzeczy. P. Joanna była nam b. wdzięczna, aczkolwiek jak powiedziała przy 30 psach wystarczy to jedynie na kilka dni... Pomoc jest bardzo potrzebna, gdyż ma ona 6 tysięczny dług w hurtowni karmy dla zwierząt, potrzebuje pieniędzy na wykarmienie ich, weta, w dodatku ma zwierzaki na płatnych tymczasach, a wpłat na fundację jest coraz mniej.
Może uda nam się przywrócić wątek do życia, a co za tym idzie, również pomoc dogomaniaków? Podaję FB fundacji - tam nr konta i info o zwierzakach: https://www.facebook.com/pages/Fundacja-w-Obronie-Zwierząt-MAJA/133890806625286