Sagit Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Nazywa sie FIRHIR Glen Limited Edition,nick domowy "Morula".Urodzila sie w czerwcu ubieglego roku w Krakowie. Rodzice :Fiddler's Green Barney Mc Kenna i Bonny Sand & Sky.Hodowla miesci sie w Krakowie.[FONT=Arial]http://www.glenofimaal.pl/[/FONT] Szczenieta wzorowo odchowane,rodzice mieli przebadany wzrok przed zawarciem malzenstwa .Rodzenstwo jest w Polsce i Czechach. Na poczatek- portreciki-pierwsze w nowym domu: I portret w czulych objeciach wspolwlascicielki : CDN 1 Quote
Sagit Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Nasza glenka ma nowe poslanie,ale...Duzo kosztowalo ją wykrzesanie cierpliwosci dla mojej zachcianki co do fotosesji -ona nie potrafi usiedziec minuty na jednym miejscu :hahaha: Mnie kosztowalo to kilka miesnych smakolykow :) Oto tortury wg Moruli: Bylam pelna podziwu ,ze umiala mnie posluchac i ulezala kilka chwil w jednym miejscu.Musze przyznac,ze te aktywne psy sa bardzo inteligentne i ucza sie szybko i trwale.Ale lepiej,gdy maja rownie aktywnych wlascicieli ! 1 Quote
Recommended Posts